perjantai 15. toukokuuta 2009

Hammaspaniikkia ja hieman väriä

Vihaanvihaanvihaan hammaslääkäreitä. Etenki jos ne on kivoja ja asiansa osaavia. Ja etenki sillon ku ne kertoo että "et saa syödä karkkia". Ja sit täytyy syyllisyydentunteen takia mennä samantien kauppaan ostaan purkkaa. Hitto sentää. Onneks ei ollu ku yks reikä. Alkavia vaa kuus vissii. Vaan. Kuolema tulee. Ja ei saa ees karkkia syödä lohdutukseks.

Onneks oli sentään ylikiva asupäivä eilen.

Kaikki H&M

Uusi musta jumitusvyö on löytynyt! Toi tuntuu onneks vähän kestävämmältä ku se viimekertanen yksilö. Ja enpäs muuten tiennytkää että pinkki ja sininen mätsää noin kivasti yhteen. Pitää yrittää toteuttaa toistekin vaatekerta noilla samoilla väreillä. Toi hame on ikuisuusvanha, ostin sen joskus lukion alussa jo. Laskokset on nam.

Tällainen pikkupostaus tänään, nyt pitää jo mennä hellan ääreen. Leivon muffinsseja bloggajapiknikille, vähän jänskättää jo! Neljältä nähdään beibet. Vois käydä vielä kaupassa hakeens vähä sipsuja.

3 kommenttia:

PupuLihavisto kirjoitti...

Pinkki & sininenhän toimii tosi mahtavasti! Aivan supermakia yhistelmä:D Mulla on muuten tuo samainen Henkan vyö, toimii melkeen asussa ku asussa:)

norppa kirjoitti...

Mulla on ihan sairaan huonot hampaat, perimä aiheuttaa, et reikiintyy helposti. Ankeeta, vaikee välttää napostelua, muuten hoitaminen onnistuu kyl. Juurihoito loppuu kohta, semmoseenkin ihanuuteen pääsin. Onneksi YHTS:llä on sentäs halpaa käydä ku oon kohta tänä vuonna 10 krt käyny...

Mutta ei kai karkit haittaa, jossei napostele pitkin päivää ja muuten hoitaa hampaitaan...

Roosa kirjoitti...

PupuLihavisto: Sut vois kuvitella se päällä aivan loistavasti ;)

norppa: Mutku mä oon just sellanen pitkin päivää vähän- napostelija :S