keskiviikko 26. elokuuta 2009

Toinen 15:sta.

Voi elämä kun voi päivä mennäkin plörinäksi edellisillan prosenttipitoisten juomien takia. Flunssaan yhdistettynä ne ei oo mikää maailman paras juttu. Mut kyllä tästäkin selvitään, perjantaina tuplana!

Tänään hain (taas..) lähi-Ärrältä uuden H&M:n paketin. Oon vähän innostunu sale-osastossa tässä viime kuukauden aikana ja tilannu pari-kolme pakettia. Suurin osa vaatteista lähtee kuitenkin joka kerta palautukseen, joten en jaksa olla huolissani. Tällä asulla pyöräilin siis lounaalle fuksien kanssa ja pikkuisen pakettini luo:

blogi 092

Mekko: Lindex
Hattu: Pori Jazz
Vyö: H&M
Kiiltolegginssit: H&M
Kengät: Andiamo

blogi 090

Tykkään huimasti kiiltolegginssien (käytän tota sanaa siks et noi ei nyt kyllä oo lateksia eikä nahkaa nähneetkään, ees ulkonäöltään) ja hempeysmekon kontrastista. Mekko on Lindexin kesäalennusmyyntien superlöytö vitosella. Se on kokoa liian iso, mut vyöllä köytettynä menee täydellisesti. Perussukkiksien kanssa tulee ehkä vähän paljasteleva olo, mut onneks omistan nyt nuo superpeittolegginssit. Eipähän ole vilauttamisvaaraa.

Ja sitten siihen H&M:n paketin sisältöön. Palautukseen lähtivät mm. nämä:

ghfdhdf

Paljettiliivi oli muuten ihana, mut olisin tosiaan halunnu myös selkäpuolelle noita paljetteja.
Pooloneuleen kaulus oli aivan liian megamuhkea, mä tukehtuisin siihen.
Seepramekon maximitta ei näyttävästi ole yhtään mun juttu, lyhentää&paksuntaa.

Nyt ei sitten loppukuvien aikana välitetä sekaisin olevasta tukasta eihän?

Lopputilaus sisälsikin sitten pelkästään arkikäyttöön tarkoitettuja mekkoja. Mulla ei ole sellaisia ennestään kuin muutama hassu, joten nämä kolme tulevat/tulisivat todella tarpeeseen.

Tämän mekon kanssa on kohtalo on vielä hieman epäselvä:

ghxd

Hinta 6,90e. Malliltaan mekko on tositosi kiva, paitsi istuessa. Noi napit menee sillee ruttuun et näyttää ku omistais muutaman vatsamakkaran ylimääräistä. Pituudestakin pitäisi napsaista pois sentti tai pari. Ehkä pistän tämän palautukseen, pitämisestä seuraa vaan liikaa vaivaa ja epämiellyttävää oloa.

Nämä kaksi mekkoa sitten taas jäävät mun vaatekaappini täytteeksi ja arkipäivieni riemuksi:

ghhdxgmuutettu

Hinta 9,90e. Haluaisin niin yhdistää tämän paljettileggareihin tai muihin erikoislegginsseihin. Paljettileggarit mulle on tulossa sovitettavaksi syyskuun puolivälissä, jos en ennen sitä löydä jostain XS:iä. S:ät meni sillee tyhmästi ruttuun ku kokeilin kaupassa. Mutta siis neulemekko - tylsien pukeutumispäivien varma pelastaja. Ja värinä parasta roosaa ;).

fgdh

Hinta 7,90e. Kaipaa kipeästi silittämistä, mutta kyllä tosta nyt tärkeimmät huomaa. Syväänuurrettua kaula-aukkoa jatkaa vielä pieni aukko, mistä näkyy rintsikat aika ikävästi. Mut jos käyttää ihonvärisiä nii sitte ne ei ainakaan paista sieltä. Läpinäkyvä matsku on mun mielestä tässä tapauksessa vaan jännä pikku lisä. Tykkään!

Tässä siis kakkonen 15:sta asusta ja pari tulevissa asuissa näkyvää kandidaattia. Mitäs tykkäätte?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wet look

Sari kirjoitti...

Noi kaksi viimeistä mekkoa ovat kyllä ihan buenot. :)

Pakko tähän väliin ihmetellä miten niin monet jaksaa/uskaltaa tilailla netistä juuri sillä periaatteella, että kokeillaan ja mahdollisesti palautetaan. Eikö siinä ole hirveä rumba niiden palauttelujen kanssa?

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: No ku mun mielestä noi ei oo wetlookitkaan vaan lievemmät versiot jopa niistä :P

Sari: Meillä on Ärrä tossa ihan vieressä, nii ei oo kauhee vaiva :) Hyötyliikuntaa ku polkee sen mäen ylös sinne ärrälle :D

Joa kirjoitti...

Oh, tuo hattu on kyllä niin mahti. :) Mä oon rakastunut hattuihin.

Ence kirjoitti...

Upea toi liivi! Ymmärrän tietty että palautat jos et usko että on käyttöä. Mä ostaisin ton heti, mutten löydä sitä. Oliko se sale-puolella vai?

Roosa kirjoitti...

Joa: Niillä saa nopeesti ilmettä yksinkertaisiinkin juttuihin :)

Ence: Eikun ihan normipuolella, mäkin koitin etsiä sitä äsken mut en löytänyt millään :O Mutta siis mä voin kyllä pitää ton ja myydä sulle? 19,90e se kustantaisi plus postarit :) Pari viikkoa vielä jäljellä palautusaikaakin nii voit pohtia :)

Nooruska kirjoitti...

Aivan ihana päivän asu! Noi kontrastit toimii mainiosti, kiiltileggarit vois tuoda hieman särmää meikäläisenkin mekkoihin ;-).

Punaset H&M-mekot on tosi kivoja! Ja toi jota epäilet vielä, kannattaa ehkä palauttaa, jos se jo nyt tuntuu epäedustavalta. Ainahan on pakko istua.