torstai 5. maaliskuuta 2009

Bags bags bags

Mulle on iskeny tässä viime viikkojen aikana aivan hirmuinen laukkuhimo. Vaikka omistan about 20 erilaista laukkua niin silti tuntuu että joitakin "elintärkeitä" yksilöitä vielä kokoelmastani puuttuu.


Harmaa isohko laukku olisi juuri passeli täydennys asuun, jossa muu väritys koostuisi mm. pinkistä ja mustasta. Mieluiten ottaisin tuollaisen vaalemman harmaan, tummaa en varmaankaan käyttäisi niin paljoa vaan ottaisin niissä tilanteissa kun sitä voisi käyttää niin mukaani mustan laukun.


Punainen pikkulaukku minulta erään kirppisreissun seurauksena jo löytyykin, mutta iso huutaa poissaolollaan. Marimekon olkalaukkua ei tietenkään myöskään voi laskea mukaan, sehän on koululaukku. Kuvitelkaa mielessänne tuo sydämellä merkitty punainen ihanuus yhdistettynä muuten mustavalkoiseen asuun. Ah <3
Kuten huomaatte, laukkukokoelmastani puuttuu monia tärkeitä päävärejä. Miten ihmeessä mä pystyn enää selviämään ilman tuota alimmaista laukkua nyt kun sen täydellisyys on piirtynyt mun silmän verkkokalvoille?! Jokaisella naisella pitäisi olla konjakinvärinen laukku, sillä jos se kerta aiheuttaa mulle näin suurta sydämentykytystä niin ei se voi täysin neutraaleja ajatuksia herättää kenessäkään. Rakkautta.


Ja koska mä en ole ihminen joka käyttää pelkästään perussävyjä ja maanläheisiä värejä (lue: mustaa, valkoista, harmaata, ruskeaa) niin pitäähän sitä nyt olla luonteeseen ja omaa makua täysin vastaava laukku! Pikkuisen turkoosin ihanuuden olen jo voittanut blogini alkuaikoina yhdestä blogiarvonnasta, mutta ison ottaisin enemmän kuin mielelläni tänne syleiltäväkseni. Tuo ylimmäinen pussimainen laukku olisi yltiösöpö kyllä ihan missä tahansa värissä.


Oma valkoinen samettilaukkuni alkaa jo olla aivan hajoamispisteessä (+ siinä on ruostevärjäymiä, yäh) eikä se muutenkaan mikään liian kaunis ollut. Kesälaukuksi pitää kyllä ehdottomasti hommata joku tarpeeksi suuri valkoinen ihanuus, johon sitten mahtuu kaikki rantakamat ja muut supertärkeät mukanakannettavat jutut. Alimmainen pikkusöpöys voisi olla täydellinen jos harrastaisin enemmän baareissa kiertelyä.

Ja sitten vielä bonuksena:


Hulluttelua! Hauskoja yksityiskohtia asuja piristämään. Alimmainen hapsulaukku lähentelee täydellisyyttä jopa minun mielessäni (en ole pahemmin hullaantunut hapsutrendistä). Mansikkasydänlaukku taas vaan yksinkertaisesti on niin suloinen että oksat pois. Ei aina pidä olla niin vakavaa :)

Mitäs yksilöitä teidän laukkukokoelmastanne puuttuu?

EDIT:// Kaikki laukut Asokselta

8 kommenttia:

Joa kirjoitti...

Ehdottomasti puuttuu tuollainen konjakin/kamelin värinen nahkalaukku. Täydellinen kesäväri! :)

Emmanuelle kirjoitti...

Luonnovalkoisen ja konjakin väriset isot nahkalaukut. Tosin ehkä se vanha luonnonvalkoinen menisi vielä, kun korjaisin rikki menneen vuoren. Oi se on ollut mun kesälaukkuna jo muutaman kesän. Myös tuo keskimmäinen turkoosi olisi ihana. <3

Punainen löytyy kanssa mutta se oli aika virheostos, kun sen ulkokankaan kuviot nyppäyttää kaikki neuleet. :(

Lumikki kirjoitti...

Mun kokoelmista puuttuu kaikkia värejä paitsi mustaa:D mullakin lähes parikymmentä laukkua ja niistä kaksi on valkoisia pikkulaukkuja. Ruskeita laukkuja en omista lainkaan (!! huutava vääryys) enkä muuten harmaitakaan. Enkä yhtään värikästä! (jos ei lasketa itse tekemää säälittävää räpellystä) Olen näköjään keskittynyt mustien laukkujen hamstraamiseen :D

Sofia D kirjoitti...

Joku ylisöpö pikkulaukku, kuten viimeisen kollaasin eka. Ihana<3

*~SL kirjoitti...

Ihania laukkuja! täältäkin puuttuu iso punainen laukku

Viivi kirjoitti...

Oih! Ihania laukkuja. Punaisista ylin on upea! Olen töissä kaupassa, jossa myydään myös laukkuja ja olen niitä viimeiset kolme viikkoa joka päivä asetellut esille joten voit vain kuvitella millaiset laukkuhimot minulla on päällä! :D
P.S. haastan sinut tekemään blogissani olevan haasteen! ;D

help kirjoitti...

nyt täytyy kiittää ihan tuhannesti siit linkityksen opettamisest,oon kuitenkin bloggaillu jo aikas kauan ja nyt vasta oppisin,kiitos sun :'d

Roosa kirjoitti...

Joa: Oi ja kuvittele jos omistais vielä saman väriset kesäkorkkarit.. nam!

Emmanuelle: Voi kuulostaapas ärsyttävältä :/ Sen kans täytyy sit olla tosi varovainen :P

Lumikki: Oho :D Oot sitte aikas päinvastanen ku mä, sillä mulla on vissiin vaan 2 mustaa laukkua ja loput värikkäitä :D

Sofia D: On se kyllä ihan yltiösöpö :) Multa löytyy pikkupikkulaukkuja muutama ja on kyllä ihan ylikätsyjä esim. leffaan mentäessä!

*~SL: Hassua miten sellaisen perusvärin onkin unohtanut hankkia :)

Viivi: Ai kiitos :D Kannatti alkaa murisemaan ja pelkäämään ettei haaste eksy omalle kohdalle ;) Tarvii kuitenkin toteutusta oottaa sen aikaa et pääsen kotikotiin eli sunnuntaihin.

help: Ole hyvä vaan, oli ilo auttaa! :)