maanantai 13. heinäkuuta 2009

Quadruple raporttia

Neljä pikkujuttua tänään. Ei sen enempää selittelyjä. Ja en muuten oikeesti tienny tota otsikon ekaa sanaa, googletin.

1) Nellyssä on myynnissä maailman täydellisin vaatekappale


Harmi vaan ettei mulla oo varaa tohon, 89e alennuksen jälkeen on liian iso rahakasa. Mut toi on silti himottavin vaatekohde piiiiitkään aikaan. Nahkaa ja röyhelöitä, ronskiutta ja herkkyyttä samassa. Lähetän Nellylle paljon paljon lentosuukkopostia et ne alentais ton vaikka 25 euroon. Sitten lähtee! Tää olis rakkautta ja kestävää sellaista.

2) "Nahkaa" löytyi myös eilisestä asusta

Image and video hosting by TinyPic
Hame: Kirppis (H&M)
Liivi: Gina Tricot
Valkoinen peruspaita: H&M
Laukku: H&M
Kengät: Andiamo


Näytän isolta ku leikkasin tota kuvaa aika radikaalilla kädellä. Oikeesti siis oon pieni ku pikku kivi.
Kuten varmaan huomaatte, mä en pysty pukeutumaan asuun jossa ei olis jotai väriläiskää. Tossakin asussa toi laukku pelastaa mun mielestä kaiken. Hameesta sen verran, et ei oo kyllä mikää maailman kätevin vaatekappale. Se nousee KOKO AJAN kävellessä ylöspäin ja alkaa pussittamaan takaa megarumasti. Taitaa olla mulle vähän liian iso mutku mutku mutku tykkäänki siitä. Ja hei Taneli sano et "toi nahkahame näyttää oikeestaan aika kivalle"! Sen mielestä suurin osa mun vaatteista on vaan pelottavia, eli toi oli jo aikas iso kohteliaisuus. En luovu, revin sitä sit mieluummi kolmen askeleen välein alaspäin.

Olisko kellään ratkaisua tohon hameennousuongelmaan? Vyö ei käy ku se näyttäis hassulta ton hameen kanssa.

3) Saatiin lahjaksi kaks kivaa lippua

Hii, päästään siis Tanelin kanssa syyskuussa katsomaan upeaa showta! Täällä esityksestä kerrotaan seuraavaa: "Saltimbanco on urbaani tutkimusmatka ihmisten tapoihin ja ympäristöön aina katujen hyörinästä korkeuksiin kohoaviin pilvenpiirtäjiin". En oo ikinä ollu katsomassa mitään noin isoo spektaakkelia joten voitte kuvitella miten kärsimättömästi mä tota odotan! Istutaan viel aika hyvillä paikoilla, ihan neljännessä rivissä B-katsomossa (eli edessä) lavan reunassa.

4) Haluaisin jostain ylimääräiset 250e


Toi vehje on nimeltään Kickbike eli aikuisten potkulauta. Kuva Bikeshopin sivuilta, mistä näitä löytyy hintahaarukasta 219e-419e. Tää olis joku maailman kätevin niiksi päiviksi ku haluaisin pukeutuu (lyhyeen) hameeseen kouluun ja muutenki. Polkupyörä on ihan out, paikat vilkkuu minkä ehtii. Kävellenkään ei voi korkokengillä tota matkaa kävellä. Ja olis toi kivaa vaihteluu pyöräilyyn, en nyt PELKÄSTÄÄN pukeutumisongelmien takia tuollaista tahdo. Oon vaan ihan liian pihi ja synttäritki ehti jo meneen ohi. Tää olis vaan niiiiin siisti! Varajopo.

Tässä päivän rapotti, kiitän, kuittaan ja popsin napaani lettuja mansikoilla&kermavaahdolla. Oikeesti.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko mainita, että jotenkin tosi kiva asu (: Ehkä parhaita pitkään aikaan, ja ainakin mun makuun tuo laukku tuo just sopivasti sitä väriä. Kun sua näkee usein niin supervärikkäissä kokonaisuuksissa, niin tällainen minimaalisempi väriskaala on aika virkistävää vaihtelua. Tuo asu siis oikeesti sopii sulle!

Jos se hame on siis liian iso, vai...? Niin auttaisiko, jos sitä ottaisi sivusaumoista vähän sisään, eli pienentäisi? Nahka ja tekonahkakin on kyllä aika pahoja ommella, että en sitten tiedä :D Vaikka tuo hame olisi kyllä malliltaan varmaan suht helppo pienentää.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo hame on ihan huippukiva! harmi jos se silleen pussittaa... Tosi kiva asu siis:) Ja laukku todella on kiva väriläiskä!

Milla kirjoitti...

Ihana tuo Nellyn hame! Tarpeeksi tyttömäinen, mutta ei liikaa.

NooranElämää kirjoitti...

Toi asu on kyllä ihan huippu! :)

Roosa kirjoitti...

Ssu-: Mä oon ihan tumpelo ompelukoneen kanssa (ottaen huomioon sen että se meen mummun kone on about yhtä vanha ku se ite..) nii ei oikeen onnistu ainakaan iteltä :/ Pitää etsiä jostain joku tyyppi joka ton homman osaa ja ystävystyä sen kanssa ;)

Sofia D: Onneks kaikki vaatteet näyttää aina kuvissa hyviltä ku ei tarvii liikkua ;)

Milla: Kunpa voittaisi lotossa (ja kunpa lottoaisi) <3

Noora: Tänks! :)

Anonyymi kirjoitti...

näytät aika halvalta tuo hame päällä..btw

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Mielipiteitä on monia ;)