perjantai 8. toukokuuta 2009

Lettuperse ja räikeät jalat

Hihii, taas Porissa. Ja kiitos vielä vinkeistä mitä annoitte edelliseen postaukseen, nyt tiedän mistä lähden pöksyjäni metsästämään.

Käytiin tänään siskon kanssa pyörimässä kaupungilla ku etittii äitienpäivälahjoja. Ostelin samalla muutamia juttuja itelleni, sillä ostoslista on oikeesti paisunu jo aika huomattavan suureksi. Laitan sen joku päivä tännekin nii saatte kauhistella. No ei, ei se ny NIIN valtava oo.


Onneks en tilannu noita shortseja H&M:n netistä, sillä noi on totaly perseenlyttääjät. Ihan oikeesti, tuli iha lattalahnaolo. Ja ei, en olis käyttäny niitä noiden punaisten sukkisten kanssa. Mut nyt en sit käytä muutenkaan, mä meinaan haluun olla mieluummin ees mini JLO ku joku lettuperse.


Sukkikset kuitenkin ostin, tavalliset mustat kertaa 2. Siis miks ihmeessä sukkikset maksaa KAHDEKSAN EUROA, musta se on ihan käsittämätöntä. Mut nyt kyl oikeesti tarvittin noi, multa oli kaikki mustat perussukkikset rikki. Ruskeet ku ny ei aja iha samaa asiaa ku mustat.


Valokynäki oli OIKEESTI tarpeellinen ostos, tai ainaki nii perustelin itelleni. Pelästyttäisin kaikki henkihieveriin sinisillä silmänalusillani ilman tätä. Enkä haluu olla zombi. Kympin makso Nivean kynä, oli se vähemmän ku 14e maksanu Lumenen. Oon pihi, toivottavasti ei kostaudu.


Itseruskettavaa, ekan kerran tämän tytön elämässä! Ostin tollasta missä on ihan pikkiriikkinen määrä sitä töhnää, ku en haluu toteuttaa kauhukuviani ja olla oranssi. Hameiden käyttö + gladiaattorikorkkarit nyt vaan tarvii seurakseen ruskeat sääret ja mä en itteeni tuonne ulos mee palelluttamaan. Lotisutan mieluummin itteeni tätä joka päivä.

Ainiin, ja tässä asussa liikuskelin:

Nahkakki: Jim&Jill
Hame: Gina Tricot
Sukkikset: Seppälä
Kengät: Kirppari

Noi punaset sukkikset on ihanan värikkäät ja räikeet. Heti tuli asuun menoa ja meininkiä ku pistin noi jalkaan!

Ja sitten varoitus, jos musta ei kuulu mitään täällä blogimaailmassa vähään aikaan niin syy on tässä + totaalisessa koukuttumisessa.


Kokemuksia Garnierin bodysummerista?

14 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

on kätevät noi punaset sukkikset. Piritää tylsänkin asun :)

Mä sain joululahjaksi Houkutuksen ja tammikuussa luin koko sarjan suomeks :D Äitikin koukuttu ja luki ne. Kun sitä kirjaa ottaa käteen, ni ei voi vessaankaan mennä ilman.

Roosa kirjoitti...

Roosa: Mä oon koittanu säästää tota kakkososaa, luin ykkösen ennen ku se leffa tuli teattereihin :) Nyt ku ei oo enää koulua nii hyvi voi koukuttua tohon eikä koulukirjoihin ;)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Ens kerralla osta se Lumenen valokynä :) mä oon kokeillu lähes kaikkia valokyniä ammattini puolesta ja havainnu että paras on ehdottomasti YSL mut se on sikakallis. Mutta kovana kakkosena tulee Lumenen kynä jossa paras hinta-laatu suhde. :) ja vielä yks "ammattilaistippi": elikkäs pelkkä valokynä yksinään ei peitä tummia silmänalusia vaan se tuo ainoastaan valoa :) eli jos on paljn tummuutta niin peitä ensin peiteaineella ja viimeistele sitten valokynällä :) mutta kerro sitten kuin kävi ton nivean kynän kanssa, sitä kun en oo kokeillu :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit kun en itse osaa yhdistää värikkäitä sukkiksia yhtään kivasti:/ Ne on niin piristävät!:)

Jenna kirjoitti...

