maanantai 30. maaliskuuta 2009

Confessions of a shopaholic..

Heh. Olisi täällä suunnalla hieman tunnustettavaa. On tullut meinaan viikonlopun aikana hieman vingutettua Visaa (kuvainnollisesti, en siis todellakaan osta mitään luotolla). Kirppisshoppailu nyt vaan on niin älyttömän kannattavaa ja kivaa toimintaa et ei sitä sovi hillitä. H&M:n nettitilauskin saapui tossa perjantaina, tosin sen sisällöstä pidin vaan kaks juttua kuuden sijaan. Ja baskereita ei vaan voi olla liikaa.

Ei muuten sitten välitetä siitä, etä otsatukka kieltäytyi tänään totaalisesti yhteistyöstä..

Alotetaan niillä parilla pikkujutulla, jotka päätin H&M:n tilauksestani pitää:

Rusettibiksut: H&M, 14,90e

Nää on luonnossa vielä herkummat ku siinä H&M:n nettisivuilla olevassa kuvassa! Supersöpöt. Alaosan jouduin palauttamaan ku se paljasti mun mielestä vähän liikaa noita pakaroita.

Kengät: H&M, 9,90e

Lovelovelovelovelove! Kattokaa nyt, eihän nää oo ollenkaan samanlaiset ku tässä H&M:n nettisivuilla olevassa kuvassa:


Nää on PALJON ihanammat! Väri on tommonen herkullisen violetti. Nää kohos heti mun kauneimpien kenkien kärkilistan ykköseks. Oikeesti noi on ihan mielettömän kauniit.

Nää ostin ihan kauppaH&M:stä tossa lauantaina, vitsit mitkä kesäpokat:

Arskat: H&M, 5,90e

Sokoksella piti kierrellä hetki ennen ku leffa (otsikossa) alkoi, ja sitten tää perhana ponnahti mun silmien eteen ja söpöili niin pirusti:

Baskeri: Sokos, 6,90e

Ja sitten niihin kirppisjuttuihin. Ollu kyllä tosi hyvä tuuri kirppistelyissä nyt viikon aikana, noi edellisenkin postauksen jutut oli jo itsessään tosi super ennen näitä kaikkia:

Laukku: Kirppis, 3e

Tällainen samanlainen oli jossain vaiheessa Asos:illa (taivutus täys kymppi) ja kuolasin tätä jo sillon. Mut onneks ei oikeen oo mun juttu toi ulkomaisista nettiputiikeista tilailu. Säästin varmana ison kasan rahaa ja sain silti saman nättimyksen luokseni!

Korvikset: Kirppis, 0,50e

Korvikset: Kirppis, 0,50e

Takki: Kirppis, 4e

Kevättakkikokoelma senkun kasvaa, mut missä ihmeessä se kevät viipyy?! Toi ei oo ihan bleiseri mut ei myöskään ihan perustakki. Se on tommonen hauska välimuoto. Kuolalin tätä muuten jo joskus kuukausi (!) sitten samalla kirppiksellä ja itkin sydänverta ku en viittiny kahdeksaa euroa tästä pulittaa. Ihana -50% lappu ja tää oli niiiin mun.

Tunikamekkojuttu: Kirppis, 4e

Kastoin tän jo goottitunikaksi, tästä tulee ihan semmoset Draculan vaimo-vibat. Erikoiset hihat ja neliönmuotoinen kaula-aukko oli niin erikoisia et hyväksyin mustan vaatekappaleen poikkeuksena epämustalle kaudelleni. Poseeraus pepusta, dont care.

Puolustuksekseni voisin sanoa, että koko huhtikuu tule olemaan pelkkää kirppisshoppailua. Tosin en tiedä kuinka kannattava lupaus se on, meinaan jos samanlainen kirppistelytuuri jatkuu koko ens kuun niin mun kukkarossa ei pian oo muuta ku reikä!

No, mikäs on suosikkinne ostoksistani?

16 kommenttia:

MarJa kirjoitti...

tuo valkoinen takki on kyllä melkoinen löytö tuohon hintaan! olen kateellinen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tunika näyttää kivoinen hihoineen aika täydelliseltä!:> Ja noi biksut on niin upeat!

sannero kirjoitti...

bikinit on suosikit, samat ovat ostoslistallani :D

Ja ääh, miksei mulla käy koskaan kirppiksellä tuuri... Taidan olla huono kirppishai.

