tiistai 28. heinäkuuta 2009

Totally not hole in one

Tämän postauksen piti ilmestyä jo viime viikon keskiviikkona, mutta minkäs sitä huonoille tietokoneille mahtaa.

Viime viikolla oltiin siis pitkästä aikaa minigolfaamassa. Mä olen siinä ihan tavattoman huono ja haluisin aina keksiä omia sääntöjä ku ne oikeet on niin pirun vaikeita.Oltaisiin (tai mä olisin ja muut olis vikissy) nytenkin käytetty hieman sovellettuja sääntöjä, mut sit meille tuli joku mikä lie siivoojaukko huuteleen et "täytyy mennä punaisen viivan yli että saa jatkaa!!". Mitä se sille haisee vaikka me kannettais se pallo sinne pirun kuoppaan?? Inhoan ihmisiä jotka puuttuu toisten asioihin. Näytin sille sit kieltä ku se käänsi selkänsä. Pahaa karmaa, hah.


Päältä löytyivät Lindexin farkkushortsit, H&M:n toppi, Jim&Jillin nahkatakki, Andiamon gladiaattorikorkkarit ja nahkahattu Pori Jazzeilta. Nahkatakin heitin kyllä aika pian pois ku aurinko siirty pois pilvien takaa. Ja hei korkkarit on just oikee valinta tohon urheiluun. On on! Huomaa tuloksesta (hävisin totaalisesti..)


Sain sen sinne pelaamalla ihan sääntöjen mukaan!!!1+65A

Tässä olisi vielä pari videoita mitkä ääliömyydessäni (jep) kuvasin väärinpäin enkä osaa niitä nyt enää kääntää. No mut saattepahan sentään niskajumppaa ku käännätte päätänne!Oon sikahyvä, kuten huomaatte.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät !

tipitii kirjoitti...

Nätit kengät! Multakaan ei oikein toi minigolf luonnistu. Ärsyttävä laji ;)

Anonyymi kirjoitti...

rekkalesbo look..

Jenna kirjoitti...

missä olit minigolffailee?

Anonyymi kirjoitti...

huhuu, sua jo ikävöidään :))