sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Never ever

EDIT://Laitoin Huuto.nettiin juttuja myyntiin. Käykää vilkaisemassa, kaikissa tosi pienet postikulut! Tarjolla olisi mm. pari vyötärövyötä, rusettipantoja ja vekkiminihame. Ei hintavarausta! Eikun HUUTAMAAN!

Koskaan ei saisi sanoa että ei koskaan. Mut mulle on tässä parinkymmenen vuoden aikana kehittyny selvät inhokit tyyliin ja kauneuteen liittyen ja niille kaikille mä tosiaan sanon NO THANKS!

Minä en ikinä:

pukisi päälleni

eläinkuositakkia (Asos)

Hyihyihyi, liika on aina liikaa. Pienen huivin voisin eläinkuosilla ehkä hyväksyä, tai legginssit polvipituisen hameen ja saappaiden kanssa. Eläinkuosi on niiiin kaukana mun tyylistä kuin olla ja voi.

nilkkapituista hametta (Ellos)

Ei oikeen imartele tuo pituus tätä mun muutenkin todella lyhyttä varttani. Miniä sen pitää olla, tai korkeintaan polviin asti. Tulee lisäksi kauheet hippifiilikset.

tekisi tukalleni

kasvattaisi yli tissien (kuva)

Liika on tässäkin jutussa taas liikaa. Ylipitkä tukka ei mätsäis mulle luultavammin ollenkaan, lisäksi tiiän et olisin liian laiska hoitamaan sitä ja se näyttäis kuivuneelta heinäpellolta.

värjäisi paksuja raitoja (kuva)

Nää oli muotia sillon ku mä olin ala-asteella <-- 2000, muistaako joku? Aivan järkyttäviä, onneks nykyään osaa pyytää vähän enemmän piilotettuja raitoja kun parturiin menee. Mulla tosin oli tuollaiset raidat ala-asteella, köhköh. Mut ei enää ikinä, i am sure.

laittaisi jalkaani

korkeita stilettikorkoja (GoJane)

No no no, liian vaarallista näillä korkkarikävelytaidoilla. Murtaisin nilkkani tai muuta vastaavaa alle viidessä sekunnissa noiden kanssa. Paksummalla korolla noi kengät olis toooosi nam.


selkeitä platformeja (GoJane)

Liikaa spaissarifiiliksiä, liikaa yläastefiiliksiä. Tääkin on ihan vaan makuasia, muiden jaloissa ja hyvin yhdisteltynä luultavasti toimii mutta omaan jalkaan noi ei kyllä tuu eksymään ikinä. Hyiii.

sutisi naamani

nudehuulia (kuva)

Oon muutenkin tosi huono meikkaamaan huulia, pelkkä huulirasva riittää useimmiten. Mä en tosiaan oo ikinä nähny tyylikkäitä nudehuulia, mun mielestä toi mallikin näyttää ihan hassulta! Korostaahan toi meikkityyli nätisti silmiä, mut en mä ainakaan halua näyttää muotopuolelta jolla ei oo suuta.

piirrettyjä kulmakarvoja (kuva)

Mä aloin nyppimään kulmiani vasta 19 kesäisenä, sillä vasta sillon ne muutamat hajakarvat alko häiritsemään. Siitä johtuen mulle on varmaan kehittyny joku inho yli-ohuisiin ja selkeästi pelkällä kynällä piirrettyihin kulmiin. Ei saa naiset innostua, aidot karvat on paljon nätimpiä.

tekisi itselleni

lävistäisi naamaani (kuva)

Mulla oli 2004-2007 alahuulessa keskellä lävistys ja tykkäsinkin siitä. Mut nyt kun siitä on jäljellä vielä kahden vuoden jälkeenkin näkyvä reikä niin ei, en halua lisää reikiä naamaani. Umpeutuukohan tämäkään ikinä..

ottaisi isoa tatuointia (kuva)

Onhan nuo suuret tatuoinnit kauniita nyt, mutta entäs sitten kolmenkymmenen vuoden kuluttua kun joka paikka roikkuu? Poistattamisestakaan ei kaunista jälkeä jää ja se on kallistakin. Kahta pientä tatuointia olen jo alustavasti suunnitellut, pikkusiskojen nimet tatuoituna nilkkoihin kummittelee houkuttelevasti mielessä. Mutta ei ikinä mitään koko perseen peittävää kotkaa kiitos.

Toivottavasti kukaan ei ota tästä itseensä, mielipiteistähän ei tunnetusti voi kiistellä.

Ps. Hih, ostin murun. Se on kaunis.


