lauantai 10. tammikuuta 2009

Se teki sen TAAS

Muuttelin taas vähän blogin ulkonäköä, pistin bannerinkin vaihtoon. Nyt on ulkoasu vähän enemmän mun näkönen kun löytyy vähän väriä. Mitäs te, tykkäättekö?

Melkein hävettää myöntää että kävin tänäänkin ostoksilla.. mut eipäs kuitenkaan. Ostin meinaan MELKEIN pelkästään peruspaitoja, jollaisia tarvisee aina. Tanelin kanssa käytiin tsekkaamassa Hansan liikkeet. Onko muuten muilla poikaystävän omaavilla omatunnon tms. tuskia kun kiertelette miespuolisen henkilön kanssa vaatekaupoilla? H&M vielä menee, mutta esim. Ginassa mulle iskee heti halu lähteä ettei toiselle tuu tylsää. Miksei joka kaupassa voi olla miesten puolta? Ginan hameet jäivät siis tällä kertaa tsekkaamatta, mutta onhan tässä aikaa.

Ylipitkistä lahkeista huolimatta pistin jalkaani torstaina ostetut "punaiset" housukkeet, joiden ympärille loin tällaisen kokonaisuuden:

Kröhöm, kaikki paitsi saappaat: H&M
Saappaat: Kirppis


Pinkki on kyllä ihan namihyvä yhdistelmä tuon neuleen kanssa. Tanelin mielestä toi neule on täynnä vihaisia viiksivalluja eikä mitään rusetteja ja sen mielipide on alkanu tarttumaan jo muhunkin :D

Tällaisia löytyi: (plus yksi H&M:n perustoppi, harmaana, 4,90e)

Paita: H&M, 9,90e

Ei välitetä paidan alla olevista vääristä rintsikoista eihän.. Tuo selkämys on rakkautta. Toi on ensimmäinen omistamani paita missä on tuollainen superavara selkäaukko ja haluan nyt jo lisää! Peruspaita pikkujujulla varustettuna, just tällaisiähän mä jo pari kuukautta sitten haaveilin ostavani alennusmyynneistä (vaiks ei toi paita alessa ollutkaan).

Mekko: Lindex, ~9e

Ei välitetä myöskään kamalasta poseerauksesta, toi oli viimeinen kuva minkä ottamiseen kameran patterit riitti. Ajattelin ensin josko yrittäisin värjätä tän mustaksi mut en kuitenkaan luultavammin uskalla. Onhan toi tosi kiva lilanakin. En tainnut muuten omistaa yhtäkään olkaimetonta mekkoa ennen tätä.
Rintakorukukka: KappAhl, ~3e

Mulla oli jo samantyylinen kukka valkoisena, niin pitihän se nyt sitten hamstara myös mustana. Kiva yksityiskohta piristämään tylsiä asuja.

Neule: H&M, 2e

No hei, kaks euroa alkuperäisen kahdenkymmenen sijaan. Ei sitä voinut jättää sinne roikkumaankaan. Toi on kokoa 34, otin sen siks että koko 36 olis maksanu 9e! Onkohan se ihan oikein et hinnotellaan vaatteita koon mukaan..

Farkkuleggareita tutkin usemmassakin kaupassa, mut mistään ei löytyny alle kolmellakympillä. Mä olen muutenkin huono tuhlaamaan alaosiin, niin en kyllä hitossa tuhlaa noin paljoa pöksyihin joita ei voi käyttää kuin pitkien paitojen kanssa. Viidellätoista eurolla ottaisin mukaan, muuten piheilen.

Nyt sitten hiljenee (hope so) ostokset ainakin viikoksi :D. Sitten menenkin Poriin kotikotiin ja Porin kaupat on myös pakko tsekata. Se The pikkumusta on edelleen hakusessa sekä täydellinen musta bleiseri (kahdella napilla varustettuna, kiitos).

14 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ei koskaan voi shoppailla liikaa ;) ihmettelin kanssa tuota H&M:n hinnoittelua, sama takki oli 38 koossa 5€ ja 36 20€.. Luulin että se oli vahinko!

hyena kirjoitti...

ihana turkoosi paita!

sannero kirjoitti...

Shoppingshopping :)

Tosi kiva tää uus tausta, haluaisitko kenties heittää jotain vinkkiä että miten tommosen saa tehtyä? Olen siis aivan käsi taustojen tekemisessä, eivät ne koodikielet oikeen kohtaa meikää....

Niin ja vinks vinks Gina Tricotin nettikaupassa myydään farkkuleggareita hintaan 17,90 että siellä ehkä olis, itse ajattelin ainakin ensin ratsata tuon turun putiikin ennen kuin kotiin tilailen :)

-SL kirjoitti...

Kivat ostokset! hieno kukka

Elina kirjoitti...

