maanantai 31. elokuuta 2009

Epäkarvismainen maanantai

Voi vitsit miten kiva päivä tänään on ollut. Ei yhtään tunnu kurjalta maanantailta ku kaikki mitä on tapahtunu on ollu vaan enempi jees.

Päivä alkoi pienellä parin tunnin tuutoroinnilla, josta siirryin tän syksyn ensimmäiseen jumppaan. Yo Dancessa vedettiin täysillä hiphoppia ja mua vaan nauratti koko tunnin. Siis voiko liikunta muka OIKEESTI olla noin hauskaa?! Miks ihmeessä mä oon vältelly sitä koko alkuelämäni? Mä oon oikeesti suht rytmitajuton, mut onneks siitä ei takarivissä pahemmin oo haittaa muille. Hauskaa mä menin sinne pitämään, parin poltetun kalorin lisäksi.

Iltapäivällä hengailin kaverilla näiden merkeissä:

bloggggg 001

Herranjumala mitä suklaakakkua! Sinne meni se hyöty siitä tanssimisesta.. Mut hei toi oli oikeesti pala taivasta. Kaikki turkulaiset, käykää ihmeessä Hämeenkadun ja Keskikadun kulmassa olevassa kahvilassa. Toi megajättisuperpala täyttä suklaaunelmaa makso 4,20e/pala eli halvallakin päästiin (ostin noita siis kaks, toinen kaverille ja toinen mulle). Mä nään tänä yönä varmaan unta tosta kakusta.

Koska tossa palassa oli varmaan sata tsiljoonaa kaloria, käytettiin tunti hyväksi tämän merkeissä:

bloggggg 004

bloggggg 003

Tahtoo myös Wiin! Hulahula-vanteen pyöritys on hauskinta vatsalihastreeniä mitä tiiän. Ei kellään olis heittää paria kolmea sataa euroa ylimääräistä et voisin hankkia ton kans?

Lopuksi kuvailtiin vielä hiukan päivän asua. Ja koska mä tunnun ylistävän kaikkea tänään niin heitetään vielä tätä kautta yksi ihaileva sanaa Kristiinan kämpän sisustukselle. T-ä-y-dellistä. Ja yks sana mun poseeraustaidoille. Hanurista.

bloggggg 009

bloggggg 008

bloggggg 007

bloggggg 006

bloggggg 005

Hame: Vero Moda
Vyö: H&M
Toppi: H&M
Sukkikset: Lindex

Loppuillan vietinkin Tyran ja Gabriellen seurassa. Täydellisen päivän täydellinen ilta. Ja nyt nukkumaan ja näkemään unia suklaakakusta, capisce?

4 kommenttia:

Ellie kirjoitti...

Voi NAM mitä kakkua! Täytyy yrittää muistaa käydä kyseisessä kahvilassa jos joskus Turussa vierailen :)

Jenna kirjoitti...

Ihanan näköistä kakkua ;) Taidankin poiketa tuonne kun tule perjantaina Turkuun!

Roosa kirjoitti...

Ellie: Se oli <3

Jenna: Mene ihmeessä, siellä oli kaikkea muutakin maukkaan näköistä :)

Sofia kirjoitti...

IHANAA KAKKUU! <3 namm, haluun!

Joo mä taas oon ihan kyllästyny mun wiihin, ja varsinki siihe wii fittiin, voin kuule myydä sen : DDDD

Joo, ei se oikeesti oo nii hauskaa sit ku sen omistaa, tosin enmä niitä treenejä oo koskaa tehnykkää muuta ku kokeillu. ainoastaan niit tasapaino ja aerobisii juttui ::D