torstai 21. toukokuuta 2009

EA1&Shopping part 3

Heipat vaan! Viime päivinä on ollut täällä blogin suunnalla vähän hiljaista. Syy on tässä:


Meikä suoritti siis ensiapu ykköskurssin tiistaina-keskiviikkona. Nyt pitäisi sitten olla takataskussa tavat toimia jos jotain sattuu. Tuo kurssi piti siis käydä niitä tulevia kesätöitä varten.

Sitten vielä nää vikat ostokset, eihän kyllästytä vielä?



T-paita&shorsit: H&M, 9,90e/kpl

Lisää H&M:n organic cotton t-paitoja, tykkään niin himona noista printeistä. Ikävä kyllä heti ton kuvan ottamisen jälkeen toi paita venähti ihan ihmeellisesti ja nyt se lörpöttää mun päällä ihan sikana :( En tie vielä mitä sille teen ku ei tuollaista printtiteepparia uskalla liian kuumallakaan pestä kutistumisen toivossa ettei printti lähde. Myyn ehkä eteenpäin. Onneks sentään shortsit on just kivat ja rennot. Ja ryppyset.


Laukku: Only, 10e

Meinasin ensin jättää tän ostamatta ku mulla nyt muutenkin olis riittävästi laukkuja. Mut heti ku yks toinen tyyppi meni hypisteleen tätä Onlyn alekorista nii mulle iski "pakokauhu", et voi ei ku olin tyhmä. Onneks se tyyppi sitten laitto tän takasin ja mä pystyin pelastamaan tän ja tuomaan sen varmasti rakastavaan kotiin. Jälkimmäinen kamala kuva havainnollistamassa laukun kokoa.


Lierihattu: H&M, 5e

Hoin koko loppu shoppailupäivän itelleni ääneen tämän oston jälkeen et "ostit sit lierihatun". Mutku oli halpaki. En vielä tiedä et minkä ihmeen kanssa tota käyttäis, ideoita? Ihanan erikoinen se silti on, kiitti Kristiina patistelusta! Ja hei tekis mieli ehkä vähän jotenki tuunailla tota, siihenki voi heitellä ideoita.

Ja vielä vika ostos asun kera:

Shortsit: UUDET, Lindex, 25e
Raitateeppari: Citymarket
Hihaton bleiseri: H&M
Korkkarit: Andiamo

Noi shortsit oli yllättävän kallis ostos mun tekemäksi, ku mä yleensä oon niin kauheen pihi. Nyt kuitenkin innostuin ihan liikaa, noi oli meinaan täydelliset kaikilta osin. Just oikeen mittaset, täydellinen väri, kivoja kulutusyksityiskohtia ja käärityt lahkeet. Noi maksaa aivan varmasti hintansa moninkertaisesti takaisin käyttökertojen määrällä ja tiheydellä.

Siinäpä ne, nyt pitäiskin sitten ryhtyä ostoslakkoon. Ajattelin niin, että seuraavan kerran shoppailu on sallittua palkan tulon jälkeen, jonka ajankohta vois siis olla kaikkea kahdesta viikosta kuukauteen (palkka tulee sit ku jaksan laskuttaa). Kirppikset olis poikkeus, mutta niissäkin pitää laittaa piheyslasit silmille.

Ja sitte ajattelin niinki, että jos jossain vaiheessa ryhtyis sellaiseen projektiin (tai pysyvään muutokseen), et kuukaudessa saisin käyttää vaatteisiin vaan tietyn summan rahaa ja that´s it. Jos summaa ei tulis käytettyä se siirtyis seuraavalle kuulle lisärahana. Summana pyörittelin kaikkea 20:nnestä 50:nneen euroon (taivutus varmaan päin honkia). Täytyy vielä miettiä et olisinko oikeesti valmis sitoutumaan tohon.

9 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Oi, söpö t-paita. Harmi, etten ite osaa käyttää t-paitoja, joten en viitsi edes ostaa niitä enää kuin urheiluun...


Mun on omasta mielestäni vaikea rajoittaa shoppailurahaa, koska kirpparilta on pakko ostaa heti, jos on jotain kivaa, se ei oo siellä myöhemmin. Tosin en ehkä laske kirppistelyä shoppailuksi, ja sit taas kai sitä vois olla menemättä kirpparille xD

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Toi on kyllä söppänä tuo teeppari. Harmi, että venähti. :/ Itsekin olen noita katsellut ja hypistellyt. Onneksi en sitten ole ostanut, jos kankaan laatu on mitä on.

Hepa-Neiti kirjoitti...

Hehe...toi on niin perus että heti jos joku toinen meinaa ostaa niin sit on itekki taas haukkana paikalla. :) oltiin viime kesänä äitin kaa myymässä kirpalla ja se myi jotain helvatan rumia lasilintuja mutta kun yks mummo otti sen käteen ja toinen näki niin yhtäkkii siin oli kauhia kuhina ja äiti sai kaikki lasiotukset myytyä ja vieläpä törkeen kalliiseen hintaan :)

Timantti kirjoitti...

Olen harkinnut tuollaisen organic cotton t-paidan hankkimista, mutta jos kerran noin helposti venähtää, niin voi olla, että jää kokonaan kauppaan. :/

Nuo keltaiset kengät ovat kuitenkin aivan upeat!

vippe kirjoitti...

Mäkin sain just pari viikkoa sitten suoritettua ton EA1, se oli kyllä ihan koulun puolesta järjestetty. Toisaalta ois kiva tietää kuinka ite toimis tositilanteissa, vaikka eipä niitä tietenkään toivo!

harMonica kirjoitti...

upee toi lierihattu!

Maria kirjoitti...

Nuo kengät on aivan ihanat :) Meinasin itekki ostaa pari viikkoa sitte mutta ne tuntu huonolta mun jalassa :(

Roosa kirjoitti...

norppa: Nii joo en tullukkaa ajatelleeks tota kirppistelyä.. No mut jos antaisin kirppisshoppailun mennä yli varojen mut muuten en ;)

Sari: Mun mielestä mulla on muitakin noita organic cotton t-paitoja mut toi on ainoo mikä on venähtänyt :P toivotaan et kutistuu takasin normaaliks pesussa

Hepa-Neiti: Sitä tajuaa et mitä voi menettää ku toiset tulee tyrkylle :D

Telly: Joo muakin harmittaa ihan sikana :(

vippe: Mä olin ainoo tuol kurssilla joka oli ite maksanu osallistumisensa, kaikki muut oli jotai 40+ yrityksen kautta tulleita :D

harmoniCa: Kiitos! :)

Maia: Mullakin toi toinen kenkä on suurempi kuin toinen (toinen jalka pienempi kuin toinen?) nii joudun käyttään siinä sellasta silikonilappusta. Mut muuten on kyl oikeen hyvät :)

veera kirjoitti...

Mulla on ihan sama juttu, ostin myös h6m organic cotton t-paidan, se venähti HETI. Ärsyttää tosi paljon!