tiistai 25. marraskuuta 2008

Hyvää päivää kuvina


Klo. 7.34. Eeeeeeeeeeeeih, hiton sisäinen herätyskello. Olisin VOINUT nukkua vielä tunnin mutta ei sitten. Kaunis kuva, oikeasti otettu tuolloin puoli kahdeksalta ennen kuin edes sängystä nousin.


Noh, parempi nousta ja herättää itsensä vessan kirkkaalla loisteputkivalolla. Naaman&hampaiden pesun jälkeen sudin naamaani kasan meikkejä ja näytin jo melkein siedettävältä. Silmäpussit ei muuten oikeesti oo noin pahat, toi valo on vähän raakalainen.


Klo. 8.15. Kyllähän tässä nyt on hieman aikaa blogittaa. Tsekkaan lemppariblogini päivitykset ja omani kommentit. Manailen pimeyttä.


Manailen myös takkutukkaani. Siis joka kerta suihkun jälkeen (käyn siis iltaisin suihkussa) on tuollainen takkukasa hiuksissa. Revin ja raastan ja epäilen vetäneeni irti puolet päänahastani.


Klo. 9.10 Vetäisen naamaani parit paahtosämpylät, jättimukin mehua ja kalsiumtabletin. Kofeiinit jätän ottamatta, kyllä yhden luennon nyt ilmankin kestää.


(kuva naapuriautosta, ehdein jo putsailla omani ennen kuvan ottoa)
Päätin mennä luennolle autolla, jotta pääsen kätevästi lähtemään siitä sitten suoriksi kirppiksille. Viikon lumisateet olivat kasanneet myös minun autoni päälle tuollaisen jättikasan. Koita siinä nyt kunnolla putsailla kun et edes yletä auton katolle. Lopputulos: olen yltäpäältä lumessa, ärsyyntynyt ja valmis heittämään koko auton Aurajokeen.


Klo. 10.10 Luennon aiheena on hermoston kehittyminen ja rappeutuminen ja kyllä, meinaan nukahtaa ennen loppua. Aihe menee liian kauaksi "todellisuudesta", liian syvälle eikä minun kiinnostukseni riitä. Väitän koulukaverille, että kuvailen siksi että sisko haluaa nähdä onko meidän luentosalit sellaisia kuin amerikkalaisissa leffoissa. En uskalla tunnustaa pitäväni blogia. Mutta tästä aiheesta oma postaus joskus toiste.


Klo. 12.08 Luento ohi ja hurautan autolla Turun Eurokirppikselle. Yritän epätoivoisesti nappailla kuvia, mutta kun joka paikassa on ihmisiä niin en kehtaa heitä sitten kuvailla. Tämäkin on salamannopeasti napattu kameran ollessa takin taskussa :D


Sovituskopissa sitten kehtailinkin vähän kuvailla. Päällä oli tuo Elloksen ihana sininen takki, untuvatakkini kun ei oikeen sovi hameiden kanssa. Päivän asusta parempi kuva tulossa.


Klo. 13.05 Tunnin kiertelyn jälkeen löydän vihdoin jotain ihanaihanaihanaa, mutta koen karvaan pettymyksen. Hiton yhden numeron liian suuri jalka! Nuo olisi maksanut hei euron.


13.15 Onneksi pettymys vaihtuu iloksi siinä vaiheessa kun olen suutuksissani jo marssimassa ulos koko kirpparilta. Yks nainen koitti näitä mut laski sitten takaisin paikalleen ja minä nappasin ne kuin pahempikin haukka! (siis kyllä se nainen käveli jo pois siitä :D). 1,5e kustansivat, ah <3 Olen onnellinen.


Klo. 13.25 Löydöstäni riehaantuneena hurautan vielä matkan varrella olevaan Kirppis-Centeriin (siihen pienempään, Länsikeskuksessa olevaan). Löydöistäni en kerrokaan tänään kun en ole jaksanut kuvailla, mut en lähtenyt täältäkään tyhjin käsin ;)


Klo. 14.20 Kotiin päästyäni minua odottaa eteisessä mielenkiintoisen näköinen "paketti". Jännitys kohoaa, mitä ihmettä minä nyt taas olen saanut..?


Olin vastaillut nettikyselyyn ensimmäisen kolmensadan joukossa ja sain palkkioksi tällaisen kangaskassin. Tuo lila on semmosta kivaa nahkamaista juttua ja tuo on IIISO kangaskassiksi. Loistava "voitto".


Viestittelin vähän Tanelille, jotta se tietää varautua aina vaan kasvavaan kenkäkokoelmaan. Tuosta viestistä saakin vinkkiä mitä ostin Kirppis-Centeriltä, laitan kyllä kuvat tulemaan tulevissa postauksissa.


