sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Ja värikästä sen olla pitää

Tässä siis ne eilisen shoppailusreissun vaatteet. En ymmärrä mikä tota kameraa taas vaivaa kun näistä kuvista tulee tällaista kamalaa pikselimössöä? Johtuneeko huonosta valaistuksesta vai mistä ihmeestä, en tajua. Rasittavaa.

Kuvasin pitkästä aikaa ulkovaatteetkin kun ne oli niin kivan pirteät:

shop 009

shop 010
Takki: Ellos
Reppu: Lindex
Baskeri: ?
Hanskat: Kirppis

Musta on hauska bussilla kulkiessa katsella kadulla kulkevia ihmisiä, mut on ikävää huomata kuinka mustaharmaaruskeavalkoiseen Suomen kansa pukeutuu. Syksy on harmaata aikaa muutenkin ja mä ainakin saan pikkuisen piristystä värikkäistä ulkovaatteista. Mummot ja pikkulapset pukeutuu mun mielestä ehkä kivoimmin kaikista ihmisistä. Ne ainakin käyttää värejä.

Sisävaatteissakin mentiin suht värikkäällä linjalla:

shop 019
Poolo: H&M
Hame: Gina Tricot
Kaulakoru: Blogivoitto
Baskeri: ?

Kokelin yhdistää kaksi ihan ääripään vaatetta toisiinsa ja mun mielestä poolo ja minihame pelaa hyvin yhteen. Paita peittää ylhäältä niin paljon kuin mahdollista ja hame taas paljastaa niin paljon kuin siveellistä on. Ei tule yhtään liian hutsumainen tai biletysolo kun minarin kanssa pitää noinkin arkista vaatetta kuin harmaata pooloa. Seuraavaksi kokeilen minihameen yhdistämistä johonkin isoon neuleeseen, epäilen että sekin vois toimia aika herkusti..

Miten muut taistelee syystalven harmautta vastaan? Vinkkejä kehiin!

5 kommenttia:

fudge kirjoitti...

En osaa taistella tosiaan vastaan. Pukeudun siis samoin kuin ilma ja fiilis on eli harmaaseen :DD

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko julkaista ne loputkin logopedia-postaukset? Olen hakemassa sitä opiskelemaan keväällä ja niistä voisi olla hyötyä. :)

Roosa kirjoitti...

fudge: Nii joo voihan sitä pukeutumisella toisaalta myöskin näyttää mitä mieltä on ilmasta :D

Anonyymi: Tulossa on, kuvat puuttuu ;) Mihin kaupunkiin oot hakemassa?

Anonyymi kirjoitti...

Ok, kiva juttu. Olen hakemassa Tampereelle tai Turkuun, en ole vielä päättänyt. Turkuun taitaa kyllä olla vähän helpompi päästä..

Laura kirjoitti...

oi toi punanen baskeri on tosi ihana! :)