Mut semmosta vielä että jokin aika sitten (öö tammikuussa?) kyselin sulta helppiä blogin taustan tuunaamiseen (eetä miten sinne saa jotain muuta kuin sitä bloggerin tarjoamaa yksivärisyyttä)vastailit mulle, että voit käydä heittämässä vinkkiä mun blogin kommenttiboxiin. Mä en ainakaan oo huomannu että oisit käynyt niin aattelin vielä uusiksi kysellä osaisitko/haluaisitko vähän auttaa? :)

June kirjoitti...

Biksut on ihanat, mut lemppariksi on silti sanottava toi vampyyrimekko - mulla ja kaverilla on kai vampyyribileet jossain vaiheessa ja toi olis sinne ihan täydellinen :D

(Ja kyllä, olen 25v..)

Noora kirjoitti...

Tuo mekko on ihana! :) Hyviä kirppislöytöjä oot kyllä tehny.

Roosa kirjoitti...

MarJa: Onneks se oli puoleen hintaan, muuten olisin saattanu olla ääliö ja alkaa piheilemään :S

Sofia D: Meinasin eka jättää tunikan ostamatta, mut onneks sisko sai taottua järkeä mun päähän ;)

sannero: Tulin sun blogiin neuvomaan ;) Tai siis kertomaan oikeastaan vaan vinkin :D

bubble: :D Vampyyribileet kuulostaa just siisteiltä!

norppa: Ollu onnetar taas mukana kiertelyreissuilla ;)

Jenna kirjoitti...

Noi arskat on makeet, oon kans katellu noita. :-P
Mutta toi laukku on aivan sairaan upee! Oon vähän kade. :-d

Reetta kirjoitti...

Valkoinen takki ja tunika ovat kivoimpia. Muutenkin hyviä löytöjä. Mulla tosiaan vinkuu aina se Visa Electron ;)

-SL kirjoitti...

Ihana tunikamekko ja nuo saappaat vau!:o katsoin ja meinasin tilata ne mutten tykännyt väristä mutta nehän onkin livenä tosi kauniit ihan erilaiset! pitäisiköhän tilata ?

Roosa kirjoitti...

Hanski: Toi laukku on kyl tosiaa sellanen löytö et huh huh :)

Ellie: Nii olis sen tosiaan voinu mainita et Electorinia täälläkin vingutetaan :D Tai oikeestaan varmaan useammin käteistä ku kaikilla kirppiksillä ei kortti ees käy :)

*~SL: Mäkin yllätyin ihan sikana ku avasin paketin ja ne kengät olikin noin superkivat :) Tilaa ihmeessä ku näin halvalla lähtee!

Nanna kirjoitti...

niiiin söpöt noi rusettibiksut! <3__<3

Korundi kirjoitti...

Voih, olen jo vuoden päivät etsinyt juuri tuollaista mustaa tikkilaukkua! Nyt siis kihisen kateudesta!:) Huuto.netissä on pitkään pyrinyt jo vastaava laukku, mutta vaikka kuinka olen tilannetta seurannut, käytetyn laukun hinta ei ole tipahtanut alle 34 euron – mikä on todellakin aivan liikaa! Tosi hyvä löytö siis tuo sinun laukkusi, kumpa minuakin onnistaisi kirpparilla!!:)

mrsinski kirjoitti...

Ihana takki! Saa tässä itsekin jo alkaa metsästää kevättakkia! :D

SBY kirjoitti...

Noi nilkkurit on paljon ihananmman väriset, kuin tossa H&M:n kuvassa!
Ja olen olemassa;D

Roosa kirjoitti...

linda sofia: Kiitos! :) Vielä kun sain sen kesän ja 25 lämpöastetta ;)

Korundi: Ihmiset pyytää kyllä siel Huuto.netissä ihan hulluja hintoja jutuistaan, mullakin olis ehkä huudon kohteena korkkarit - 16e :S

nami: Mulla sitte taas tuntuu että niitä takkeja tunkee joka kirppisreissulla vastaan useampia potentiaalisia :D Pian mulla on kymmeniä ja sitte tuleeki jo valinnan vaikeutta ;)

SBY: Oi kiva kuulla! :D

svii kirjoitti...

Ihanat bikinit!