maanantai 14. syyskuuta 2009

Tyyli-inspiraatiota The Rasmuksen Laurilta?

Hii oon täällä taas! Vietin ihanan, superrrrrrrrrentouttavan viikonlopun kotikotona Porissa. Ihan ku viikonloppu olis kestäny paljon kauemmin kun vaan vaivaiset neljä päivää. Nyt on energiaa vaikka muille jakaa (ihan jo senkin puolesta että söin varmaan kolmen viikon kalorimäärän neljässä päivässä...)

Tein muutamia aivan huippuostoksia viikonlopun aikana niin Top Sportista, Anttilasta, H&M:ltä kuin kirppikseltäkin. Huiman tyytyväinen olen, ja nyt jaan uudet turhakkeeni ja tarpeellisuuteni teidänkin kanssa kahdessa osassa. Oon niin kova kirjotteleen et tästä postauksesta tulis muuten ihan ylipitkä jos en jakais löytöjäni kahteen eri postaukseen.

Ensin jotain mikä muistuttaa mua nuoruuden The Rasmus fanituksesta:


blohh 022
Sulkapanta: H&M, ~5e

Oon nykyään vähän hulluna kaikkiin pieniin hauskoihin asusteisiin, kuten paljettileggareihin ja tähän hiuspantaan. Koitin pitää tätä myös silleen otsalla, mut se sai mut näyttään ihan munapäältä. Joten ehkä mä pysyttelen tässä perinteisemmässä pannanpitämismuodossa ja jätän "munailut" niille kenen päänmuotoon se oikeesti sopii. Ja hei, ehkä tää panta jopa 0,00000000001% lieventää mun lintupelkoa? Tai sit ei, saan vaan sadistista nautintoa ku kuvittelen miten noi on sulat on revitty irti (ei ne mitään tekosulkia oikeesti oo!)

Toinen ostos oli hieman pakkorakojuttu, ilman näitä ei jumppaharrastus olis kovin kauaa jatkunut:

Jumppakengät: Top Sport, 69,90e

Mulla oli koko viime kevään&tämän alkusyksyn jumppakenkinä sellaiset lenkkarintapaiset tossut, jotka ei tosiaan tehny hyvää mun jaloille. Jokaikinen jumppatunti multa alko vetään suonta niin pahasti etten yksinkertaisesti pystyny tekeen kaikkia liikkeitä. Ohjaaja kertoi vian johtuvan huonoista kengistä ja antoi vinkiksi että hankipas tyttö paremmat. No meikähän hankki, äidin sponssaamana. Reebokin kengät on oikeen nimeltäänkin naisten aerobic- ja fitnesskengät. Ja hei näissä on joku hieno kantapäävaimennusjuttu. Ja pinkit koristeet! Testasin näitä tänään ja hyvin jumppas, paremmin kun ikinä ennen.

Ja sitten vielä kolmas juttu, joka löytyi siis H&M:ltä ja mätsää paremmin kuin hyvin esim. paljettileggarien kanssa:

blohh 024
Neulemekko: H&M, 19,90e

Ei välitetä siitä, et salama sai rintsikat paistamaan, eihän? Lepakkohihainen ihanuusmekko alle parillakympillä oli mun mielestä ihan huippulöytö. Pähkäilin pitkään tän ja marjapuuronvärisen yksilön välillä, mut päädyin tähän koska tää mätsäs paljon paremmin mun hiustenväriin. Lepakkohihojen luulis tuovan monia(kymmeniä) lisäkiloja, mut koska toi on kiree alaosasta + noin lyhyt niin ei tuu läskiysefektiä. Leijonankeltainen oli lisäks mun suosikkiväri viime syksynä, ja nyt alkaa näyttämään siltä että se tekee tänäkin vuonna hurjan nousun ykköseksi.

Iskeekö sulkapanta tai leijonankeltainen teidän sydämiinne amorin nuolella vai rosoreunaisella puukolla? (olin nokkela!)

12 kommenttia:

Maria kirjoitti...

:) Ihana toi sun lepakkopose!
Sulkapanta on söpö!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana neulemekko:)

. kirjoitti...

Sulkapanta ja neulemekko on molemmat ihania! :)

Johanna kirjoitti...

tosi kivoja löytöjä! itekkin ostin just jumppiin tosi hyvät kengät ja eron huomaa kyllä vanhoihin ja ne hyvät kestää taas kauan :)

Mimi kirjoitti...

Sulkapanta sopii sulle tosi hyvin! Itsekin olen siihen ihastunut, mutta ei taida sopia yhtä hyvin omiin hiuksiin! :)

Skirty kirjoitti...

Ylimakeet jumppakengät! Tollaset minäkin haluaisin, voi juku. Panta on sulla ihan hauskannäköinen, itse en osais olla sulkien kanssa, mut haluaisin kokeilla sellasta palmikkopantaa - luulen vaan, että tuntisin oloni senkin kanssa liian hölmöksi.

Jenna kirjoitti...

Tosi kiva mekko! Harkitsin ton tilaamista mustana h&m:ltä, mutta luulin että se olis ihan superlyhyt eikä menisi mekkona.

susannna kirjoitti...

eikö vain! :)
sulkapanta ihana !

Anonyymi kirjoitti...

koskas arvot ne viime postauksen pannat?:) mä tykkään kyllä tosta leijonankeltasesta. Mulla on yks ton mallinen paita, ja se kyllä saa kädet näyttämään hoikilta, mun mielestä:)

Roosa kirjoitti...

Maria: Kiitos, koitin vaan saada noi hihat näkyviin kunnolla :)

Sofia D: Hih, niinhän se on.

llaura: <3

Johanna: Ero on tosiaan ku yöllä ja päivällä, paljon parempi fiilis jumpata ku ei tarvii kiemurrella kivusta koko aikaa :P

Mimi: Kantsii kuitenkin kokeilla jos vaikka sopiskin ;) Mä en ikinä jaksa huolehtia mikä sopii ja mikä ei (esim. mitkä värit mulle sopii), pistän päälle kaiken mikä omaa silmää miellyttää :D

Skirty: Urheilukenkiin kantsii oikeesti panostaa, enemmän sitä tulee jumpattua mukavilla kengillä ku kamalilla ja epämukavilla :)

Jenna: Hyvin menee mekkona, toi on vieläpä kokoo pienempi ku mun normaalikoko!

Suzy: Hih, tänks ;)

Anonyymi: Heti kun julkaisen vastaukset kysymyksiin :) Ei niitä paljoa tullut, joten epäilen että tässä alkuviikosta ehdin kirjoittelemaan vastaukset.

Lucy Fur kirjoitti...

söpönen tuo sulkapanta <: mulla on kanssa mielenperällä ajatuksia erilaisia, isoja sulkia varten... jos niistä saisi jotain tyylikkäitä pääkoristeita väsäiltyä joskus...

ja leijonankeltainen. hitto, kun se ei vaan ole minun väri. haluaisin, että se olisi, mutten osaa käyttää sitä. olen jo vuosi sitten talvella himoinnut leijonankeltaista villalankaa kaupoissa, kun siitä saisi tehtyä vaikka mitä kivaa. onneksi minulla on sitten serkku, jolle se väri sopii, joten puran himoni tuohon väriin suoltamalla hänelle leijonankeltaisia lapasia ja villasukkia :D

Roosa kirjoitti...

wilma g.: Mäkin voin ottaa huomaani parin keltaisia lapasia jos himosi yltyy kestämättömäksi :D