Kerro sitten kokemuksia tosta itseruskettavasta :>

Noora kirjoitti...

Mulla on ollut tota rasvaa joskus, levitty ainakin hyvin, kun oli löysää. ite vaan haluun enempi sitä väriä rasvasta, joten en tykänny ton vähäisestä pigmentistä. Mutta varmaan ihan hyvä sun tarpeisiin sitte.

June kirjoitti...

Mäki ostin pari päivää sitten tota Garnierin 'päivetysrasvaa'. Mulla on ollu aiemmin Doven ja Nivean vastaavia (ja sitte ihan kunnon itseruskettaviaki), mut kaikissa tollasissa se haju on niin oksettava. Tai ainaki muutaman käyttökerran jälkeen siihen tympääntyy. Tossa Garnierissa tuoksu on kuitenki paljo mukavampi :) En usko että lopputuloksessa on kauheesti eroa noihin muihin. Eri asia sit ehkä joihinki kalliisiin merkkituotteisiin verrattuna.

Herttainen kirjoitti...

Ehkä mun pitäs hankkii tommoset lettuperseshortsit joita voisin käyttää mekkojen alla. Ärsyttää jos on ihanan ilmava mekko, mut sit se ei laskeudu nätisti ku perse on tiellä...

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Mun mielestä tossa on sekä peiteväriä että valokynän ominaisuuksia tossa kynässä minkä ostin :) Tai sitte oon käsittäny väärin :P

Sofia D: Muuten yksinkertaiseen asuun ne mätsää ku nenä naamaan, etenki vaikka mustan mekon kanssa :)

Jenna: Joo kerron kunhan saan aikaseks levittää sitä itteeni :D

norppa: No hyvä jos tosta tulee vaan ihan vähän väriä, se on sitte loistotuote ekaan itseruskettavatestailuun tällaiselel pelkurille ;)

bubble: En oo ite ees haistellu tota vielä, mut kiva kuulla et tolla on tällainenkin hyvä puoli :D

Rva Herttainen: Joo no siihen tarkotukseen noi olis varmaan enemmän ku passelit ;)

Maj kirjoitti...

Hah mikä ilmaisu, lettuperse :D Kuulostaa hassulta näin pohjalaisen korvaan. Ja noi sukkikset on aivan huiput, pitäis varmaan itekkin hankkia punaiset, kenties legginseinä.

Mulla kävi Houkutuksen kanssa niin, että sain sen synttärilahjaks joulukuun alussa, enkä edes tiennyt silloin, että se tulee pian leffaan. Uusikuuta en ole vielä käsiini saanut, huippu kirja tuo Houkutus oli, vaikka onkin vähän tökeröä kieltä välillä. Ja oon kuullu että seuraavat kirjat on vielä hassummin kirjoitettu, tiedä sitten, onko vika suomentajassa vai onko alkuperäisetkin versiot olleet sellaisia.

:)

Anonyymi kirjoitti...

Oliks sortsit vähä liia pienet :-D? Mulla ainakin ne on ihanasti semmoset vähän rennosti lököttävät<3 Samallai ku kuvastossa (miul on beiget). Ne on ihanat!

E kirjoitti...

oi, ihanat kengät! kiva blogi sulla:-)

tipitii kirjoitti...

Mua kiinnostais kuulla sitten tarkempia kokemuksia sekä tosta valokynästä että rasvasta. Ei tule sitten ainakaan tuhlattua itse turhaan, jos ne ei toimikaan kunnolla ;)

Roosa kirjoitti...

Wilhood: Mä en huomannu mitään häiritsevää ton Uusikuun kirjoitustyylissä, tykkäsin :)

Anonyymi: Ei ollu pienet, meinaa ku mä haluisin sellaset istuvat shorsit enkä lököjä :) Noi oli muuten just täydellisesti istuvat mtu toi lyttäysefekti oli iha plääh :P

E: Kiitoskiitps :):)

tipitii: Joo tosta valokynästä voin laittaa juttua aika piankin, mut toi ruskettava tarvii varmaan vähän pidemmän ajan et saa selville onks sillä mtn vaikutusta ;) Mut ideat on korvan takana!