22 kommenttia:

Poff kirjoitti...

Piirretyt kulmakarvat (etenkin semmoset todella mustat) on niin luonnottoman näköiset että. Minäkään en lävistäisi naamaani enkä hankkis isoa tatuointia. Enkä pukis päälleni nilkkapituista hametta enkä myöskään eläinkuosista takkia.

Aika samoilla linjoilla siis mennään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Iiiihana tää ulkoasu! :)) ja piirretyt kulmakarvat ovat mullekkin aika no no, tulee sellainen noita-akka/gootti fiilis :D

Anonyymi kirjoitti...

Kerro hei sitten millanen toi kamera on! :>

krin kirjoitti...

Mitähän tuo olisi maksanut : D muutamasta sadasta kolmeen sataan? Luulisin näin. Ja muuten tosi söpönen ulkoasu blogillasi!

llaura kirjoitti...

piirretyt kulmakarvat on pelottavia, ja oon ollu n. 7luokalta asti vaan onnellinen kun koulun suosituin poikakin sano että ne on naurettavia :--D ihanaa, miehetkin ymmärtää luonnollisuuden päälle!

toinen on myös tuo peppuun asti ulottuva tukka, mullakin muutamalla kaverilla on moinen ja joo, ne on tosi paksut ja hyväkuntoiset, mutta kun niissä ei ole mitään mallia, ne on vaan pitkät niin se ei ole enää ihan kamalan hienoa :--D kohtuus kaikessa, ne hiukset näyttäis niin paljon ilmavimmilta ja hienommiltakin jos ois vaikka yläselkään!

ssanni kirjoitti...

kiitos, sulla on ihana banneri :>

Roosa kirjoitti...

Poff: Hienoa, en oo yksin ajatusteni kanssa :) Kuvitterle noita kaikkia yhdistettynä :S

Anonyymi: Goottifiilis tulee kyllä aika vahvasti mullekin :D

Anonyymi: Jep, kerron heti kun kuvailen sillä vähän vaatimampia kuvia kuin huoneen seinää :D

krin: Kiitos, ihanaa saada kehuja kun itsekin tykkään tästä kovasti :)

llaura: Aivan toi mallittomuus olis myös pitäny mainita pitkän tukan kohdalla! Ne vaan..on :P

ssanni: Nomppa on paras ;)

minä olen minä kirjoitti...

Voi että ihan kamalia juttuja, olen kyllä ihan samoilla linjoilla oikeastaan kaikissa kanssasi :D en ymmärrä ihmisiä, jotka voivat käyttää nilkkapituisia hameita, ottaa miljoona lävistystä jne.!

anette kirjoitti...

Oon kaikissa muissa samaa mieltä, varsinkin pitkät hameet on jotain hirveintä, mut semmosist keskipaksuista raidoista kyllä tykkään (ei ihan tollaset kyl ku tos kuvas) ja pitkät hiukset on jotain ihaninta.<3 Tavoite olis saada suunnilleen ton mittaset ku tossa kuvas tai edes melkein. :> Mutjoo eihän näistä voi kiistellä. :)

Nii mekin asutaan itäpuolella, ties vaikka asuttas samas talos (joo no tuskin:D)! ;) Jännä etten oo nähny sua koskaan, luulis et ees joskus oltas menty samal bussil. :)

Ja toi uus bannerikin on niiiin sulonen.♥ :>

tipitii kirjoitti...

Mulla on aikalailla samat jutut tällä listalla. Eläinkuosi saa mussa esimerkiks lähes oksennusreaktion aikaan, mieleen nousee niistä vähän turhan elävästi yks ala-asteaikainen opettaja. Mielenkiintoinen persoonahan se oli... ;D

Medeia kirjoitti...

Voin samaistua fiiliksiisi aika monen kohdan kohdalla! Etenkin nuo nudehuulet, tatuoinnit, piirretyt (kulma)karvat, lävistykset sekä nilkkapituinen hame. Tuo pitkä hame varsinkin sai oikein kylmiä väreitä menemään, se on järkyttävä. Joillekin tietysti voi sopiakin, mutta nou nou nou nou... :)

modegerecht kirjoitti...

oon noista melkein kaiksta sun kanssa just samaa mieltä, hyh, piiretyt kulmakarvat,paksut raidat, liianllinen leopardikuosi ym....

-SL kirjoitti...

Olen tosi monesta samaa mieltä! minäkään en voisi pukea eläinkuositakkia, ottaa isoa tatuointia, meikata kokonaan nudehuulia tai kokonaan piirrettyjä kulmakarvoja, yöks

sannero kirjoitti...

tsiisus, mullakin oli tommoset raidat ala-astella. En muistele lämmöllä :D

Hmm.. voisin ehkä huutaa noita vöitä, täytyy pohtia...

