tiistai 25. elokuuta 2009

Ensimmäinen 15:sta

Marionette- blogin Marika on keksinyt aivan loistavan idean, jonka nyt röyhkeästi puolittain varastan. Kaikki kunnia kuitenkin Marikalle, tää on aivan mahtava keksintö. Bloggaaja siis esittelee kuukauden ajan kaikki 30 eri asuaan, ja mitä tähän mennessä oon katsonu niin aivan ihania kaikki! Tsekatkaa ihmeessä tän tytön blogi, oon seurannu jo yli vuoden ja tykkään huimana.

Mutta sitten tohon asuideaan. En ihan samanlaisena halua postaussarjaa toteuttaa, joten lyhennän sitä hieman. Miltä kuulostaisi 15 päivää - 15 eri asua? Postaus joka päivä- tahti vois olla hauskaa vaihtelua tähän mun "aina silloin tällöin" tyyliin. Nyt on seuraavat pari viikkoa vielä niin löysiä koulunkin puolesta, et hyvin ehdin kirjoittelemaan ja panostamaan vaatteisiin. Haalarit pitäisi laittaa päälle useampana iltana, mut päivisin pukeudun kyllä johonkin ihan muuhun!

Tässä olisi siis ensimmäinen 15:sta asusta, Carrievyöllä maustettua Elloksen mekkoa (kuvien laadusta saatte syyttää valaistusta + epäammattimaista kuvaajaa + tinypickiä joka sumentaa kuvia ku niitä pienentää):



Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Mekko: Ellos
Vyö: Gina Tricot
Kengät: Kirppis
Sukkikset: Seppälä

Olen siis tämän vuoden tuutori uusille logopedian fukseille. Pyöritään tää ja ens viikko Turun yliopistoalueella ja erinäisissä tapahtumissa (lue = ryyppäjäisissä). Mut saattaa paremmin tunnistaa tästä asusta:

Image and video hosting by TinyPic

Kuten huomaatte, tungin vaan haalarit nopeesti mekon päälle ku en oikee jaksanu alkaan vaihtaan. Ja ette voi kiistää, meil on hienoimman väriset haalarit ku kellään ever.

Huikatkaa jos törmäillään! Ja vielä loppuun pieni anteeksipyyntö sille ihanalle lukijalle joka moikkasi mua tänään yliopistolla. Olin vaan liian dorka :D

7 kommenttia:

-SL kirjoitti...

kiva tyyli ihanat sukkikset ja vyö

Riikka kirjoitti...

Sut tunnisti hyvin hiuksista ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm..noi kengät<3

Roosa kirjoitti...

*~SL: Tänks ;)

Riikka: Ai säkö se olit? :D Mä veikkasin heti joko sua tai sun siskoa mut sit muistelin et ei teillä noin vaaleet hiukset ole.. No mut kuitenkin, olit kiva :D

Anonyymi: Jep <3 Niil on vaan tosi tyhmä kävellä ku tulee jalat kipeeks, mut kauneuden eteen on kärsittävä!

Ence BOO kirjoitti...

Mä en pääse yli noista sun hiuksista. Ne on vaan niin kivat. Ja simppelit! Ei kaipaa mitään härpäkkeitä.

Roosa kirjoitti...

Ence: Eikä niitä tarvii mitenkään laittaa, mikä on tosi hyvä juttu näinkin laiskalle kuin mä :D

Lilou kirjoitti...

Loistoidea! Ehdottomasti kannatan! -ellen ole jo myöhässä kommenttini kanssa :)

Ja tosiaan, tukkaa ihailin heti ensimmäisistä näkemistäni kuvista saakka minäkin!