sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

THE hattu, lisää pinkkiä & tukkapulmia

Täällä taas! Olin siis töissä maanantai-lauantai ja olin päivän loputtua aivan kuollut. Palkitsevaa mutta rankkaa&vastuullista työtä tuo erityislasten kanssa työskentely kyllä on. Nautin joka hetkestä ihan mielettömästi enkä malta odottaa että viikon päästä taas alkaa uusi työviikko. Tai siis kolmen työviikon putki (lauantaitkin) jonka jälkeen tarviin varmaan jotain hermolomaa. Nukun koko viikon. Saatte sitte postauksia mun päiväunien sisällöstä.

Tulin nyt lomaviikoksi kotikotiin Poriin ja ehdin pikavisiitille jazzeillekin. Tsekkasin perinteisesti jazzkadun tarjonnan joka yleisesti ottaen on pelkkää shittiä. Ruokakojuja on tsiljoona eikä karkitkaan tällä hetkellä maistu ku hampaasta lähti paikka ja puoli päätä kivun vallassa. Mut yhdestä kivasta asustepuodista löysin kivoimmista kivoimman hatun kympillä.
"Nahkainen" herrainhattu! Onneks jätin sen pinkin paljettibaskerin kojuun ja nappasin tän mukaani sen sijaan. En oo ikinä muuten nähny mitään niin halvan näköistä ku se huonosti tehty karmean pinkki kiiltoviritys. Tää hattu on kaikkea muuta ku halpa. Tää on <3. Voisin kuvitella yhdistäväni tän söpöön hippimekkooni vielä tän viikon aikana. Kuvia tulossa.. Pelkäsin et toi hattu vois olla liian sutenööri mut ei se oo. Se on vaan cool.

Ja jazzeiluasuna toimi ruutupaita yhdistettynä kasarifarkkuun.


Ruutupaita: Kirppis (H&M
Farkkuhame: Gina Tricot
Nahkatakki: Jim&Jill
Korkkarit: Andiamo

Mulla on joku pinkkikausi menossa nyt, tuntuu että joka päivä pitää saada ees pikku pala tuota kirkasta väriä päälle. Täytyy jossain vaiheessa oikeesti yrittää vieroittua tai muuten mun asut tulee toistamaan samaa kaavaa (tylsä väri+pinkkiä) uudestaan ja uudestaan.

Hei, ei kellään olis vinkkiä miten saisin tätä hiusväriä haalistettua? Toi juurikasvu on meinaan on aika möllöö enkä haluis enää mustaksikaa värjätä. Onko jotai sellasii shampoita, jotka haalentais tota väriä lähemmäs ruskeaa eli mun oikeaa hiusten väriä? Vai onko ainoo konsti värinpoisto tms?

4 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

Meijän liikkeessä ainakin tehdään hiuksiin sellasta uudenlaista värinpoistoa joka ei tee keltaseks vaan poistaa väripigmenttiä hiuksesta. yhdellä kerralla tosta sun tukasta tulis varmaan enemmän ruskee eikä niin musta. Tuuppa koklaa sitä! :) ja toi hattu on nam!

Anonyymi kirjoitti...

rekkalesbo Roosa :)

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Minkä nimisestä paikasta puhut? Ihan Turussa? :) Voisin meinaan oikeesti tulla!

Anonyymi: ÄäliöAnonyymi ;)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Parturi-kampaamo Helmi Kaskenkadulla. Kaskenkadun ja Itäisenpitkänkadun kulmassa :) Tervetuloa!