Anonyymi kirjoitti...

Tuli noista piirretyistä kulmakarvoista ihan mieleen kun äitini kerto että jollain sen kaverilla oli opettaja jolla oli aina sellaset puoliympyrän muotoset piirretyt kulmakarvat ja kerran se oli unohtanu piirtää toisen....:D

Roosa kirjoitti...

miide: Teininä sitä tulee tehtyä ties mitä, mutta onneks toi mun lävistysintoni jäi siihen yhteen reikään ;)

anette: Mä kuljen aika vähän bussilla ku on toi pyöräki :) Ja näin unta et törmättii tos luhtikäytävällä :D

tipitii: :D Mulla saman tekee punainen huulipuna - yhdellä opettajalla oli aina sitä sekä huulissa että hampaissa..

Medeia: Tekee aina mieli pätkäistä parikymmentä senttiä hameesta pois kun sellasia näkee :S

modegerecht: (sulla on muuten vaikee nick mun nakkisormille :D) Liiallinen eläinkuosisuus tuo ihan liikaa mieleen kasarin, meen äidillä on yhdessä valokuvassa käärmeennahkatakki joka on nyt mun kirppiskasassa odottamassa josko joku hullu sen haluis ;)

*~SL: Hienoa etten oo yksin, pelkäsin saavani kauheet haukut niskaani :D

sannero: Pistä huutaen vaan, saan pois nurkista pyörimästä :)

Anonyymi: Oi kauheeta :´D Mä oon kuullu urbaanilegendoja samasta jutusta mut ikinä ei oo viel tullu omassa elämässä vastaan :D

Cinderella kirjoitti...

Haaste blogissani!
http://cinderellaandhershoes.blogspot.com/2009/01/valokuvahaaste.html

-C

A.K. kirjoitti...

Melkeen kaikista olen kyllä samaa mieltä kuin sä. :) Mutta musta noi keltaset kengät on upeat! :) Tosin en kyllä itsekään niillä osaisi kävellä, mutta tyytyisin sitten vaan istumaan ne jalassa. :D

Kaisa kirjoitti...

Aika monia en noista tekisi itsekään, mutta stilettikoroilla kävelemisen taito on haaveissa, koska ne sellaiset kengät on vaan niin nättejä! :)

Roosa kirjoitti...

Cinderella: Toteutan seuraavan seuraavassa postauksessa :)

A.K.: Joo siis kyllähän ne on ihan sairaan nätit, mut kyl mun mielestä kengillä pitää pystyä käveleen :D

Kk: Jos vaikka joskus ostais kirpparilta jotkut halvat stilettikorkoiset kengät ja opettelis niillä - sitten uskaltais paremmin maksaa sellaisista ihan kaupoissakin :)

Nanna kirjoitti...

jaaha mä piirrän kulmakarvat, tosin ihan niinku luonnollisen näkösiks. :D en ikin piirtäis mitään rumia viivoja hyi.

tollaset nilkkan asti ylettyvät hameet/mekot on hyiyäk.. en ikinä kans laittas päälleni < / 3

Anonyymi kirjoitti...

kommentoijille: Katsokaas kun ihmisillä voi olla erilaisia tyylejä jotka eivät seuraa massamuotia :) jokainen saa valita mitä päällensä pistää. Joku voi haluta piirtää kulmakarvansa ja minusta se sopii esimerkiksi goottityylisille. Samoin eläinkuositakki ei näytä yhtään pahalta glamrokkarin päällä. Pitkät hiukset ovat kauniit oli tyyli mikä tahansa, eikä niiden mielestäni tarvitse olla ilmavat tai muotoon leikatut vain koska se sattuu olemaan muotia o.O nilkkapituinen hame on naisellinen ja tyylikäs ja sopii muillekin kuin hippi- tai goottityylisille ihmisille... ja niin edelleen. mikään ei näytä niin järkyttävän kamalalta jos sitä osaa käyttää oikein. eri asia tietenkin haluaako sitä itse käyttää. mutta pointti on se, että väliäkö jos joku haluaa pukeutua eri tavoin kuin massamuoti käskee. varsinkin muodin seuraajilta tekopyhää on sanoa etten koskaan pistä tuota hirvitystä päälleni. muoti muuttuu nopeasti ja se hirvitys tulee kuitenkin muotiin ja puolet niistä laittaa sen päällensä koska se on muotia. vink vink eläinkuosi.