torstai 27. elokuuta 2009

Vanha tukka - no no no! Asu - yes yes yes!

EDIT:// Voi elämä ku mä meinasin ihan purskahtaa itkuun (jeah, oon itkupilli!) ku lukija oli lähettänyt sähköpostilla mulle paremman version bannerista. KIIIIIIIIIIIIIIIIIITOS Stina, mä oon oikeesti ihan kyynel silmässä ihmisten ystävällisyydestä täällä :`)

Yhyy tänään asukuvaaja on muilla mailla lääkisläisten alkoholipitoisissa bileissä, joten ei ole ketään asukuvien ottajaa paikalla. Täräytänpäs nyt sitten tänne arkistoihin roikkumaan jääneen asun. Siinä näkyy vielä vanha ja tyhmä tukkakin.

Voi elämä miten paljon paremmalta mä voinkaan näyttää muuttamalla pelkästään hiusten väriä. En enää ikinä vaihda tätä mihinkään. Never ever. Mun itsevarmuuskin on kohentunut varmaan 100%:sesti, kävelen joka paikassa nykyään nokka eteenpäin - en niin että sen suunta on alaspäin. Vielä kun noi yliopistojumpat alkaa ja paikat kiinteytyy nii mustahan tulee ihan jopa terveellä tavalla itserakas :D

Mutta siis, tässä se asu (jossa on taas nuo samat leggarit&korkokengät, hups):

ghjfghf

Toppi: H&M
Hame: H&M (netistä, 6,90e!)
Leggarit: H&M
Korkkarit: Andiamo

Toi hame on siis viimekertaisesta H&M:n tilauksesta. Kävin heti aamulla puol kymmenen aikaan kurkkimassa saleosastoa ja siellä toi kaunokainen oli. Ja ihan sairaan halvalla lähti kotiin, nyt siellä pyydetään ton hameen turkoosista versiosta paria kymppiä. Aikainen tyylibloggari hameen nappaa - heh? ;)

Nykyää muuten käytän sitten vaan noita isompia kuvia. Muokkaan&pienennän kuvat ensin Paint Shop Prolla ja sit lataan ne tänne Flickrin kautta. Hei tietääkö joku että jos kuvat poistaa Flickristä niin poistuuko ne sitten täältä mun blogistakin? HTML-koodin siirrän siis sieltä tänne. Onko siellä rajallinen kuvatila?

Ps. Ence, jos et huomaa tuota viime postauksen kommenttiboksia nii voin siis myydä sulle sen paljettiliivin jos sulta löytyy kiinnostusta! Mailaa ondees@suomi24.fi tai laita kommenttia nii tiedän et laitanko sen palautukseen vaiko säästänkö sulle ;)

5 kommenttia:

mirella kirjoitti...

Millon pidät muuten sen kirpparin tääl, ku olisin vieläki kiinnostunu niistä mustista korkkareista? :)

Roosa kirjoitti...

mirella: En ees ollu unohtanu :D Hei täytyy nyt vähän reippaantua ja ottaa kuvia kaikista popoista. Kiitos muistutuksesta!

Ellie kirjoitti...

Ihanat kengät! Rakastan pinkkiä joten huomaan aina sellaset yksityiskohdat :)

Jenna kirjoitti...

Oon ihan kateellinen kun sait tuon mekon H&M:ltä ;) Mä ehdin klikkaa sen jo ostoskoriin, mutta oli ehtinyt kuitenkin loppua päivän aikana.

Sun uusi banneri on muuten tosi kiva!

bubble kirjoitti...

Flickrissähän on ainakin rajallinen latausmäärä per kuukausi, en tiiä sitten että häviääkö kuvat täältäki jos sen rajan ylittää.. En kyllä usko, koska tietääkseni se raja koskee nimenomaan kuvien uploadausmäärää sinne sivuille, eikä itse kuvien latausmäärää netissä, niinku Photobucketissa. Mä oon laiska ja käytän vaan Bloggerin kuvanlisäystä, kun Flickrissä on ns. virallisempia kuvia. Mulla on siellä maksettu tili, jolla on rajaton käyttö, joten jos toi kuva-asia huolettaa niin suosittelen sitä ;)