14.45 Syön epäterveellisesti valmispizzaa, ei kokatuta (? :D) tänään. Näyttääpäs se ällöttävälle.

Klo. 15.05 Tartun Neurologian kirjaan ja pänttään aivoverenkiertohäiriöitä ja potilaan neurologista tutkimusta. Onneksi tästä on ryhmätentti, on meinaan sen verran vaikeeta asiaa. Thank good tuo kirja on suomeksi, ymmärrän edes jotain. Viikon laina-aika+englanninkieli olisi tuhoontuomittu yhtäkö, nyt minulla on ehkä hieman mahdollisuuksia selvitä.

Klo. 16.00 Välievästä.


Klo. 17.30 Totaalikyllästyminen, ei enää aivoja minulle kiitos! Täydennän joululahjalistaani ja värittelen sitä. Ja mitä, eikö kakskymppisenä enää kuulu tehdä näin? Minä ainakin teen vielä vanhainkodissakin :D


Klo. 18.00 Äh, tiskausta. Sitten kun Taneli tulee armeijasta mä en kyllä tiskaa ikinä. VIHAAN sitä, mua alkaa aina pyörryttäänki.

Klo. 18.20 Kuvailen blogiini asua ja tarkempia kuvia korviksista ja rintakorusta. Kyllästyn ja alan pelleilemään.


Poolo: Jim&Jill
Hame: H&M
Sukkikset: Seppälä
Saappaat: Kirppis
Korvikset: Glitter
Rintakoru: Pori Jazz

Klo. 18.45 Alan väkertämään tätä postausta. Loppuilta tästä eteenpäin kuluu tylsästi kaikkien turhuus tv-sarjojen parissa (salkkarit, simpsonit..) ja blogeja lueskelemalla.

Klo. 19.15 Shit, astuin suklaakalenterini päälle. Pitää ostaa toinen, ne suklaat kuitenki lyttäänty iha letuiks.

27 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Voi ei! Suklaakalenteri parka! Ihania kenkiä. :D

Lumikki kirjoitti...

Uu, ihania kenkiä! Voi kalenteri-raukkaa:D mulla olis vara astua yhden päälle, nimimerkillä kolme suklaakalenteria.. en tunnusta!:D

MarJa kirjoitti...

oi ihanat kengät kirpparilta! onko tuo pepsodent white now oikeasti tehokasta ainetta? olen mietiskellyt, että kannattaako sitä ostaa ollenkaan...?

Roosa kirjoitti...

emma: Joo nuo ekat kengät olis ollu ihanat :(

lumikki: Mulla oli onneks muutenkin tarkotuksena hankkia useampi :D

marja: En nyt kyllä tiiä et onko, ku sitten ku ekan kerran syöt tai juot jotai nii ei se enää valkase. Eikä muutenkaa mitenkää hirveesti :P

Kate kirjoitti...

Hyi mäkin inhoan tiskaamista... Mua alkaa kans pyörryttää ja hikoiluttaa, jalkoihin koskee ja jos joutuu tiskaamaan kauan niin sydän tykyttää epämiellyttävästi (ilmiselvasti jotain rytmihäiriöitä :D). Tehtiinkin tuon miehen kanssa hyvä diili: se hoitaa aina tiskit ja mä hoidan aina imuroinnin ja vessan pesun. Hyvällä tuurilla en tarvii tiskata enää koskaan isoja tiskejä, koska seuraavassa asunnossa on oltava tiskikone, muuten sinne ei muuteta.

Elina kirjoitti...

Oi mitkä kengät! Onneksi minulla on äidin vanhoja kenkiä vinot pinot vintissä niin saan "uusia" kenkiä kipittäessäni vain 100 metriä. :) Kiitti mamille kun on ollut samanlainen shoppaaja kuin minä nykyään. :D

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Tosi kiva postaus! Ihanat kengät löysit :>

Christina kirjoitti...

Kiva postaus! Tuo Elloksen sininen takki on ihan unelma.

Ja voi pientä suklaakalenteri-raukkaa. Ja voi tätä raukkaa, joka ei vielä edes omista suklaakalenteria! Sellainen täytyy siis hankkia pian. :)

Salka kirjoitti...

Hih, hauska tuo taskusta kuvaileminen :D Ja upeat kenkulit löysit, minäkin tunnustan välillä olevani aika haukka, jos joku ei huolikaan kirpulla jotain hienoa itselleen..:)

kullanmuru kirjoitti...

Aika monipuolinen päivä :)

omarloria kirjoitti...

voi mä melkee itkin ko kerroit tosta suklaakalenterin kohtalosta..

