maanantai 24. marraskuuta 2008

Tänä yönä lumi muuttaa mustan valkoiseksi

Otsikko by Anssi Kela - Ensilumi. Kuunnelkaa jos löydätte jostain, hätkähdyttää vaikkei oikea joulu-/talvilauku olekkaan.


Huomenna pakko päästä kirppiksille, viime reissusta on aikaa ihan liikaa.
Pitäkäähän huomenna peukkuja että teen hyviä löytöjä! Punaiset saappaat kelpaisivat, kuten myös joku kaunis pikkumusta. Harmaita farkkujakaan en pistäisi pahakseni enkä edullisia joulukoristeita.

PS. Täällä on lunta, heh. Sitä on litroittain, myöskin pyöräteillä ja pyörien päällä. Se ei ole kauniisti ainoastaan puiden ja pensaiden päällä vaan se on minun ajokaistallani ja kävelykaduillani terrorisoimassa minua. Tällä hetkellä johdan kaatumisia 1-0, tyylikäs kosintaliukastumisasento pelasti peppuni asfaltilta.


11 kommenttia:

sofia kirjoitti...

Joo turussa on ihanan paljon lunta! Tosin tykkään siitä ainoastaan sillon kun katson ikkunasta :-) Hyrr että on kylyymä! Haluan laskettelemaan ja näyttämään typerältä.

Hei ihan pakko kysyä; missä päin turkua neiti asustaa? Anteeksi oon todella utelias! En oo vaan vielä ikinä törmännyt :P

Roosa kirjoitti...

sofia: Munkin pitäny monta kertaa kysyä et missä sä asut mut en oo uskaltanu urkkia :D Yo-kylässä asustan, halvalla opiskelijakämpässä ;)

modegerecht kirjoitti...

tänne keski-suomeen satoi myös lunta hirveästi. onhan se mukavaa kun sataa lunta, mutta jos sitä on liian kauan niin se alkaa lopulta keväällä kyllästyttää :D

jeppu kirjoitti...

Onpas lumisia kuvia. :) Täälläkin koko päivän satanut lunta ja äsken meni sähkötkin poikki. :D

Salka kirjoitti...

Jopa täältä pk-seudulta löytyy lunta ja paljon! En tosin valita, vaikka lumitöistä vetivätkin kädet sekä selkä kipeiksi :) Ja hih, hihittelin tuolle kosintaliukastumisasennolle :D Hauska ilmaisu :)

kullanmuru kirjoitti...

Lunta kyllä riittää ihan jokapuolelle, hyvä että ovet saa auki :D

Anonyymi kirjoitti...

Myös täälläpäin lunta tullut tuutin täydeltä. Eikä todellakaan kiva autonajamis-ilma. Hyi!

Onnea kirpparireissulle! :)

adriana kirjoitti...

Itsekin tutustuin maanpintaan tänään kaksi kertaa, nätit tyylikkäät levaukset..

Peippo kirjoitti...

Koko Suomessa tuntuu olevan lunta tuvan täydeltä. :D Kiva se vaan on!

Itse en ole vielä kiepsahtanut ympäri vaikka pari kertaa oon luiskahdellutkin. Aika onni ottaen huomioon meidän pihan mukavasti alaspäinviettävän ominaisuuden... jos on maa jäässä niin parhaiten kouluun pääsisi luistimilla. Takaisintulo onkin toinen juttu.

sofia kirjoitti...

Iiks oon käynyt siellä useasti lapsenvahtimassa! :-)
Ite asun tällä hetkellä Luolavuoressa/Petreliuksessa, en oo varma kumpaan tää kuuluu :-D

AnSu kirjoitti...

Täälläkin on paljon lunta kunpa se nyt ei vain sulaisi pois siis ennen uutta vuotta.. Onnea kirppis reissulle ;)