tiistai 10. maaliskuuta 2009

Maanantaishoppailuja

Eilen piti pikaisesti käydä hakemassa äidille synttärilahja kaupungilta, mut reissu sitten vähän venähti.. Himputin Gina Tricot kun myy niin täydellisyysvaatteita! Tää postaus on muuten sitten täynnä peilikuvia joita inhoan, mut onneks vaatekauppojen pukukopeissa on sentään isot peilit ja hyvä valaistus.

Asuksi päätyi uutukainen H&M:n vetskarimekko. Jos ne Elloksen rouheuskengät on muotibloggarikengät nii onkohan tää mekko sitte muotibloggarimekko? But I dont care, vaiks joka toisella olis tää samainen mekko päällä nii oon silti deep in love!

Mekko: H&M, 14,90e
Alla sininen t-paita: H&M

Sukkikset: Seppälä

Kengät: K-kenkä
Laukku: H&M

Rintakukka: Mummun virkkaama

Toppatakki: Stockmann
Baskeri: Texpörssi :D


En siis kuitenkaan ihan normisti shoppaile Texpörssissä.. Äidin mukana olin (seliseli). Mummu on muuten vähän innostunu virkkaileen mulle noita kukkia, teen niistä postauksen tässä joku päivä.

Shoppailun aloitin H&M:stä, missä kokeilin noita useammankin bloggarin jalassa nähtyjä seepraleggareita.


Olihan ne ihan söpöiset ja tosi vahvaa kangasta (ei olis heti ensimmäisen käytön jälkeen rikki).
Lopputuomio: EN OSTANUT.
Syy: Koska ne on leggarit eikä sukkikset. En osaa käyttää leggareita, kesäisin tulee aina paljainjaloin korkokenkäillessä (sanavääntely on pop) rakot jalkoihin. Jos noi olis sukkahousut nii olis heti lähteny mukaan.

Sitten raahasin vielä kasan sukkahousuja kokeiltavaksi. Oon meinaan tullut siihen tulokseen et sukkiksia ei voi ikinä ostaa sovittamatta. Oon ostanu yhdet ruskeat, jotka näyttää ihan siltä ku mulla olis maksaläiskiä sekä yhdet ruudulliset, joissa ne ruudut oliki ihan liian harvat.


Lopputuomio:
Perhoset: EN OSTANUT. Syy: Perhoset venähti jo säärten kohdalla ihan hassuiks.
"Pitsiset": EN OSTANUT. Syy: Venähtivät samalla tavalla ihan kamaliks noi "pitsit".
Hopeiset leopardit: EN OSTANUT. Syy: Ruskeet oli hienommat.

Eli siis ruskeat leopardisukkikset päätin noista sitte OSTAA. Mun päällä ei kyllä enempää tuota kissaa tulla näkemään, paitsi että tämä hame on jotenkin kummasti alkanut houkuttelemaan enemmän kuin paljon:

Pitäisiköhän pyörtää puheeni tästä postauksesta...?

H&M:ltä suuntasin Kop Kolmion Ginaan kevätmekon perässä. Voi elämä niitä pastellivärejä! Nehän oli vallannu koko kaupan ihan täysin. Sovituskoppiin asti selvisi kolme mekkoa ja yhdet leggarit.


Näin jossain muotilehdessä (Olivia?) catwalk-kuvan jossa mallilla oli melkein identtinen mekko kuin tuo Ginan versio. Lehdessä kerrottiin mustien sivujen luovan laihuusefektin ja se kyllä kelpais! Plus tuossa oli tosi namit rypytykset.
Lopputuomio: EN OSTANUT.
Syy: Valkoinen kangas oli liian ohutta. En pahemmin tykkää siitä kun napa vilkkuu kankaan läpi. Plus näytän tossa kuvassa ihan kehonrakentajalta, hyi.


Tää mekko oli aivan syötävänsuloisen värinen ja mallinen. Tuo rinnankohdalla oleva rypytysjuttu ja kauniisti laskeutuva helma on nam. Mutta kattokaas tätä:


Lopputulos: EN OSTANUT.
Syy: Eikö se ole ilmiselvä? Nuo sivutaskut paisuttaa sivuprofiilia ihan uusiin mittasuhteisiin. Ton mekon ansiosta mä sain ainakin kakskymmentä kiloo lisää elopainoa tuohon vatsan kohdalla. Joten no thanks.