Mutta tuohon hiustakkuongelmaan - siis mä kampaan aina suihkua ennen hiukset perinpohjasesti, tämä säästää pahimmilta takuilta? En tiedä sitten, teetkö jo sen, hiukset toimii kaikilla niin eri tavoilla :D

Roosa kirjoitti...

kate: Mitäs sit ku saatte tiskikoneen, hoidatko sä edelleen imuroimisen? ;) Taneli on neuvonut mua jumppaamaan samalla ku tiskaan, siks aina kävelen paikallani samaa aikaa :D

jeppu: Mun pitäisi kans päästä tutkimaan mummulan vinttiä, ties mitä löytäisin :)

jenni!: Oi kiitos :)

christina: Kyllä mä ne lyttääntyneetki suklaat varmaan silti syön :D

salka: Toivottavasti olivat liian pienet sille naiselle eivätkä liian kalliit tms. Muuten sitä saattaa alkaa harmittaan et mä nappasin ne.

kullanmuru: Jep, yleensä peruspäivässä tuo kirppisreissu jää välistä mut tänään piti päästä hemmottelemaan itseään.

wikke: Siis joo kyllä harjaan ennen suihkua oikeen kunnolla. Mut ehkä toi johtuu siitä mun shampoon levitystavasta ja siitä et nukun hiukset märkinä :)

Johanna kirjoitti...

Ihana postaus! :D Tosi kivoja kuvia ja hauskasti kirjoitettu.

Voi suklaakalenteria! Mulla ei ole vielä ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi kun nuo ihanuuskengät olivat liian pienet:/

Toivottavasti löytyy uusi suklaakalenteri, sellainen on pakko olla! :D

fudge kirjoitti...

Hauska postaus! Ja voi ääk,miten sä sen kalenterin päälle astuit? voi harmi :( Mut noi nilkkurit mitkä ostit on iiiihanat!!!<3

Noora kirjoitti...

ihana kirppislöytö nuo mustat kengät. ärrsyttää, kun täällä ei oikein oo ku yks kunnollinen kirppis :( oulussa oli paljon enemmän, vaikkei se nyt niin isompi ole kuin kuopio...

Anonyymi kirjoitti...

voi ei! ei kai auta kun syödä suklaat pois pilaantumasta ja ostaa toinen ;)

AnSu kirjoitti...

Piristävä postaus, ihanat kengät , voi suklaakalenteria..

Josephine kirjoitti...

käyn yleensä aina Kirppis-Centerillä,missä eurokirppis sijaitsee nykyään? :o Itsekin onnistuin hamstraamaan kesän aikana 15 parit kengät,rakkaus <3

Maija Eveliina kirjoitti...

toosi kiva postaus lisää näitä kiitos ;P

Roosa kirjoitti...

adriana: Voi kiitos :) Piristävää kuulla että joku tykkää mun teksteistä <3

cocos: Niin on! Miten sitä voi muka odottaa joulua ilman sitä??

fudge: Nooo mulla tuppaa olemaan tapana säilyttää kaikkia tavaroita *köh* lattialla.. ;)

norppa: No kai sä käyt komppaamassa en yhden sit joka viikko oikeen kunnolla? :D No ei,varmasti turhauttavaa kun haluisi shopata kirppiksillä mut sit ei voi :/

tänään-taas-niin-nero: En mä voi avata tota ennen oikeita päiviä, tuntuu petturuudelta :D Jospa vaikka Taneli huolis tuon ryttääntyneen ja saan itse tuon ehjän ;)

Ansu: Oi kiitos :)

josse: Se on ihan tuon pikku centerin lähellä, radiomiehenkadulla :) Tosi helppo on osata ainakin autolla.

sweet: Hih, kiitos <3 Teen siis joskus toistekin tällaisen päivä kuvina- jutun kun saavutti näin suuren suosion :)

-SL kirjoitti...

Ihania meikkejä ja kenkiä, kiva postaus!:)

Iina kirjoitti...

Mustat nilkkurit on kyllä niiiiiiin kivat! :-) Tuollaiset nyöreillä niin olisi mun unelmakengät.

A.K. kirjoitti...

Hauska postaus! :) Onpa muuten tutunnäköinen luentosali ja tutunnäköinen luhtikäytäväkin! :) Itsekkin tullut ihan vain muutaman kerran oleskeltua. :)

Anni kirjoitti...

Vähänkö tykkäsin tästä postauksesta, hauska!

En ihan saanut selvää, niin kysyn sitten: mitä sä tarkemmin ottaen opiskelet?

Roosa kirjoitti...

*~sl: Oi kiitos, sä kirjotat kyllä aina niin piristäviä kommentteja <3 :)

Iina: Jep, OLI kivat kengät :(

A.K: Heh, opiskelijoiden paratiisi tosiaan :D

Anni: Kiitos! Opiskelen logopediaa ;)

Anni kirjoitti...

HHHeeei tuttu paikka toi Kirppis-Center =)))