keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask ask

EDIT:// Tulin viikonlopuksi kotikotiin Poriin enkä päivittele nyt ennen sunnuntai-iltaa/maanantaita. Nauttikaa muutkin viikonlopusta yhtä paljon kuin mä!

Teitä lukijoita on viime aikoina ilmestynyt jostain ihan kauhea kasa (hih, kiitoskiitoskiitos!) ja päätin teidän kunniaks järjestää pienen kyselytuokion. Viimekertasestahan on jo aikaa, eikä sillon paljon mitään kysyttävää kenelläkään edes ollut.

Joten siis:

Photobucket

Ja jotta teillä olisi jotain muitakin motiiveja kysymyksillenne kuin uteliaisuus, niin päätin pitää kaikkien kysyjien kesken pienimuotoisen arvonnan! Porkkanana toimii kaksi rusettihiuspantaa, musta ja mustavalkoinen. Arvon palkinnon kaikkien kysyjien kesken ja anonyymien pitää keksiä itselleen nimimerkki.


Päästäkää siis uteliaisuutenne valloilleen ja kysykää kaikkia tyhmiltäkin tuntuvia juttuja! Sensuuri iskee jos on iskeäkseen. Aikaa kysymyksen jättämiseen on vaikkapa lauantaihin klo 12.oo asti. EDIT:// Pidennetään maanantaihin klo 12.00 asti. Kivoi ootte ku jaksatte odotella ku mä lomailen kotona <3

Ps. Huutoaikaa on jäljellä about vuorokausi. Nyt hereille etenkin turkulaiset, kivoja juttuja lähtee putiikista erittäin halvalla!

Pps. Jos joku haluaa H&M:n nettikauppaan 25% alennuslipukkeen (koskee yhtä tuotetta) niin pistäkää mulle sähköpostia! Koodi on voimassa 13.9 asti.

(tytöt täältä)

9 kommenttia:

lla kirjoitti...

Minkä väriset sun hiukset on luonnostaan?

Jenna kirjoitti...

Mikä on elämäsi tähän mennessä noloin hetki?

Tessa kirjoitti...

- Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa kolme miljoonaa?
- Onko sulla mitään fobioita?
- Missä kaupoissa shoppailet eniten?
- Mitä toiveita sulla on loppuvuodeksi?
- Entä ensi vuodelle?
- Mistä sait idean alkaa pitää blogia?
- Jos sun pitäisi elää seuraavat kymmenen vuotta samalla asulla, niin mikä se asu olisi?

Hensku kirjoitti...

Minkälaisia asioita mieluiten luet blogeista? Mikä tekee blogista hyvän, onko vinkkejä aloitteleville bloggaajille? :)

Jeanneee kirjoitti...

-Lemppari tv-ohjelmasi?
-lemppari herkkusi

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mulla on tylsä kysymys... Mitäpä harrastat? Mikä on se juttu, jonka avulla "nollaat pään"? Ja ootko harrastanut liikuntaa aikaisemmin, onko sulla joku lemppariliikuntalaji? Tää viimeinen kysymys nyt viittaa tohon edelliseen postaukseen, jossa taisit kertoo, että oot aloittanut terveellisen elämän (vai urheilun??) muutama viikko sit? Mie tykkäsin ihan hirveesti siitä postauksesta, jotenkin se oli ihana :) Mut sori tää pitkä kommentti. Sulla on kiva blogi. Luet alaa, joka kiinnostaa itseekin, ehkäpä joskus kyselen sulta siitä tarkemmin.... Mukavat viikonloput, Japsukka

Peotra kirjoitti...

Mikä on sun koko elämäsi onnellisin muisto, entä huonoin?

Johanna kirjoitti...

kuinka paljon käytät rahaa vaatteisiin kuukaudessa? ja lempikaupat! :)

Maya kirjoitti...

Mikä on sun lempparijuttu syksyn muodissa?