Tää on sama mekko tuon tuo mustavalkoinen, mutta enemmän mulle sopivalla värityksellä. Tossa on siis rypytykset edessä ja takana, sivut on sileää kangasta. Ei tunnu päällä makkarankuorelta ja käveleenki pystyy ongelmitta.
Lopputulos: OSTIN.
Syy: Kangas on tarpeeksi paksua nii ei napa vilku. Väri on superherkku ja ihanan pirtee. + naisella ei oo koskaan liikaa mekkoja.


Pitsileggarit oli alennuksessa, vaan 7,90 olis kustantanu. Noilla sais helposti tyttömäisyyttä ja hempeyttä asuihin. Ignooratkaa varpaat.
Lopputulos: EN OSTANUT.
Syy: Arvaatteko? No siks ku ne on leggarit eikä sukkikset. Ja senki takia jätin hyllylle ku noi paksunsi mun reisiä megalomaanisesti.

Vaikka ostosreissun lopputulos jäi odotettua pienemmäksi niin oli se silti tosi onnistunut. Vitsit, haluun jo et on tarpeeks kevät ton turkoosin mekon käyttöön!

Jokos te ootte tehneet kevätostoksia?

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei tosi kiva blogi sulla. Ihana tyyli! :)

Mikaela kirjoitti...

Laukku ekassa kuvassa on kiva! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja ostoksia, jälleen kerran!:>

Noora kirjoitti...

Tuo vetskarimekko taitaa olla melkein samanlainen mitä katoin seppälässä, mutta halvempi :D Ihastuin siihen, joten ehkä käyn eka kattomassa tuota hm:n mekkoa, kiitti vinkistä siis ;)

Herttainen kirjoitti...

Kääks, miten sä voit sovittaa sukkiksia? Mä en ainakaan millään sais niitä takaisin siihen pakettiin, yleensä kun pakkauksen joutuu rikkomaankin jos haluaa sovittaa. Sitten tuleekin usein ostettua liian pieniä tai isoja.

Noi perhoset näyttää tosi kivoilta mutta tommosissa kuvioissa on monesti se että ne leviää. Ainoa kikka siihen on että ostaa paria kokoa liian isot niin ne ei veny niin paljon. Mutta kun itsellä jo normaalikoko L-XL niin ei kauheesti oo isompia tarjolla.

Riikka kirjoitti...

Mulla on kans tollanen hm:n vetskarimekko :) Mut käytän kyllä sitä ihan ilman mitään toista paitaa alla..

Anonyymi kirjoitti...

olisit ostanu ton taskullisen mekon. tosi kivan näkönen. Ei kaiken tartte aina olla niin ihonmyötäistä... :)

-SL kirjoitti...

Tosi hyvät arvostelut, tee ihmeessä lisää tällaisia!:) tässä oli muutama vaate joiden ostoa minäkin olen harkinnut, mutta nuo kuvat ja arvostelut oli niin hyviä että enää en harkitse..

Pitää varmaan itsekin ottaa joskus kamera sovituskoppiin mukaan! pelkään vaan mitä ihmiset ajattelee jos salama vilkkuu kopista tai jos joku tulee kysymään jotain sinne :D

Marianne kirjoitti...

Kivoja arvosteluita. Söpöjä noi mummus virkatut kukat :) Vetskamekko on yliveto, itsekin puen sen usein ja eri tavoin.

Anonyymi kirjoitti...

oi ihana toi turkoosi mekko <3 muistatko mitä se makso?
Ja mäkään en oikeen osaa käyttää leggareita, sukkikset on kivempia :)

Roosa kirjoitti...

Veera Bianca: Oi kiitos hirmusti <3 Tulin paremmalle mielelle heti :):)

Roxy: Joululahjaksi Tanelilta saatu, kyllä ne miehetkin jotain osaa :D

Sofia D: Joo vähän tullut shoppailtua nyt kun ostoslakko on ohi, mut toisaalta ku tienasin sillä kurssilla millä olin viikko sitte nii ihan hyvän summan shoppailurahaa ;)

norppa: Toi on Porin H&M:stä, toivottavasti sieltäkin löytyy mistä sä meet metsästään :) Niitä oli semmosina kivoina liiloinaki.

Rva Herttainen: Noi H&M:n sukkikset on sillee kivasti pakattu et ne saa pakettia rikkomatta auki. Sit vaan jotenki taiteilen ne sinne takas :D En nyt yhtä hyvin ku ne on siel ollu mut riittävän kuitenki. Ja hei kiitti vinkistä, täytyyki kokeilla seuraavaks isompia kokoja :)

Riika: Mä en viel kykene olemaan pelkän pikkumekon kanssa, jäätyisin kuoliaaks :S Mut kyl sitte kesällä ;)

Anonyymi: Ei ihonmyötäistä ei, mut kuitenkin pitäis mun mielestä jotenkuten edes istua. Ja toi lihotti siis ihan törkeesti!