Poikaystävää ei täällä Suomessa ole, mutta maanantaina kävin yhden kaveri pojan kanssa vähän shoppailemassa niin melkein koko ajan nolotti ja päässä pyöri "ei kai sillä ole tylsää..." :D Toisaalta eiköhän mies lähtis juosten kotiin, jos shoppailu ei kiinnostais. :D

Anonyymi kirjoitti...

Tää ulkka sopis silleen, että ton banneri kuvan (missä toi koru) niin sen ympärillä toi valkonen tila olsi kanssa jotain turkoosia tms, ja sitten tausta olis vähän tummepi :) Mutta tää on vaan ehdotus, kun mun mielestä toi vaalee mintunvihree tausta ei sovi tohon turkoosin kaulakorun kuvaan...

Noora kirjoitti...

Hei, mistä löysit farkkuleggareita? Oon sokea, mulle pitäs kertoa suoraan kauppa, josta ettiä niitä xD

Kiva toi paita, jossa on avara selkä. Mulla vaan alkaa palella tollasen kans, et alla pitäis olla joku toinen paita :(

Ja joo, joskus tunnen syyllisyyttä raahatessani miehen ostoksille. Tosin sitä kyllä jopa joskus kiinnostaa naisten vaatteet, mutten silti raaski kuin pariin kauppaan raahata, jossei välillä käydä miestenkin paikoissa :D

Niin ja uus ulkoasu on hieno!

A.K. kirjoitti...

Ihania löytöjä taas! :) Mäkin tunnen joskus syyllisyyttä raahatessani miestä vaateliikkeitä läpi, mutta yleensä suostun sitten itse vastaavasti raahautumaan johonkin peliliikkeeseen. :)

Pineapple Penguin kirjoitti...

MITÄ, kahden euron uusi neuletakki??? :O
Tykkään taustasta nyt enemmän, se harmaa oli jotenkin.. harmaa :)

Roosa kirjoitti...

Jenna: Ei näyttävästi ollut :O Ehkä koon 36 vaatteita ostetaan sitte eniten nii niistä kannattaa pyytää enemmän..

hyena: Kiitos, itekin tykkään :)

sannero: Miksen mä löytäny Ginan nettisivuilta noita farkkuleggareita? :O En varmaan osaa katsoa :S Mut hei tuun kirjottaan sun blogin puolelle noi taustaohjeet, se on ihan iisipiisi homma :)

*~SL: Sä oot kyllä kiva ku kommentoit joka postaukseen! <3 Kiitos taas hirmusti :):)

jeppu: Mua alkaa jopa vähän hävettään että raahaan Tanelia niihin ämmäkauppoihin :S Ku niissä se joutuu kulkeen perässä niinku joku henkivartija :D

Anonyymi: Mä koitin muokkailla tuota korun valkoista taustaa eriväriseksi, mut se näytti aina jotenkin kököltä :S Mut kiitos, laitan idean korvan taakse!

norppa: Hansan Vilassa oli ainakin, ja sitten Onlyssa. Onlyssa oli oikeen oma seinä varattuna just farkkuleggareille :)

A.K.: Hei hyvä idea :D Tosin tuota Tanelia ei oikeen pelit kiinnosta, mut ehkä johonkin musiikkikauppaan voisin sitten mennä sen kanssa.. ;)

Pineapple Penguin: Joo ei se edellinen tausta mitenkään kovin hieno ollut, yritin vaan saada sitä sopimaan yhteen bannerin kanssa :) Nyt oli helppoo vaihtaa tausta kun pisti bannerinkin vaihtoon :)

Lia kirjoitti...

Toi eka neule on ihana!(: oon itekki meinannut ostaa,kun oli alennuksessa vähän aikaa sitten,mutta sitten huomasin että puuttu pari euroa,että siihen se sitten jäi. :D

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Mä olen päässyt yli tuosta huonosta omastatunnosta, kun raahaan avon kanssani ostoksille. Sen jälkeen kun olen itse tuntikaupalla useana päivänä rampannut useissa kaupoissa sovituskoppi-vaaterekki -väliä miesten osastolla hikeä valuen, ei toisella osapuolella ole mitään syytä valittaa, jos kerran puolessa vuodessa joutuu henkkamaukan naisten osastolle mun seuraksi. :D

Ja P.S. Älä ihmeessä värjää olkaimetonta mekkoihanuutta mustaksi. Liila on ihana. :)

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Joo H&M:n hinnoittelu on aika erikoista, joskus tuntuu että ne varmaan virheenä on laittanut osiin eri hinnat...

Roosa kirjoitti...

Lia: Joo toi on viel tosihyvä kevätneuletakki ku on tommosta tosi ohkaista materiaalia :)

Sari: Älä pelkään, oon liian mammari et uskaltaisin värjätä tuon ;)

Jenni!: Onneks tällä kertaa meni niinkin hyvin että mahduin koon 34 neuletakkiin, muuten olisin pillittämässä itkua :D