tiistai 3. maaliskuuta 2009

Höpinälöpinää


Kuten kuvista näkyy, matkustin siis eilen kotikotiin Porin tienoille. Viihdyn täällä koko tän viikon, joten postausaikaakin pitäisi olla ihan riittämiin kun kaikki muut on koulussa/töissä. Luvassa on mm. kirppistelyä, joka tosin hoitui jo tänään alta pois, keilailua, chillausta ja saunomista. Aaah, loma <3 Ostoslakon loppumista en juhlistanut sunnuntaina mitenkään ihmeellisesti, sillä koko päivä sujui maanantain tenttiin valmistautuessa. Läpi menee, tai sitten on opettajan kuuntelukorvassa jotain vikaa. Osaan siis sanoa venäläisen i:n, olen nero! Tänään menin päiväkodin kautta (äidin työpaikka, kävin siellä vähän viihdyttämässä lapsia) kirppiksiä kiertelemään. Ja koska päiväkotiin ei sattuneesta syystä kannata mennä hame päällä (hypi siinä sitten trampoliinilla..) päälleni eksyivät superrakkausGinanfarkut ja yläosaa from H&M:

Farkut: Gina Tricot
Puupaita: H&M

Vihreä neuletakki: H&M
Kengät: Kirppis
Laukku: H&M (pikkusiskon)
Korvikset: Lahja toiselta siskolta

Oon muuten totaali-ihastunut tuohon H&M:n puupaitaan. Se on jotenkin niin täydellisen mua kuin olla ja voi VAIKKA onkin harmaansininen eikä megasupervärikäs. Haluisin pitää sitä päällä joka päivä, mut yritän säästää sitä pesukerroilta ettei tuo kuvio kuluisi liian nopsaan.

Kirppiskiertelyn saalis jäi ihan hävettävän huonoksi. Kenkiä ei ollut nimeksikään tarjolla, ei edes niitä täydellisiä mut väärän kokoisia. Onko viikko-pari sitten olleet hiihtolomat karkottaneet kaikki myyjät vai onko lomien aikaan juuri enemmän aikaa kierrellä ja viedä parhaat löydöt mun nokan edestä - en tiedä. Mut tässä kuitenkin pieni mutta kuitenkin "suloinen" saaliini.

Farkut: Kirppis, 2e

Ostin jo toiset farkut, joille aion näyttää hieman saksia ja kloriittia. Täällä on ensimmäinen "epäonnistunut" versio. Toivottavasti nyt saan jo viimein halutun lopputuloksen, eli jotain tämän kaltaista mutta shortsimittaisena:

Kuva napattu Sielunvihollinen blogista, sillä en löytänyt mistään muualta täydellisiä :/



Laukku: Kirppis, 2e

Tosi söpö melonilaukku halvalla hinnalla, olisiko joku muka pystynyt vastustamaan? Perfecto kesälaukku! Eikös Colour Me:n Ia joskus myynyt samankaltaista mutta kiivikuosilla? Noi vesimelonit näyttää muuten tossa kauempaa otetussa kuvassa ihan joltain Osuuspankin logolta :D.

Lisäks ostin vielä vuoden vanhan Olivian 30 sentillä. Kyllä kirppiskiertely kannattaa! Kaikki ketkä ette sitä vielä harrasta niin lähtekää nyt jo ihmeessä liikkeelle.

Mitäs tykkäilitte? Ootteko te samanlaisia kirppishaita kuin mäkin vai pysyttelettekö niistä mahdollisimman kaukana?

23 kommenttia:

anna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
anna kirjoitti...

nii :/ Totta se on ettei kukaan sais haukkua ketään :/ Mulle sanottiin että oon iha pelle ja semmost vaan koska kysyin tuosta scarlett johansson jutust, ja tuo kommentti tuli anonyyminä joten aika pelkurimaista :)

Julia kirjoitti...

Toi kirppikseltä löytynyt laukku on söpö, vaikka pakko myöntää, että meloonit näyttää kauempaa osuuspankin logolta ;)

Hei, en olekaan ehtinyt kommentoida muuttunutta ulkoasua, tämä on tosi ihana :))

Anonyymi kirjoitti...

anteeks tää ei liity tähän mitenkään,mut voisiks neuvoo miten linkitetään mahdollisimman tarkoin ohjein? :D oon epäonnistunu niin mont kertaa vaiks kaikkialta on opetellu kaikkee! :(

Roosa kirjoitti...

anna: Toivottavasti osaat päästää sellaset kommentit toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, ties mitä persenaamoja sieltä semmosia kommentteja kirjottelee :D

Regina: Täytyykin ilmotella osuuspankille et piilomainostan niitä, jos sais vaikka suurempia korkoja tileille :D Ja kiitos kehuista <3

help: Siis tarkoitatko tuota kun mä linkitin Sielunvihollinen blogista-jutun? Eli mä tein sen näin:
1) Kirjota juttu minkä haluat linkittää
2) "Maalaa" kyseinen sana hiirellä
3) Paina tekstilaatikon yläpuolella olevista nappuloista sitä vihreää (kuudes oikealta jos "kirjasin"-juttukin lasketaan mukaan)
4) Siitä avautuu sellanen "anna URL-osoite" palkki. Kirjoitat siihen sen osoitteen mihin haluat linkin johtavan ja painat "OK".

