sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Kolme kivaa keltaista + Carrie

Ostospostausta luvassa! Koko viikonloppu on mennyt enemmän ja vähemmän kauppoja ja kirppiksiä kierrellessä ja saalis on sen mukainen. Olisiko nyt sen ostoslakon aika, kenties ekaan palkkaan asti? Täytyy vähän pohtia ennen ku lupailen mitään.

Esittelenpäs eka kaksi tämänpäivän kirppislöytöä, molemmat hauskasti samaa keltaisen sävyä. Ja ei, en aatellu käyttää näitä yhtä aikaa.

Neule: Kirppis, 2e

Korkeavyötäröinen hame: Kirppis, 3e

Leijonankeltainen oli syksyn hittiväri ja epäilen että se palaa vahvasti suosikikseni taas ensi syksynä. Tuo neule on siis ihan syksyä ajatellen ostettu. Hametta taas voisin käyttää jo nyt kesällä. Toi vyötärökaistale oli JUST mun vyötärönkokonen, ei senttiikää liian iso tai pieni. Kiva sattuma ja tie vei kassan kautta kotiin. Tosin mietin vielä et jos tota lyhentäis vähän, nyt toi yltää just ja just polviin. Ehkä joku 5 senttiä vois ottaa pois.

Ja sitten voisin tän päivän asun avulla esitellä pari ostosta lauantaiselta. Asusta tykkäsin enemmän ku pitkään aikaan mistään, oli tosi naisellinen olo.

Lila teeppari: H&M
Vyö: UUSI, Gina Tricot, 9,90e
Hame: Vero Moda
Sukkikset: UUDET, Lindex, 9,90e
Kengät: Kirppis

Carrie Bradshaw vyö ja Aurora-sukkikset, niin sanoakseni. Päätin sitten tyytyä noihin beigemustiin sukkiksiin ku en löytäny mistään valkomustia ja ei kyllä kaduta yhtään! Jalassa toi beigeys jotenki häipyy. Ja hei toi vyö, sitä kadun vielä vähemmän. Okei ku en kadu kumpaakaan tippaakaan. Menee miinuslukemiin nää mittarit. Eksyin aiheesta.. Vois ehkä olla koon pienempi toi vyö, mut on ainaki lihomisvaraa.
Ei vitsit tykkään tästä asusta, haluun pukeutuu huomenna samoihin kuteisiin!

Ja sitten vielä viimeinen keltainen ostos, tai tää on oikeesti lahja. Synttärilahja Tanelilta hieman etukäteen (synttärit 1.6). Tykkään, sekä lahjasta että ostajasta.

Korkkarit: Andiamo, 25e

Namnamnamnamnam! Oon haaveillu näistä varmaan miljoonasataatuhatta vuotta. Nää oli alennuksessa, alkuperäinen hinta about nelisenkymppiä. Nyt ei voi kyllä liikaa hehkuttaa, noi on oikeesti niin kivat et oksat pois ja kultakeppejä tilalle! Kiitos muru vielä, vaiks et tätä luekkaan <3 En esittele nyt enempää ostoksia ettei tää postaus veny oikeesti megahyperpitkäksi. Mut ainaki kaks postausta tulossa vielä ostoksia, pysykää kuulolla!

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Aina sillon kun on itse päättänyt olla shoppailulakossa niin kaikki muut esittelee jotain ihania löytöjä :D toi Carrie vyö on ihan paras!

Joa kirjoitti...

Keltaiset kengät on übernamit! Itsekin ostin lauantaina, en tosin samanlaisia, mutta keltaiset ovat ja korkoa löytyy ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin haluan Carrievyön!

Ja ihanat keltaiset korkkarit<3

SBY kirjoitti...

Aaa! Keltaset korkkarit! Oon ettinyt tuollasia viime syksystä asti eikä ole eteen sattunut. Huomenna Andiamoon kattelemaan, jos löytyis;)
T: SBY

Marianna kirjoitti...

Nuo keltaiset korkkarit on rakkautta! <333

Fifi kirjoitti...

Upeat kengät ja hauskat sukkahousut, tuollaisia pitäisi itsekin kokeilla! :)

Unohdin kokonaan piknikillä kysellä, missä kirppiksellä Turussa kannattaa asioida. En ole oikeastaan koskaan käynyt millään kirpputorilla (paitsi joskus lapsena Salon iltatorilla) ja tuumin, että joskus voisi sitäkin kokeilla, kaikki muotibloggaajat kun tuntuvat suosivan kirppiksiä.

Roosa kirjoitti...

Riikka: Joo mä kans aattelen et mitä mä sit teen jos nyt siihen lakkoon alan :D Se menee meinaan aina just noin!

Joa: Kurkkasin kenkäsi, niissä on ihanat nilkkaremmit!

Sofia D: Hassua miten tosta vyöstä on haaveillu jo leffan näkemisestä asti mut vasta nyt löyty sellanen :)

SBY: Kerro ihmeessä sit miten kävi :)

Marianna: Niin on <3

Fifi: No mun henkilökohtaisia suosikkeja on Eurokirppis Ja Länsikeskuksen Kirppis-Center. Piispanristin kirppiksellä käyn kans usein, mut vaan siks et se on lähellä (ei siis kovin hyvä mun mielestä). Ja toki se jätti Manhattanin on kans hyvä. Täältä löytyy osoitteita

http://www.turkutouring.fi/public/default.aspx?uielementsize=1&nodeid=8166

:)

Noora kirjoitti...

Hih, pistä joskus päälle noi kaikki keltaset ja kuvaa tänne. Heh :D

Jenna kirjoitti...

Banaanikengät :)