keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Rutinaa, valitusta ja mörinää

Voi elämä ku pienetkin asiat voi pilata päivän ihan liian nopeeta. Kaikki meniniin hyvin ennen ku tulin kotiin. Onnistuin aamulla kokoamaan tosi kivan asun. Ei satanu ku poljin tuutoroinnista kotiin. Sain ostettua 2 sikakivaa haalarimerkkiä. Ostin lipun huomisiin opiskelijabileisiin. Jne jne jne. Mutta. Sitte. Saakeli.

Nyt seuraa rutinaa ja valitusta. Kun raahaa kolmanteen kerrokseen kaksi täyttä kauppakassia (joissa on vielä liikaa painavia maitotölkkejä ja jogurttipurkkeja) ei olo voi olla kauheen hehkeä. Jalat on päivän aikana menneet ihan rakoille korkokengistä. Neuletakki on liian kuuma. On hiki ja ärsyttää. Sitte vielä ku kaikki asukuvat menee pieleen ihan vaan siks ettei osaa poseerata nii jessus että pistää vituttaan (anteeksi). Kuvaaja ei rutissu, tausta oli täydellinen, valaistus jus hyvä eikä salamattomat kuvat ollu täristyneitä. Asu ei pääse ollenkaan oikeuksiinsa ku kuvattava on löllömöllöpläääääääää. Tämän parempaan en sitten tänään pystynyt siks että oon surkea poseeraaja:

fbfgfgcfjg 005
Paita: Citymarket
Hame: Kirppis (H&M)
Neuletakki: Zara
Sukkikset: Seppälä
Kengät: Kirppis (Vagabond)

Söin ärsytykseeni loput suklaakakusta ja nyt ärsyttää nekin 1000 kaloria. Illalla on siis pakko mennää jumppaan ja seki ärsyttää. Voi saakeli tätä päivää.

Ei teillä olis jakaa mitään maatamullistavia poseerausvinkkejä?

1 kommentti:

Vanill kirjoitti...

1. Jokaisen truumuotibloggaajan peruspose: jalkaterät sisäänpäin, katse alaviistoon ja hymy huulille ;)
2. Hyppää ilmaan! : D Sensuroi naama jos siltä tuntuu. Älä toteuta pianontuolin päällä, ellet halua kuulla rutinaa esimerkiksi selkärangastasi.
3. Ulos! Jos majailet kerrostalossa etkä halua lähteä pihalle hippaamaan, kokeile vaikka parvekkeella.
4. Leiki olevasi catwalk-malli ja astele kohti kuvaajaa.
Oli varmaan apua : D