torstai 9. heinäkuuta 2009

Yo-kylän valloitusta työntökärryillä

Kuten pari päivää sitten rutisin, meiltä alkaa vaatekaapeista loppua tila. Ikean lipastovaihtoehdot oli rumia ja liian kalliita meidän budjetille, joten meikä oli reipas ja käveli eilen Turun Ekotorille tsekkaamaan joskos sieltä löytyisi täydellinen (=hyvä&halpa&valkoinen) lipasto. Löytyihän sieltä, 20e kustansi ku saatiin opiskelija-alennusta. Maksoin saman tien ja lupasin noutaa ennen viikonloppua.

onneks ei oo ees ruma rakennus.. kuva täältä

Tänään luvassa oli sitte sen lipaston noutaminen kotiin. Ei saatu mistään autoa lainaks eikä haluttu maksaa Ekotorille 10 euroa siitä et ne kuskais sen tohon alle kilsan päähän meille kotiin. Meen piti ensin vuokrata TYS:in Vuokralaisyhdistykseltä työntökärry, mut ei se ollu auki sillon ku oltiin sen toimiston oven takana. Loppujen lopuks saatiin sitte kärry lainaks Ekotorilta (koiranpentu silmillä & -ilmeellä saattoi olla osuutta asiaan).


leikkasin tanelin naaman pois

Mahdettiin olla aika näky ku kuskailtiin tuollaista jäätävän kokosta lipastoa megaäänekkäällä kärryvehkeellä pitkin teitä. Tai siis Taneli työnsi, mä tepastelin vieressä ja hykeltelin ku olin niin viisas. Uhmattiin säätäki samalla, meinaa vaiks taivas näytti koko ajan tältä..


..ainoot sadepisarat tuli sillon ku oltiin Ekotorin sisällä! Ja ku mulla olis vielä ollu sadeviittaki minkä olisin kuuron iskiessä voinu heittää noiden lipastojen päälle.

Olin muutenki varautunu oikee kunnon myräkkään, mulla oli hei sadeviitan lisäks mukana sateenvarjo (Tanelille), kumisaappaat ja sadetakki. Takkia en tarvinnu mut kumpparit pysy jalassa. Pysty kätevästi kävelleen suoraa lätäköistä eikä tarvinnu kiertää.

ilme on ainakin varsin loisto
Nahkatakki: Jim&Jill
Raitoppi: H&M
Farkut: Gina Tricot
Laukku: H&M
Kumpparit: Ellos

Nyt on lipasto paikallaan ja about 1/3 (1/4?) mun vaatteista siirretty sinne. Laitoin noihin laatikoihin hameet&mekot mitkä ei sopinu henkareihin, verkkarit ja pitkähihaiset paidat. Kenkälaatikoihin uppos melkein kaikki sukkahousut (3 kpl paksuja talvisukkahousuja ei mahtunu) ja vyöt. Ja bravuuripaikalle pääsivät tietenkin kaikkein kauneimmat kenkäni.


Tykkään!

Että sellanen seikkailu tänään. Huomenna voisinki sitte metsästää iltapalaks vaiks leijonan, seikkailumielellä ku tässä ollaan.

4 kommenttia:

ilonasi kirjoitti...

Tosi kätevä näin autottoman näkökulmasta tollannen kärryllä kuskailu. :)

Ja hei ylioppilaskylässä on varmasti totuttu näkeen kaikkea kummempaaki, joten tuski ne kauhiasti ihmetteli. ;D Oi, tuli vähän ikävä Jkl:n omaan yo-kylään, tai ainakin joku tilapäinen nostalgiafiilis. Keskutassa asuminen on ihan jees nykysin, haha.

tipitii kirjoitti...

Ihana järjestely, varsinkin noi kengät tossa esillä on nätit. Ittellä ei vaan pysyis millään järjestyksessä... ;D

Roosa kirjoitti...

ilonasi: Mä haluaisin vaan pois täältä :D Puutalo <3

tipitii: Mua huolestuttaa noi lipaston laatikot enemmän, miten hitossa ne kasat pysyy järjestyksessä eikä leviä ympäri laatikoita :D

Kaisa kirjoitti...

kivoja kenkiä :) myöskin armas opinahjo löytyy näistä kuvista :)