torstai 2. huhtikuuta 2009

Taggeilua


Osaisko joku ystävällinen kertoa mikä ihme mun ihoa vaivaa?! Mistä lähtien se on näyttänyt samaan aikaan harmaalta, punaiselta ja täydeltä taistelukentältä? Ei paljoo huvita kyllä liikuskella tuolla ihmisten ilmoilla ku peilistä katsoo takas joku täysin vieras ihminen.

Naamakuvia ei nyt siis todellakaan heru, joten ajattelin että näyttäisin teille yhden suosikkisyyni kevätihkutukseeni. Vaikka en oo vielä kertaakaan käyttänyt tätä ennen tätä päivää, mulla on tosi vahva fiilis että tästä tulee kevään käytetyin ja tykätyin takki. Kuvat on ladattu tinypicin kautta ja siks ne on noin isoja, onko parempi vai huonompi ku toi entinen pikkusempi koko?


Image and video hosting by TinyPic
Takki: H&M
Ostin ton jo joskus joulun jälkeen alennusmyynneistä viidellätoista eurolla. Vyötärövyön ansioista ton saa istuvaksi ja vartalon muoto näkyy. Tästä tulee jotenkin hirmuset pariisitar-fiilikset, ja koska mä rakastan Pariisia niin en pistä ollenkaan pahakseni.


Image and video hosting by TinyPic

Toi takki oli niin värikäs että päätin pitää loppuasun mulle hyvin vieraasti epävärikkäänä. Tai siis mun mielestä tää on epävärikästä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Neuletakki: H&M
Vetskarimekko: H&M
Sukkikset: Lindex
Kengät: Kirppis

Image and video hosting by TinyPic
Korvikset: Kaverilta (Glitteristä alunperin)

Toi korviskuva ei nyt välttämättä oo kovin hyvä mut mun mielestä siihen tuli tosi nätti valo tuolta takaa.

On muuten aivan sikamaisen ärsyttävää et voi Vagabondit tuppaa värjäämään sukkahousuja punaisella sisustallaan:

Image and video hosting by TinyPic

Nyt en voi enää käyttää noita sukkiksia gladiaattoreideni kanssa, hieno homma. Tai lähtisköhän toi väri pesussa pois..

Kiertelin siis tuossa asussa taas vaihteeksi kirppiksillä. Neljä kirppistä neljässä tunnissa, ihan hurja homma! Tässä vähän esimakua:

Image and video hosting by TinyPic

Laitoin muuten eilen arvontapalkinnot vihdoin ja viimein postiin, eli kyllä kai ne vielä tällä viikolla perille ehti. Mikäli ei niin tiedättepähän ainakin että tulossa on!

Isot kuvat: parempi vai huonompi?

13 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Hei kävitkö taas tekemässä parhaat löydöt turun kirppiksiltä? ;) Mun piti mennä sunnuntaina mut veit kuitenkin kaikki kivoimmat jutut!!

Roosa kirjoitti...

Riikka: Tosi monet ihanat kengät jouduin jättään sinne ku oli väärän kokosia :( Eli mikäli jalkas ei ole 38 niin hyvin menee :D Ja kovasti tuntui ylihinnoitelluilta kaikki, lama iskee ja pakko pyytää ihan sikana :S

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tommoinen samantyyppinen vetskarimekko seppälästä. :)

Tykkään enimmäkseen isoista kuvista. Pienet kuvat on kivoja, mutta isot vie voiton. :)

*~SL kirjoitti...

Ihana punanen takki!

emm-ii kirjoitti...

Ää, haluan ton vetskarimekon! :D

MarJa kirjoitti...

kenkäkaupoissa (ja varmaan marketeissakin, jossa kenkäosasto) myydään suihketta jota voi suihkuttaa värillisten kenkien sisäpintaan, jotta sukat ei värjäänny :)

Milli kirjoitti...

Hih, katoin, että tulipa tutunnäköinen takki vastaan ja onhan se ihan sama kuin omani josta juuri myös postasin. :D Samaan hintaan lähti joulualeista.

Siirryin ite kanssa taannoin lisäämään kuvia tinypicin kautta, joten parempi niin. Isoja kuvia on kivempi katsoa, ei tarvi tihrustaa yksityiskohtia ja muutenkin.

Roosa kirjoitti...

ninnananna: Mä vähä pelkäsin et noin isot kuvat ei sovi tähän taustaan ku se on kuitenkin aika hallitseva :) Mut täytyy kattoo josko pysyis ihan tässä koossa tulevaisuudessakin!

*~SL: Kiitos! <3 Ton enempää ei voi kevätfiilareita tulla kyllä mistään :)

emm-ii: Ainaki viime viikolla niitä näytti olevan (ainakin liilana) täällä Turun H&M:ssä, eli jos pidät kiirettä voi niitä vielä olla jäljellä! :)

MarJa: Hei kiitos! Täytyypä käydä tsekkaamassa et paljonkos tuommoinen kustantaa :)

essi kirjoitti...

isot kuvat on aina parempi!

Lina kirjoitti...

Meinasin päästää itkun, kun bongasin noita vetskarimekkoja henkasta ja tajusin, että oma kokoni oli kävellyt ulos jo kauan sitten :(

Ansku kirjoitti...

Onpa sun hiukset muuttunut siitä, kun olen viimeksi tätä blogia lukenut! Hienot =)

Roosa kirjoitti...

essi: Samaa mieltä tuntuu olevan moni muukin, joten ehkä lataan kuvat tästä lähin tinypicin kautta :)

Lina: Voi ei :( Ei sulla ketään kaveria asu toisessa kaupungissa, ku porissa mun mielestä ainaki vielä viikko sitten oli (kokoja en kyllä muista)?

Ansku: Joo vähän kevätilmettä :D

Emmi kirjoitti...

Mullakin on aika samantyylinen vetskarimekko,Seppälästä ostettu :)