sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Ei viittä minuuttia..

Jee jee voiton puolella ollaan! Vaikein tentti on ohi ja enää yksi jäljellä ennen joululomaa. Perjantaina aamulla kirjoittelin siis tenttipapruihin juttua parietaalilohkon vaurioitumisen seurauksista ja muusta sen sellaisesta. Perjantai-ilta taas, no, menikin sitten HIEMAN erilaisissa tunnelmissa. Oltiin kaverin kanssa laivalla kahdestaan ja nautittiin joka sekunnista. Ihan mieletön reissu, aivan kuten viimeksikin.

Kuvia on taas ihan hävettävän vähän kun jotenkin kameran kanssa pelleily unohtuu kun tanssii monta tuntia putkeen. Jaan täällä nyt kuitenkin nämä otokset mitä napattiin ennen kuin alkoholi otti vallan.

IMG_4686

laiva 017

IMG_4688

Mä en oo ennen huomannutkaan että mulla on olevinaan noin terävä nokka.. Ei ehkä ihan paras kuvakulma siis mulle toi mikä on viimeisessä kuvassa.

Ostettiin muuten aloittelujuomiksi hienosti molemmat kuusi lonkeroa ja tajuttiin vasta ostamisen jälkeen että hitto mitä moskaa! Money well spent.

paatti

laiva 029

Meidän piti ensin mennä kyntämään merta Europalla, mut koska se oli edelleen korjauksessa niin päästiin tsekkaamaan Baltic Queen. Oon kerran aikasemmin ollu kyseisellä laivalla (abiristeilemässä) ja tykkäsin kyllä edelleen. Vaikka koko ajan tuntui että oltiin väärässä päässä laivaa. Ja hei saatiin B-luokan hytti vaikka oltiin maksettu alunperin vaan C-luokan verran. Kelpas kyllä hengailla yhdeksännessä kerroksessa sen ainaisen autokannen alapuolen jälkeen.

Tässä vielä kaverin kotoa napatut aloittelukuvat, joista näkyy asukin vähän paremmin. Ja ette tiedäkkään miten kateellinen oon tuosta tapetista, Kristiinan pitäis alkaa bloggaamaan ihan vaan siitä syystä et sillä on noin upea kuvaustausta.IMG_4676

Mekko: Lindex
Vyö: H&M
Bolero/neuletakkisysteemi: H&M
Kengät: Kirppis

Oli niin mahtava biletysasu etten haluu enää ikinä pukeutua baariin mihinkään muuhun. Neuletakin sai kätevästi pois heti kun tuli kuuma ja mekon helma heilui kivasti kun tanssi. Tykkäsin, ja tunsin oloni hyväksi just tässä asussa.

Mikä on teidän suosikkipaattinne kun (bailu)risteilyistä puhutaan? Suositteluja otetaan vastaan.

7 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihana mekko

*~SL kirjoitti...

En nyt noista laivoista tiedä mutta Marbellasta voisin kirjoittaa vähän :) kun mietin sinne joskus matkaa niin otin siitä hieman selvää!
siellä on kuulemma paljon tosi kalliita deisgner-putiikkeja mutta jossain siellä on myös edullisempi ostoskeskus.

*~SL kirjoitti...

designer ;D

Roosa kirjoitti...

*~SL: Kiitos myöskin Marbellavinkeistä, nekin tulee enemmän kuin tarpeeseen :) Ja oon myös ite jostain sivustolta lukenu tota samaa et kallista on, mutta tuosta halvasta ostoskeskuksesta en ollut kuullutkaan! Pitää jostain metsästää vielä että minkä niminen ostoskeskus on kyseessä :)

sannero kirjoitti...

oltiin näköjään yhtä aikaa laivalla, meikä kylläkin ruotsista tulossa ja galaxylla :D

Marianne kirjoitti...

Söpö mekko :)

Sirpa kirjoitti...

Ihana asu!
..mä henk koht inhoan olla laivalla! Ellei siellä ole jokin tapahtuma. :)