tiistai 17. marraskuuta 2009

Mäts mäts mäts

Mä olen muistaakseni johonkin faktapostaukseen joskus kirjoittanut kuinka rakastan vaatteiden ja asusteiden "mätsäystä". Korvakorut on hauska yhdistää paidan printin mukaan saman sävyiseksi ja muuta sellaista. Mä en kuitenkaan ikinä, ikinä ole ostanu yhtäkään vaatekappaletta enkä asustetta sen perusteella et se mätsäis nyt täydellisesti yhteen jonkun jo garderoobiini ennestään kuuluneen yksilön kanssa. Siksi onkin aika hauskaa että multa löytyy enemmän kuin muutaman täydellinen mätsipariskunta. Tässä hauskimpia:

Laukku: KappAhl
Kengät: Ellos

Tuo laukku on yksi uusimmista ostoksista, olen vaan unohtanut esitellä sen. Maksoi NELJÄ EUROA KappAhlin "puolet pois alehinnoista" päivillä. Ja koska omistan täydellisesti sen kanssa yhteen sopivat Uggit voin vielä vähän aikaa himmata konjakkisaappaiden ostoa. Vähän aikaa.

Hattu: Kirppis
Sukkahousut: H&M

Mummohattu, musta mekko ja vihreät sukkahousut on kertakaikkiaan niin söpö yhdistelmä maahismaisuutta, mummelifiilistä ja hippihenkeä et nää on kyllä täysin perfect couple.


Bleiseri: H&M
Nilkkurit: H&M

Toinen näistä on siis ostettu keväällä ja toiset syksyllä unohtaen samalla että toinen näistä on edes olemassa. Oli hauska huomata kun etsin vaatekaapista ihan mitä tahansa mikä sopisi yhteen noiden kenkien kanssa nii tää bleiseri melkein hyppäs mun syliin. Haluisin aina vaan yhdistää nää keskenään enkä minkään mun kanssa ikinä.

Korkkarit: Andiamo
Vyö: ?

Tätä yhdistelmää oon hyödyntäny useita kymmeniä kertoja. Pinkki on mun suosikki asunpiristysväreistä ja siks nää eksyykin (ainakin sillon ku celciukset riittää) päälle aivan liian usein. Kuljin varmaan puolet koko kesästä näissä samoissa asusteissa enkä kokenut pienintäkään kyllästymisen tunnetta.

Laukku: H&M
Sandaalit: H&M

Nää näkyy yhdessä tässä postauksessa, vaikkakin huonosti. Noi on varmaan tehty samasta materiaalistakin niin täydelliset kaksoset ne on. Kultaiset yksityiskohdat ja kiiltävä materiaali molemmissa saa nää näyttämään törkeen kivoilta kimpassa.


Rintakukka: Mummun tekemä
Korvikset: Blogiystävälahja

Kolmanneksi pyöräksi tähän yhdistelmään voisi vielä lisätä leijonankeltaiset sukkahousut, mutta se menisi sitten ehkä jo vähän överiksi. Pikkuiset asusteet henkii värin lisäksi vielä samaa henkeäkin, jotenkin tulee mieleen mummulan vintti ja sen tunnelma. Sellainen vanhanaikainen ja hämyinen.


Paita: H&M
Korkkarit: Huuto.net

Itkin ensin verta kun tajusin noiden korkkareiden olevan kaikkea muuta kuin sähkönsiniset (huuto.netissä ollut kuva ei IHAN vastannut todellisuutta). Onneksi sitten kuitenkin paitakasasta paljastui ikuisuuksia vanha pitkähihainen, jonka värisävy on just eikä melkein sama. Aina ei kannata laittaa kiertoon juttuja, jotka ei ihan sillä hetkellä sovi yhteen minkään kanssa. Muuten olis jääneet korkkarit ilman paria.

Seuraavaksi voisin ottaa tavoitteeksi löytää parin harmaille nilkkurilleni. Harmaa baskeri voisi olla juuri se mitä ne seurakseen kaipaavat, tai sitten harmaa paksu kaulauhuivi. Myös eräs tummanpunainen upeuslaukku on ilman vastapuolta, mutta en vielä ole keksinyt mitään muuta sen väristä jota tällä hetkellä erityisen kovasti tahtoisin omistaa.

Suosikkipariskuntanne? Entä löytyykö teiltä samanlaisia sydänkäpysiä?

6 kommenttia:

mare kirjoitti...

Mä tykkäsin kaikista! =)
Ihan eka pari, jossa kengät + laukku on ehkä kaikista osuvin!

Terkuin uusi lukijasi :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

oi vitsi toi turkoosin sävynen mummohattu on mainio :)

Itsekin tykkään kovasti mätsätä vetimiäni :)

Jenna kirjoitti...

Mun asut on yleensä mustaa-valkoista-harmaata, joten kaikki mätsää :D

Aina sun blgia lukiessa tekee mieli alkaa pukeutumaan värikkäämmin, mutta jotenkin en vain osaa. Ehkä se värittömyys on mun juttu!

Ence BOO kirjoitti...

Vihreet sukkikset ja hattu oli minun suosikkini. Olisi kiva nähdä ne samassa asussa, tai jos on jo nähty niin uudestaan :)

Marianne kirjoitti...

Mäkin tykkäsin noista komboista. Eniten ehkä siitä mummomaisesta hatusta ja sukkiksista. Voisin napata ne mielelläni omaan vaatekaappiini.

Mä tykkään kans et asussa toistuu jokin väri, se yhdistävä väri. Nyt oon jopa taas innostunut bloggaamaan pitkästä aikaa ja jos niitä asukuviakin näkyisi.

Roosa kirjoitti...

mare: Lämpimästi tervetuloa uusi lukijani <3 :)

Hepa-Neiti: Joo sun pukeutumisesta oonkin sen huomannu, hauska bongailla näitä mätsäilyjä sun asuista :)

Jenna: Mä en sitten taas osais käyttää niin vähän värejä kuin mitä sä käytät ja silti saada kaikista asuista niin eri näköisiä :) Ehkä mun värien käyttö on mielikuvituksen puutetta :D

Ence: En ole tainnut tänne asti kuvailla asua missä ne molemmat olis, kuvailen mitä pikimmiten!

Marianne: Harmi että toi mummohattu on vähän liian iso mulle, uppoon sen sisälle :D Mut on se silti niin ihana ettei siitä voi luopuakkaan ;)