lauantai 14. marraskuuta 2009

-20% kaverinaan -30%

Heipat! Oli aivan superhauska risteily, vaikka kyllä mä sen oikeastaan etukäteen tiesinkin. Porukka huippua, juomapeli huippua, buffettiähky huippua, tanssimusa hanurista. Matkalaukun mukana maihin saapui mun seurassa 18 pulloa smirnoff icea, parit karkkipussit ja pähkinöitä. Kyllä tytön kelpaa.

Koko tää viikko on ollu ihan sairaan rankkaa (laivaristeilyä lukuunottamatta, tai no oliha seki väsymyksen määrä huomioonottaen). Oon joka päivä tehny koulujuttuja ~09.00-18.00 ja kaikki tää siis kodin ulkopuolella. Rättipoikkiväsymyksestä johtuen päätin että nyt piru vieköön palkitsen itseäni pienellä shoppailureissulla. Mitään muuta kuin hengissä selviämistä en ole viikon aikana saavuttanut mutta kyllä mä silti shoppailuni ansaitsin.

Mukana menossa H&M:n -20% ja Lindexin -30% lärpäkkeet. Lindexiltä lähdin katsomaan yksiä mieltä kutkuttaneita legginssejä. Tsekkailin näitä jo Porin Lindexiltä mutta nyt ne lähti oikein mukaan asti. Tanelin mielestä näytän näissä karhunpennulta.

Legginssit: Lindex 17,95e, alennuslipukkeella ~12e

Samettilegginssit! Tai velourlegginssit kuten myyjä koitti mua sivistää.. Kuva on ihan karmee mutku ei tota pintaa saanu mitenkää muute esille ku valottamalla kuvan iha ylipiloille. Nää on varmasti ihan superhyperlämpimät ja kaiken lisäks tosi hauskan näköset. Nyt mulla on jo paljettileggarit, wetlook-leggarit ja samettileggarit. Mitähän seuraavaksi.. :)

H&M:ltä tavoitteena oli löytää joku kiva mekko kun mekkouutuksia oli sinne tulvinut niin hirveesti. Ensi viikolla on Tanelin siskon vauvan ristiäiset ja halusin jonkun kivan koltun sinne. Ja oikeastaan muutenkin. Näitä kahta sovitin mutta en ostanut:

shop 004
Tanelin mielestä tän yläosa näytti ihan alusvaatteelta.. Olisin kuitenki ottanu tän ellen olis löytäny sitä kivempaa.

shop 002
Tää taas oli ihanuudestaan huolimatta vähän liian avokaula-aukkoinen ristiäisiin.

Ja tämä täydellisyys päätyi kotiin asti:

shop 030

shop 036

shop 034
Mekko: H&M, 29,90e, alennuslipukkeella ~24e

Ostin hei kukkamekon marraskuussa! Toi mekko oikeen huutaa sitä, kuinka sitä ei ole tehty pidettäväksi ristiäisissä, lumisateessa eikä pimeänä vuodenaikana. Mut ehkä just siks mä sen valitsin. Se on niin epätodennäköinen vaihtoehto et se on jo upee.

Mekon lisäksi ostin H&M:ltä vielä tämän neuleen:

shop 028
Neule: H&M, 9e

Ei tosta kuvasta paljon selvää saa, mutta yritän selittää. Neule oli siis alennuksessa ja on kokoa 40. Ison koon ansiosta tota voi pitää sukkisten kanssa eikä vilauttelua tarvii pelätä (oikeesti, ei toi oo noin lyhyt ku tossa kuvassa, oon rutannu sen jotenki myttyyn). Materiaali on reikämäistä ja vaatii alleen topin. Tycker om!

Laitan päivän asun tulemaan vasta huomenna niin ei tästä tule niin pitkää postausta.

Voiko kukkamekossa mielestäsi mennä ristiäisiin marraskuussa? Meikä ainakin menee!

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Tooosi kiva kukkamekko, jopa mä voisin käyttää tollasta! Yleensä en siis oo mikään kukkamekkojen ystävä :)

Ja noi sun laivaostokset kuulostaa hyvältä, tekee mieli karkkia...

Hepa-Neiti kirjoitti...

Toi kukkamekko on tosi kiva. Siinä on ihanaa rockimaisuutta vaikka onkin kukkamekko :) Kyllä mä ainaski voisin mennä ton kanssa ristiäisiin.

Roosa kirjoitti...

Riikka: Vai karkkia, ettei smirnoffeja ;)

Hepa-Neiti: Mullekin tulee pienet rock-vibat! Ehkä se johtuu tosta mustasta taustakankaasta?