keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Paitaa, laukkuu ja popoi

Voi vitsit mulla olis miljoonia postausajatuksia mielessä enkä millään ehdi toteuttaan niitä kaikkia. Mut tässä tulee nyt ainakin nää kirppis- & Cittariostokset.

Kirppikset osoittautu tällä kertaa Porissa tosi köyhiksi. Lempikirppikseltä (Sisätori) en ostanut mitään ja kahdesta muusta vaan kaks juttua yhteensä. Mut ehkäpä ens kerralla. Ja hei, säästy rahat.

Paita: Kirppis, 3e

Normaalisti inhoan H&M:n Logg-mallistoa yli kaiken ku tuntuu et siellä on kaikki on ihan ryppystä ja rumaa. Mut tätä paitaa kattelin jo syksyllä ku ruutuvillitys oli kovimmillaan. Huomasin muuten vasta äsken tota paitaa kuvaillessa et siin on peukalon menevä reikä! Kirppislaatu, jeah. Onneks on neulaa, lankaa ja tumpelosormet joilla paikata. Ja hei, kai te tykkäätte meen eläintauluista yhtä paljon ku mä? :)

Laukku: Kirppis, 2e

Tos kakkoskuvas on kiva lantio eteen- pömppis :D. Mut siis jo toinen pussukkatikkilaukku, hih. Pikkusempana ja valkosena vaan edellisen mustan ja ison sijaan. Toi on just täydellisen kokonen pikkulaukuks, tonne meinaan mahtuu lompakko, kännykkä, kamera ja arskat sisälle. Tycker om <3 Ja sitte Cittariostokset. Käytiin siis siskon kanssa kattomassa oliskos kenkäosastolla muutamia kivoja alennuksia. Olihan siellä. Yllätyittekö??

Tossut: Citymarket, 10e

Ostin nää sillä fiiliksellä et nää on kivat sisäkengät lastenleireillä. Loppupostauksesta selviää miks meni fiilarit sitte näistä popoista. Tuun käyttään noita sittenki ihan ulkona. Ajattelen pikkuhiljaa opetella käyttään tennareita, mulla ei meinaan oo ikinä sellasia ollu kovassa käytössä. Mut hei, keltanen väri ja halpa hinta, ei voinu jättää kauppaan.

Korkkarit: Citymarket, 15e

Värikkäiden korkkareiden kokoelma kasvaa! Mielessä hyörii koko ajan punaiset, keltaiset, siniset ja pinkit yksilöt mut jos kerta viidellätoista eurolla tulee vihreet vastaan nii mukaanhan ne on otettava. Mulla oli viel vihree hame päällä ku ostin noi ja ne sopi söpösti yhteen. Väri on ehkä vähän enemmän kirkkaampi ku noissa kuvissa. Enempi vihree. Täytyy viel käydä täällä Turussa Cittarissa jos täältä löytyis noi samat kengät samalla alennuksella pinkissä värisävyssä.

Ja on muuten vähän mieli maassa, taas peruttiin yksi kesäleiri mihin mun piti mennä lastenohjaajaksi. Raha olis ollu ihan kiva juttu. Vielä ei olla vaikeuksissa, mut jos noita leirejä perutaan muutama lisää nii sitte oikeesti alkaa oleen tukalat paikat. Lisää siivoushommia edessä, yh.

Mihin lukijat on muuten menossa kesätöihin?

10 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

mulla taitaa olla noi cittarin korkkarit pinkkinä... :) mut mä maksoin niist kyl täyden hinnan..möö!

Anonyymi kirjoitti...

Olen lastenhoitajana samassa perheessä koko kesän!:)

Anonyymi kirjoitti...

"Lisää siivoushommia edessä, yh." onko siivoaminen ammattina siis sun mielestä yh? tai siis mitä toi yh tarkoittaa? yök vai yhyy :DDDD koska mun mielestä se on ainakin tosi tärkeä ammatti, ja on harmi, miten ihmiset pitää sitä usein ihan paskahommana mistä saa huonoa palkkaa. Toisin nimittäin on :))

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Kyllä mullekin kelpais ne nyt täyteen hintaan ku ei 30e paha olis ollenkaan niin näteistä kengistä :)

Sofia D: Oi vitsit, kuulostaa superkivalta :)

Anonyymi: Se yh tulee siitä että mä en vaan tykkää siitä hommasta :D Arvostan kyllä, mut en tykkää ite henk. kohtasesti tehdä. Mieluummin tekisin lastenohjaushommia puolet huonommalla palkalla. Mä meinaan tienaan suhteiden+toiminimen ansiosta tosta siivoomisesta ihan sikana (16e tunti) mut siltiki se homma maistuu puulta. Kaikki ei voi tykätä kaikesta ;)

Milla kirjoitti...

Nui eläin taulut on ihan huippuja!
Vähän hassu lukea kesätöistä, kun itse vääntää sitä samaa kökköö jo toista kesää. Hurjat kolme viikkoa kesälomaa ja nekin kesäkuun alussa. Yksi viikko elokuussa, mutta hartaasti toivon saavani opiskelupaikan nii ei sielä enää tarvi olla;)

Marianna kirjoitti...

Ihana laukku! <3

Mulla reppanalla ei oo kesätyöpaikkaa~ T~T

mirella kirjoitti...

Minä oon menossa ihan koko kesäksi siivoushommiin. Siivous ei ehkä mitään mukavaa ole, mutta onneksi pääsin Ahvenanmaalle semmoseen mukavaan majataloon, niin voin oppia samalla ruottia ja hankkia rusketuksen. :D En saanu oman alan kesätöistä edes yhtään haastattelukutsua.

Roosa kirjoitti...

Milla: Peukkuja opiskelupaikan suhteen! :)

Marianna: Avokillakaan ei oo, tai siis on sillä puhelinmyyntiduuni takataskussa mut eihä siitä tienaa mitään :/ Kurja lama!

mirella: Kuulostaa tosi mukavalta siivoushommalta :) Meikä siivoo rakennusteollisuuden puku- & ruokailukoppeja :D

Ellie kirjoitti...

Ihana ruutupaita ja mintun väriset korkkarit on myös aika herkulliset :)

Emmanuelle kirjoitti...

Pitäisi varmaan joskus käydä kattomassa paikallisen cittari, jos siellä vielä olisi noita korkkareita. Viimeksi oli, mutta koot näyttivät olevan vähissä...

Minä hinnoittelen, tallennan koneelle ja lähetän laskuja koko kesän. Samaa hommaa olen tenhyt jo kaksi edellistäkin kesää. Jonkun mielestä ehkä tylsää, mutta minä olen tykännyt. :)