torstai 22. tammikuuta 2009

Murjotuksia

Ei hätää, hengissä ollaan. Sain vain vähän kriittistä palautetta tästä blogista ja oon tosi huono kestämään sitä :S Nyt on sitte kauheet paineet seuraavasta postauksesta ku tuntuu etten vaan osaa. Palaute on oikeesti aina hyvä juttu, mut mä oon vaan vähän (paljon) ääliölääliö ku otan siitä itteeni. Antakaa silti ihmeessä parannusehdotuksia, kritiikki kasvattaa sitte siinä vaiheessa ku opin oleen murjottamatta.
Ulkoasu ainakin tulee lähiaikoina muutoksen alle, katoin meinaan toiselta koneelta tota taustakuvaa ja sehän oli ihan sikamegaräikee! Omalta koneelta se on semmonen nätti haaleen minttu.


Ps. Ellos on hanurista. Helvatan toimitusajat, ei pidä ikinä paikkaansa. Mikäs tässä, talvi on upeimmillaan eikä mun Uggeja näy mailla halmeilla..

(kuva)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

dont panic. tee tätä blogii itsesi vuoksi, älä muiden ;--) ♥ tsemppiä

Anonyymi kirjoitti...

Oi, minä kun tykkään tuosta taustasta hirmisesti! :)

Rva Herttainen kirjoitti...

Tälläkin koneella tausta on kauniin hempeä. Omaani oon katsonut eri selaimilla ja kun Firefoxilla koko tausta on samaa väriä niin Safarilla taas bannerin alla on eri väriä kuin siellä yläreunassa... Mutta remonttiin oon aatellut omanikin laittaa kun 1-v-synttärit koittaa :)

Sue kirjoitti...

hoi, älä suotta ota itseesi negatiivisesta palautteesta! blogin kuuluu olla kirjoittajansa näköinen eli jatka ihmeessä jutustelua sua kiinnostavista aiheista. :)

Anni kirjoitti...

No, ainakin näitä tyytyväisiä lukijoita näyttää olevan paaaljon enemmän ettei ole syytä yrittää ylittää itteäs ;)

Tausta on aika kirkas mun näytöllä ja sitä näkyy paljon, koska mun näyttö on leveä, mutta mun mielestä toi väri on ihan piristävä

Cinderella kirjoitti...

Munkin mielestä tausta on tosi jees. Toivottavasti uusi on yhtä kiva! Ja negatiiviset kommentit voi laittaa toisesta korvast... eiku valmaan toisesta silmästä sisään ja toisesta ulos tai jotain. :D Tai ainaki jättää omaan arvoonsa.

-C

Roosa kirjoitti...

laura: Kiitos :) On se kuitenkin kivaa jos lukijoitakin miellyttää ;)

Cocos: Sun koneella se on varmaan sit samanlainen kuin täällä mulla. Mut dont worry, ehkä tykkäät seuraavastakin. Mulla on kun on jo mielessä millaisen teen :)

Rva Herttainen: Se on kyl kumma juttu, täytyis aina älytä kokeilla kaikilla ihme selaimillakin :P

Sue: Joo mä oon vähän liian herkkis :D Ja se palaute oli viel ihan asiallista, mä oon vähän pläh ;)

Anni: Taneli sano samaa, se että yks ihminen ei tykkää ei kyllä saa peitota sitä et 70 tykkää :) Eikä peittookaan, mä en oo lopettamassa!

Cinderella: Se tyttö anto ihan asiallisia parannusvinkkejä, ei ees haukkunu eikä mitään. Eikä siis anonyymina vaan ihan omalla naamalla. Et vika on ihan vaan täällä päässä :D