lauantai 22. marraskuuta 2008

Onni on..?

Rubio My Exploration -blogista haastoi minut tälläiseen oikeaan hyvänmielen haasteeseen. "Haastan seuraavat henkilöt listaamaan omat viisi haavettaan. kun vain taivas on rajana ja ainoana sääntönä on vaatimus ajatella itsekkäästi." En ole miettinyt näitä ollenkaan etukäteen joten katsotaan mitä tästä syntyy.


1) Minulla olisi loistava itsekuri. Itsekurini ansiosta pysyisin aina kaikissa aikatauluissani, opiskelisin ahkerasti joka päivä ja kävisin urheilemassa. En mässäilisi suklaalla kuin kerran kuussa enkä töllöttäisi tv:stä kaikkea typerää hömppää kun pitäisi olla tekemässä jotain muuta. Tiskivuoria ei enää syntyisi ja vaatteet päätyisivät aina joko vaatekaappiin tai pyykkikoriin lattian sijasta. Itsekurini ansioista saisin kaikki asiat hoidettua niin vikkelään ja tehokkaasti että voisin sitten hyvillä mielin käyttää aikaa myös itseni hemmotteluun.


2) Minulla olisi kolme asuntoa:
a) lähiöomakotitalo Porin lähellä. Haluan opiskelujen jälkeen muuttaa takaisin Porin seudulle missä on koko muu sukuni. En jaksaisi enää tätä jatkuvaa ikävöintiä mutta vielä luultavasti ainakin viisi vuotta menee täällä Turussa. Kotini olisi kaksi- tai kolmikerroksinen kivitalo varustettuna suuuurella keittiöllä ja takalla. Ei aivan keskustassa, mutta pyöräilymatkan päässä kuitenkin (5km?)
b) loma-asunto jossain ikilämpimässä maassa missä ymmärretään englantia ja missä on kirkasta merivettä. Voisi sukellella lämpimässä vedessä korallien keskellä ja ottaa aurinkoa kaiket päivät. Viidakkoa lähellä, pääsisi tutkiskelemaan. Halvat ostosmahdollisuudet tulisi tietenkin löytyä myös.
c) mökki järven rannalla. Sähköt pitäisi olla, ja sisävessa. Ei kuitenkaan mitään taulutelevisioita eikä superhyperkeittiöitä. Puulämmitteinen sauna. Paljon vaahteroita. Köyhiä ritareita iltapalaksi.


3) Minulla olisi niin paljon rahaa kuin haluaisin. Tämä vaan helpottaisi elämää niiiiiin paljon. Voisi shopata aina kun huvittaisi. Ei tarvitsisi kitsastella ruuan kanssa vaan voisi syödä vaikka sisäfileepihviä päivittäin. Voisin antaa hyväntekeväisyyteen suuria summia. Pystyisin antamaan tarvittavat varat tärkeiden tutkimusten toteuttamiseen. Ostelisin itselleni koruja ja ystävilleni kivoja lahjoja. Palkkaisin itselleni autonkuljettajan ja siivoojan. Tai en varmaan siivoojaa, minullahan on loistava itsekuri jonka avulla saan siivottua. Ostaisin vihdoin ne Minna Parikat (tai parit).


4) Minulla olisi aikaa, mahdollisuuksia, rahaa ja uskallusta lähteä kiertelemään maailmaa Tanelin kanssa. Yksin matkustaminen nyt vaan on ihan typerää kun voi saada seuralaisenkin joka seuraa sinua minne ikinä tahdot ;). Tutustuisimme niin Ranskan maaseutuun, Thaimaan rantoihin, Japanin hulluun teknologiavillitykseen, Australian kenguruihin, Amerikan gran canyoniin kuin Afrikan savanneihinkub. Ei tietenkään kaikkea kerralla, ehkä vuoden parin välein aina parin viikon mittainen reissu eri puolille maailmaa. Ei lapsia mukaan sitten kun niitä alkaa pukkaamaan, hemmotteluaikaa meille kahdelle.


5) Sekä minä että lähimmäiseni olisimme onnellisia ja tyytyväisiä elämäämme. Eläisimme aina terveinä ja kohtaisimme pieniä haasteita joista aina selviäisimme. Rakastaisimme ja tulisimme rakastetuiksi. Puhuisimme ja kuuntelisimme. Hemmottelisimme toisiamme ostelemalla Minna Parikoita (minulle).
Meni ehkä vähän ylioptimistiseksi, eihän ihminen voi olla onnellinen ellei tiedä mitä on olla surullinen. Mutta jos sanotaan että 80% ajasta oltaisiin onnellisia&tyytyväisiä ja loput 20% paiskottaisiin lautasia ja kiroiltaisiin.

Haastan Rosa-Fionan, Iinan ja Meerin! Pistäkääs tytöt hulluimmat haaveenne kaikkien nähtäviksi! ;)

(kalenteri luola raha kaupunki onni)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

näytät proffa kuvassas ihan joltain mielisairaalt -.-

Roosa kirjoitti...

anonyymi: Johtunee mun jäätävän kokosista silmistäni :D Halusin vaihtaa sen kesäkuvan pois, kattoo jos löydän jonkun paremman ku toi. Mee äiti aina sanoo et näytän silt ku olisin vetäny kuus kiloo heroiinia suoraa suonee :D

AnSu kirjoitti...

Vähän kiva haaste (: Juu raha ois kyllä yks munkin toive hihi

May kirjoitti...

Kiva että haaveista löytyi halu olla sukulaisten ja läheisten lähellä!

Mi Guapa Fresa kirjoitti...

mitä!? et ole kuullut siitä? No, älä huoli:etole paljon menettänyt. ;) Se on sivusto, jossa voi pukea paperinukkeja ja ostaa niille vaateita stardollareilla, joita saa mm yhden päivässä ja jotkut niitä ostaaki, mut ite en sellast kannata... :S Käy kattoo huvikses! Ite jän siihen joskus koukkuu, mut nyt oon jo kuivilla ;))))
Kiva, ku kommentoit!

kullanmuru kirjoitti...

Mäki unelmoin kunnon itsekurista!! :)

Mary-Jo-Lisa kirjoitti...

No älä oli aika ufo kuva:-DD poikakaverin kanssa naurettiin ja mietittiin että miten on mahdollista että siihen tuli jotain niin miehistä:-? :D

Rubio kirjoitti...

Ai säkin oot Satakunnasta kotosin? Ihania unlemia, joista ton itsekurin voisin ensimmäiseksi ottaa itsellenikin. :)