perjantai 1. tammikuuta 2010

Uuvee

Sinne meni sitten sekin vuosi, hengissä selvittiin ja paljon koettiin. Paljon on asioita jotka tahtoisi unohtaa, mut ehkä mä sitte vaalin vaan niitä kivoja juttuja ja jätän negatiivisemmat taka-alalle. Uusi vuosi puhtaalta pöydältä vai miten se nyt oli?

uv 089

Eilinen uusivuosi kului täällä ihan selvinpäin perheen kanssa, ei mulla ollu mitään paljettimekkoja eikä muitakaan hienoja härpäkkeitä. En oo oikeestaan koskaan edes tykänny juhlistaa uutta vuotta humalassa. Näin oli paljon rennompaa ja mukavampaa.

Illan kaava meni ihan täysin perinteitä noudattaen. Ensin pistettiin poskeemme kalliimmaan puoleista, mahtavan makuista sapuskaa. Alkaako muita ikinä itkettää kun saa suuhunsa jotain, joka maistuu niin taivaalliselle ettei sille ole sanoja?

uv 031

No mua alkaa. Ja vaikka pöydässä oli tarjolla viiniä (hyi) niin silti olen ihan selvinpäin tuossa singstarkuvassa. Ei kyllä uskois. On muuten tajuttoman hauskaa kun kuuntelee oman äidin laulavan Ari Koivusta..

uv 037

uv 038

Lauleskelun jälkeen mentiin pihalle leikkimään tähtisädetikuilla. K-18 hardcore kamaa eh? Mä jotenkin taannun aina sinne kymmeneen ikävuoteen kun saan sädehtiviä tikkuja käteeni. Onko hei vähän säälittävää että noi on mun suosikkeja kaikista "raketeista"?

uv 044

uv 047

uv 045
Oon nelivuotias, oppimaan innokas..

Perinteiden mukaan valettiin myös tinaa, neljä kenkää per naama. Mitäköhän mahtavat tarkoittaa tulevaksi vuodeksi hirviö, lohikäärme, miehinen alue navasta polviin (hieno kiertoilmaisu, en ole rivo) ja sateenvarjo? Ehdotuksia?

uv 064

uv 059

uv 063

uv 068

Kahdeksitoista mentiin sitten Poriin tsekkaamaan kaupungin järjestämää ilotulitusta. Melkein kymmenen minuuttia myöhässä alkoi show, way to go Pori? Mut hieno se kyllä oli, ei voi muuta väittää.

uv 071

uv 083


Ja kaikki noi hienot ja tarkat kuvat on sitten ottanu mun sisko, ei mun kameralla ja kuvaustaidolla tollasiin tuloksiin päästäis. Videot by toinen sisko. Tarviin tällaisen hovikuvaajajoukon Turkuunkin!

Hyvää uutta vuotta ja kaikkea ihanaa lukijoille!

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

kivoja kuvia! Laulupelit on parhautta!

Christina kirjoitti...

Kivoja kuvia! :) Olisi ehkä itsekin pitänyt viettää uutta vuotta vähän rauhallisimmissa merkeissä, tuntui että baarin puolella meni koko ilta ihan hukkaan.

Kaikkea hyvää vuodelle 2010! :)