lauantai 16. toukokuuta 2009

Kauniit naiset nurmikolla

Oltiin eilen siis viiden bloggaajanaisen voimin piknikkeilemässä. Oon ihan törkee jännittäjä ja tärisin sukkahousuissani koko päivän. Ihan turhaan, kaikki oli ihan älykivoja! Sensuroin vähän naamoja silloin kun tapahtu syömistoimenpiteitä, vinkatkaa jos haluutte vielä jotain poistettavan!

Kokoonnuttiin Kupittaan puistossa ja esiteltiin ittemme just niin hassusti ku bloggaajien kuuluu: "Mä oon Roosa, tai siis se Ondees. Suomalaisia juntteja kun ollaan niin äännetään nimikin nyt sitte suomalaisittain". Mukana piknikkeilemässä olivat (bloginimiltään) Fifi, munkkipossu, Moderndayhippie, Katarimaria ja minä. Ainiin ja parit söpöt koirahauvat. Nyyttärimeiningillä mentiin, meikä teki vadelmamuffinsseja (osasin ja tuli hyviä, hitto vie!) ja osti suolatikkuja ja chilipähkinöitä. Mansikat puuttu, mut ens kerralla sitten ;)









Nähdään pian uudestaan! Seuraavaksi alkoholin säestämänä? ;)

Oli muuten aika mielenkiintoiset asukuvailut parvekkeella ennen piknikkeilyä. Tuuli ihan sikana mut ulkokuvia oli saatava! Laitoin tuon mustan paidan mekon alle vasta ihan viime tipassa, siks se puuttuu noista alimmaisista kuvista.




Mekko: Ellos
Vyö: Jim&Jill

Sukkikset: H&M

Gladiaattorikorkkarit: Andiamo

Gladiaattoritkin pääsi ekan kerran ulos sitten maaliskuun kun ne ostin. T-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-t jalassa, siis ihan mielettömän hyvät. Yllättävän hyvin noi sopii yhteen sukkiksienki kanssa, eli ei tarvii odotella kauheen lämpimiä säitä (=paljain säärin kulkeminen), jotta noita kenkiä voi käyttää. Tulipas järkyttävän huono lause.

Nyt meenki fiilisteleen tän päivän ostosreissun saalista. Sieltä löytyy jotain keltaista, jotain punasävyistä, jotain lilaa ja jotain sinistä. Esittelen ne sitten seuraavassa postauksessa!

14 kommenttia:

munkkipossu kirjoitti...

löytykö arskat? :) harmi etten maistanut niitä sun muffinseja :/ johonkin terassille vois mennä ens kerralla tms. :)

Roosa kirjoitti...

munkkipossu: Löyty joo, mut miksei ne näyttäny mun naamalla yhtään niin kivoilta ku sun! Maailma on iha epäreilu :)

Mira kirjoitti...

Ens kerralla minäki pääsen toivottavasti mukaan. Eilenki jahkailin kauan aikaa, että tuunko, mut jäinpä siltikin kotia laiskotteleen ja paranteleen tän sairauden kunnolla. Terassit ja baareilu kuulostaa hyvältä. :D

Fifi kirjoitti...

Kivat kuvat, saanko tallentaa nuo itselleni muistoksi (ei tietenkään julkaistavaksi)? Oli tosi hauskaa, mulle sopisi kyllä ottaa uusiksi vaikka jokilaivalla/terassilla/baarissa ennen 9.6.!

Roosa kirjoitti...

mirella: Joo ens kerralla sitten ehdottomasti, tullaan muute kotoo hakemaan! :D

Fifi: Joo totta kai saa, ja voit julkaistakin jos haluut :) Täytyy hei anonyyminurkassa vähän kattella noita aikataulujuttuja jos saatais terasseilu natsaamaan!

Veera kirjoitti...

Otitpas tosi edustavia kuvia nuista ihanista koirista :)
-Siskosesi :)

Roosa kirjoitti...

Veera: No en mää kerenny ku piti jutella :D

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Mä taisin itsekin hipelöidä noita Andiamon gladiaattoreita. Ihanat!

Rosa kirjoitti...

Onpa ihanat maisemat parvekkeelta! Meiltä näkyy vaan kolme huoltoasemaa ja bussipysäkki.

Roosa kirjoitti...

Sari: Noi oli JUST eikä melkein sellaset mitä eteinki :)

Åsa: Ja hei toi on vielä Aurajoki! :D Tai kuralammikko tosta kohtaa. Mut joo kyllä mä mieluummin tota kattelen ku just jotai betonihelvettiä :)

Riikka kirjoitti...

hei miks en päässy mukaa miittii :D

Roosa kirjoitti...

Riikka: Ootko sä anonyyminurkassa? Ku siellä sovittiin kaikesta :) Rekisteröidy ihmeessä jos et vielä oo!

moderndayhippie kirjoitti...

hehee, on muuten mahdottoman epäedustavat kuvat mun raksuista :D

Lainaan pari kuvaa näistä blogiin :)

Roosa kirjoitti...

moderndayhippie: joo katoin kans et julkasenko vai en mut laitoin sit kuitenkin :D Onneks sulla on söpömpiä kuvia niistä sun blogissa ;)