sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Terveee!

Viikonloppu hujahtikin sitten näyttävästi ihan ilman postauksia. Kiirettä voisi nimittää jopa ihanaksi silloin kun sen aiheuttajana toimii äiti ja siskot, niiden kanssa ei voi olla tylsää.

Lauantaista on tullu meille ihan melkeinpä vakituinen shoppailupäivä aina sillon kun mä kotikotiin eksyn, eikä poikkeusta tehty tälläkään viikolla. Muuten, syy siihen että pukeudun (näyttävästi) aina kotikotona ollessani pinkkiin niin johtuu ihan vaan tosta siskon laukusta. Se on niin täydellisyyskasa et haluisin pöllii sen omakseni ja väittää siskolle et monsterit söi.

Paita: H&M
Hame: Lindex

Sukkikset: Muistikatkooos.... Seppälä? H&M?


Kengät: Kirppis (kaunis toi teippi, huomasin sen vasta ku kuvailin..)

Rintakukka: Mummun virkkaama

Laukku: Aleksi 13 (pikkusiskon)

Laitan shoppailun tuloksista kuvaa sitten myöhemmin ettei tää postaus nyt veny miljoonien rivien mittaseksi. Shoppailun jälkeen käytiin ravintolassa syömässä. Meillä oli sinne alekuponkeja kun viimeks saatiin hippasen huonoa palvelua. Olihan se ihan hauskaa joo odottaa tunnin verran pihvejä, jotka sitte oli kovia ku keksit.. Tällä kertaa ruoka oli ihan syötävää kyllä, bernaisekastike on taivaallista <3.
Illaksi käytiin sitten vielä vuokraamassa parit leffat. Mun ja äidin valinta oli Kuningattaren sisar. Leffaeväät haettiin ihan Finnkinosta kun se oli siinä matkan varrella. Ne kaupan popcornit ei meinaan ihan oikeesti maistu millekään! Ja noi taas on pala taivasta.


Leffa oli ihan jees, voisin suositella sitä kaikille jotka nyt yleensäkin tykkää historiallisista leffoista. Juonihan nyt oli hieman ennalta-arvattava, koska toi on ihan tositapahtumiin perustuva. Mielenkiintoinen pätkä silti, 8½ arvosanaksi kouluarvosanoilla.

Sunnuntaina mentiin vähän keilailemaan ennen mun kotiinlähtöä. Porin keilahalli on siitä kiva paikka et siel on kaikkii kivanvärisiä palloja.


Miks kaikissa näissä keilauskuvissa mun arse näyttää megalomaanisen jättimäiseltä?! Ja sääret paksuilta ku meetvurstipötköt..

Mekko: Ellos
Alla turkoosi paita: H&M
Vyö: UUSI, Jimm&Jill, 9,90e
Sukkikset: Vero Moda


Ja tosta viimeisestä kuvasta näkeekin erittäin selkeästi kuka mahtoi voittaa.. Meikä siis vei äitiä ja siskoa ihan sata nolla! Tunti heiteltiin ja tommoset tulokset saatiin, vähän me oltiin kaikki ihan paskoja :D

Ps. Kun kattoo meen takapihaa nii ei kyllä uskois että on kevät. Se taitaa olla hiukan eri mieltä asiasta..

4 kommenttia:

Sofia D kirjoitti...

Tosi nätti tuo virkattu kukka! Määki haluun:D

Ellie kirjoitti...

Nätti toi trampoliini :--------D

Lassi kirjoitti...

Mä oon pomppinut tossa trampoliinissa. Mutta en pomppis enään koska talvi on kuitenkin haurastanut sen.

Roosa kirjoitti...

Sofia D: Ootas vaan, pian taitaa sitten tästä blogista löytyä hyviä uutisia sulle.. ;)

Ellie: Jep, ei oikeen jaksettu kerätä sitä pois :D

Lassi: Lassipassipapana.