tiistai 7. heinäkuuta 2009

Pernaruttoa ja pallopeppua

Otsikko melkein jopa hei rimmaa.

Tänään tuli aamusti postisedän mukana ihmeellinen kirje. Siinä luki et mua oli paketti odottamassa lähiSiwassa vaiks mitään en ollu tilannu. Kaikki arvontavoitotki on aina tullu ihan postiin eikä tonne. Ja mun nimi oli viel kirjotettu väärin (etunimi yhdellä oolla). Aattelin jo et paketti sisältää ihan varmasti joko A) pommin, B) pernaruttojauhetta tai C) sikaflunssan (voihan sitä lähettää paketissa, tietty voi).


Paketti oli pieni ja painava, joten B & C kumottiin siinä, ellei joku sit halunnu varmistaa mun kohtaloa monella kilolla ruttojauhetta. Pommistakin pitäis kuulua sentään se ajankulumiskellon piippaus mut tää paketti oli ja pysy hiljaa. EDIT:// Voi elämä ku oon dramaattinen :D
Enempikiva ylläri oli, että paketista paljaistui sitten tällainen kirje:


Ja tällainen oli sisältö:

Kiiltosuihke


Hiuslakka&muotovaahto ("kiilteyttävää" myöskin)


Shampoo&hoitoaine (ja nääkin kiiltää)


Huulikiilto&ripsiväri

Jee, kiva arvontavoitto pitkästä aikaa! Kyllä noiden mömmöjen jälkeen pitäis tukan kiiltää ja häikäistä kaikki vastaantulijat. Kiiltosuihketta testasin jo nopeesti enkä kyl erityisemmin mitään eroa huomannu. Paitti tukka sileni, mut se ny sileäis (?) pelkällä vedelläki. Huulikiillon pitäis olla turvottavaa, pian täällä talossa asustaa Angelina kakkonen!

Nivean ansiosta mun purnukkahyllyni alkaa olla suhteellisen täys. Kyl sinne vielä pari shampoota mahtuis..


En tajuu millee noita on kertyny noin hirvee kasa. Tossa hyllyllä on siis kaikki kauneusmömmöni: hiustuotteet, deodorantit, talvimeikit, naamamömmöt, rusketustöhnät jne. Kätevää kun kaikki on yhdessä paikassa. Ja okei näyttäähän ne ny aika kivoilta eiks näytäkin?

Sulava aasinsilta ihan toiseen aiheeseen. Nyt ei jaksa kikkailla kielellä. Tykkään ihan huimana käydä elokuvissa, kotisohvalla ei leffasta vaan saa läheskään samaa fiilistä. Ja hei, miten 3D-leffaa muka vois katsoa kotona? Saako niitä laseja leffavuokraamostaki? Näiden todella vakuuttavien syiden nojalla mentiin tänään Tanelin kanssa Kinopalatsiin mukanamme parit paperilappuset. Vitsit on kätevää tulostaa liput kotona.


Ja vitsit ne 3D-lasit näyttää dorkilta.



Ja vitsit että mulla oli taas niin kiva asu. Rakastan mun vaatekaappia ku sieltä löytyy kaikkee tollasta kivaa.




(aika smooth tissiblurri vai mitä tuumaatte?)
Hame: Gina Tricot
Teeppari: H&M

Kukka: H&M

Kengät: Andiamo

Laukku: H&M

Toi hame on kyllä niin ihana pallo ettei oo rajaa. Se saa vyötärön näyttämään kapemmalta ja pepun muhkeammalta - kelpaa mulle! Ja toi on yllättävän mukava, iha ku ei olis ollu päällä muuta ku sukkahousut.

Ice Age 3:sesta tykkäsin kyllä, mut ei se 3D nyt NIIIIIN ihmeellinen juttu ollut. Siihen tottu ihan liian nopeeta. Pitää ehkä käydä kattoons joku ei-piirretty 3D. Plus et ne lasit paino mun nenää. Ainiin ja ton leffan tähti oli ilmiselvästi maailman ihanin mammuttivauva <3 Ootteko te jo nähneet 3D-leffoja? Mitä tuumasitte?

Ps. Jee löysin mun Paint Shop Prosta uuden ominaisuuden (Clarify) ja nyt kuvat on ihanan teräviä! Aiemmin oon käyttäny vaan valoisuutta ja kontrastia..

Pps. Mul on iso naama.

5 kommenttia:

tipitii kirjoitti...

Miks mä en koskaan voita arpajaisissa? Tai no oon mä kerran voittanu punasen liukurin, mut se nyt ei oo mitään verrattuna tohon sun voittoos ;) Ja mä oon ton Ice Age 3:sen menossa kattoo kaverin kaa varmaan 3D:nä. En malta oottaa, se kakkososa oli aivan äärettömän hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun ihana asu:) tuo hame on tosi söpö!:D

-SL kirjoitti...

minäkin sain nivea tuotepaketin

Riikka kirjoitti...

Vähän kiva palkinto!! Miksen oo voittanut pitkään aikaan mitään vaikka osallistun vaikka mihin..?

Mäkin oon harkinnut että pitäisi mennä toi ice age katsomaan, haluaisin testata 3D-leffaa, kun en koskaan ole käynyt sellaista katsomassa.

Roosa kirjoitti...

tipitii: Kantsii osallistuu ihan himousein nii kyllä sitte on pakko alkaa voittaan ;) Tai tässä uskossa mä elän ja kyl niitä palkintoja jonkun verran on jo tullutki :)

Sofia D: Näytän siinä ihan pikku ballerinalta :D Mut tykkään kyllä <3

*~SL: Ei vitsi samis! :D Vähän me kiilletään kohta kilpaa ;)

Riikka: Kantsii mennä, kokemus sekin eikä se ny kauheesti enempää maksanu ku normileffalippu olis maksanu (vähän päälle 8e kustansi)