Vai tarkoititko jotain muuta linkitystä? :) Kerro jos ei onnistu niin koitan neuvoa paremmin!

Unknown kirjoitti...

palkintosi lähti matkaan tänään, toivottavasti ehjänä perillä ;-)

Cinderella kirjoitti...

Huh, juu, mun ois syytä pysyä kaukana kirppiksistä, kun ne tavarat ei vaan enää mahdu mihinkään... Mut siellä se ruokatunti tänään taas vierähti ja saaliskin oli melkoinen... :D Esittelen ainakin osan lähipäivinä blogissani, jos kiinnostaa.

-C

A.K. kirjoitti...

Heh, ihmettelin ensin itsekin että mikäs Osuuspankin logoilla varustettu kassi on kuvassa kunnes näin sen lähempää otetun kuvan. :D Söpö kassi kuitenkin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on toi sama laukku! Söpö on:)

Roosa kirjoitti...

Lina: Innolla odottelen, tosin vasta sunnuntaina pääsen kurkkimaan että mitäs ihmettä mä nyt oikeen voitinkaan :) Vitsit en jaksa oottaa :D

Cinderella: Tuun tsekkaan ihan varmasti, et pääsen kiehumaan kateudesta ;)

A.K.: Ei ne tälleen oikeesti näytä niin paljoa logoilta vaiks kaukaa katsoiskin :D

SofiaD: Mistä oot sen ostanu? Kiinnostais meinaan tietää ku tuossa ei oo mitään lappuja kiinni :)

TanjaK kirjoitti...

Kun sanoit että näyttää op-logoilta, niin kyllä muuten näyttääkin:D Näin muuten viimeyönä unta että ostin kirppikseltä farkut, tuli mieleen tosta ekasta (muistaakseni?) kuvasta. Mulle tulee näistä kirppupostauksista hirvee hinku mennä kirppikselle, joten ehkä tänään "ahkeran" lukemisen jälkeen:D

Anonyymi kirjoitti...

iihana laukku! ja kyllä, ia myi juuri sen kyseisen kiivilaukun,, minulle! :D

setsu kirjoitti...

Mä rakastan kirppareita vaikka olenkin viime aikoina ollut aika laiska käymään niissä :) Sen hienouden huomasin, että kun ostaa mitkä tahansa pari euron farkut joissa on kiva kuosi niin niistä saa ommeltua itselleen täydellisesti istuvat minkämalliset farkut tahansa! Mulla on niin ihmeellinen kroppa etten ikinä löydä liikkeistä sopivia kokoja :/ Mut parempi näin! :D

Kerro miten meni housuvärjäilyn kanssa, mä himoitsen kanssa tuollaisia, mut siis ihan kloorattuja ja revittyjä pitkinä, pitäisi ottaa projektiksi :P

Ja aivan ihana ulkoasu sulla muuten!

Miia kirjoitti...

Hei kiitti vinkistä :)
Sirltä löytyi hyviä vaihtoehtoja, mutta nytte onkelmanani onkin, etten osaa laittaa mieleistä taustaa blogiini : D - tekniikan ihmelapsi :D

tiia-maria kirjoitti...

Oot vaihtanut ulkoasua , ihana (=

Roosa kirjoitti...

Tanya: Välillä pitää rentoutuakin, ei niistä ylppäreistä muuten mitään tule ;)

Anonyymi: Voi vitsi muistinkin jopa oikein! :D Onnea vaan, hienon laukun omistat ;)

noora: Joo raportoin kyllä tuunauksen lopputuloksen tännekin, täytyy vaan saada aikaiseksi ostettua kloriittia :)

MissCherry: Mulla oli sama ongelma sillon kun ite vaihdoin tähän ulkoasuun :D Loppusuoralla oli 3 ihanaa, mut tähän päädyin siks et tää oli eka mihin ihastuin :)

Lissa: Kiitoksia <3 Oon itekin hurjan rakastunut tähän :)

Riikka kirjoitti...

Hehee, pakko myöntää et tosta laukusta tuli lapsuus mieleen. Tai siis osuuspankin sponssaamat hiihtokilpailut.

Nanna kirjoitti...

onpa kiva toi puupaita!
mää kans ostelen paljon kirppareilta. :)

Alma kirjoitti...

Oih, toi metsäpaita Henkalta on tosi siisti! Koska oot ostanut???

Roosa kirjoitti...

Riika: Mäkin taisin joskus jopa osallistua noihin op:n hiihtiksiin :D Aika kultaa varmaan muistot ;)

linda sofia: Pitääkin selailla sun blogia oikeen tarkasti tänään ;)

Alma: Kiitos :) Vasta ihan vähän aikaa sitten ostin Porin Hennesistä, olisko joku kaks-kolme viikkoa sitten?

Alma kirjoitti...

Pitääkin käydä kurkkimassa.:)

Alma kirjoitti...

Ja pölöpää minä, olit laittanut siihen, että paita on Henkalta. Ja ehkä muitakin kuin porilaisia hemmotellaan.:)

mair33 kirjoitti...

puupaita vei sydämeni :>