*~SL: Mulla on toi kamera onneks niin hyvä et pystyy kuvaileen ilman salamaa ihan hyviä kuvia, ei tuu kauheen tärähtäneitä. Ja mee kuitenkin ihmeessä kokeileen jos jotain näistä meinasit ostaa, vaatteet näyttää meinaan ihan erilaisilta eri ihmisten päällä! :)

Marianne: Tuun kyttäileen sun blogiin vinkkejä et miten tota mekkoo vois pitää ;)

Anonyymi: 14,90 makso vaan, eli tosi halpa mun mielestä :)

Unknown kirjoitti...

oi nyt alko himottamaan levottomat sukkikset! henkkamaukassa tulee harvemmin käytyä, mutta voisin ihan varta vasten lähteä sinne sukkismetsälle :)

Rosa kirjoitti...

Ihania ostoksia!
Olisipa täälläkinpäin tuo Gina Tricot, mutta lähimpään myymälään taitaa olla matkaa useampikin satakilometrinen, enkä ole "ihan" vielä saanut hovikuskiani ja -seuralaistani innostumaan matkasta sinne. :D

Kiitos ensimmäisestä kommentista, kivaa että joku on minunkin noviisiblogini löytänyt! :)

Alma kirjoitti...

Tyyppi on aika pro, kun sukkiksiakin kokeilee.:) Mut periaatteessa miks ei? Just varsinkin kun noissa kuviosukkiksissa ei ikinä tiedä miltä ne oikeasti näyttää päällä! Onko Porissakin jo GT?

vippe kirjoitti...

En oo vielä tehny kevätostoksia, mutta lista on pitkä :) Tää postaus vaan innoitti mua enemmän ostoksille, vaan eipä rahatilanne taida sallia sitä iloa...

Roosa kirjoitti...

Heidi: H&M:llä on kyl yllättävän iso sukkisvalikoima. Mikä on mun mielestä vaan hyvä ku en legginssejä käytä :) Mee ihmeessä tutkimaan!

Roosa: Et isin tai äidin pankkikortilla vois tilailla GT:n nettikaupasta? Saisit ainakin palan siitä ihanuudesta mitä me muut ;)

Alma: Kuviosukkiksia mä vaan kokeilen, ku niis saattaa tosiaan ne kuviot levähtää :) Ja ei Porissa VIELÄ oo GT:tä, ihan täällä Turussa shoppasin :) Asun siis Turussa, mut kotikoti on Porissa.

vippe: Kirppikset sallii! :D

Anonyymi kirjoitti...

Heips ja onneksi olkoon voitosta! Laitatko osoitteesi niin pääsen lähettämään palkintosi sinulle:) nevaehin(at)gmail.com

Ladetsu kirjoitti...

Sukkiksia saa kokeilla? :o
Ihaniaa oot taas löytäny. Oon kade. :D

Roosa kirjoitti...

Nevaeh: Oi kiitos! JEE :D

Emmanuelle: En tiedä saako mutta meikä kyllä kokeilee ;) Tosin vaan sellasia jotka saa nätisti laitettua takaisin pakettiin niin ettei se paketti mee rikki :)

Unknown kirjoitti...

mun on pitänyt kysyä, että onko posti löytänyt perille? :-) ja tokaks, mä haluan noi pitsileggarit! ginan siiiiiis

Unknown kirjoitti...

ja vielä psps. mistä oot vielä tollasen vetoketjumekon löytänyt! mulle myös! meinaan ravasin kaikki kaupat ja mistään en bongannut :-(

Roosa kirjoitti...

Lina: On löytänyt, postaan IHANISTA ruusuista jossain vaiheessa :) Ja tuo vetskamekko löytyi Porin H&M:ltä, mikä tuntuu olevan ihan aarreaitta :)

Unknown kirjoitti...

bra! ajattelin etteivät ole pirstoutuneet minnekkään :---) oi, mun on pakko päästä poriin!

Noora kirjoitti...

Joo kokeilin kans tuota tulppaanin mallista mekkoa ginassa ja ne sivutaskut aiheutti lievän raskaus tms efektin!:)

Riikka kirjoitti...

Mulla on kanssa monet kivat legginssit jäänyt ostamatta ihan sen takia, etten todellakaan osaa käyttää sellaisia. Heräteostoksena olen yhdet ostanut, eikä ne oli kyllä olleet jalassa kertaakaan.

Regret kirjoitti...

Eksyin blogiisi ja ihastuin sen ulkoasuun (:

Aurinkoista viikonloppua!