tiistai 7. lokakuuta 2008

Ääliönyymit ja parit asut.

Aivan järkyttävää tämä meno (etenkin suosituissa) blogeissa nykyään. Anonyymit ovat täysin villiintyneet eivätkä ajattele ollenkaan miltä bloggaajasta tuntuu (EIVÄT kaikki, tarkoitan niitä paskoja anonyymejä). Olen aivan järkyttynyt Rosa-Fionan kohtelusta, salasanojen hakkeroiminen ja ylenpalttinen haukkuminen on ihan hirveetä. Kaikki pointsit Rosalle (kiva nimi muuten ;) ) siitä, että jaksaa jatkaa bloggailua ja jättää ääliönyymit omaan arvoonsa. Onneksi minun blogiini nuo ääliöt eivät ole vielä rantautuneet, en tiedä kestäisinkö kaikkea sitä negatiivisuutta.

Huomaamaton aasinsilta

Onko muualla ollut yhtä kauniit ilmat pari viime päivää kuin täällä Turussa? Tekee oikeen mieli pukeutua eikä vain valita jotain rytkyjä pitämään kylmää loitolla.

Maanantai
Raitapaita: Halpa-Halli (jep!)
Hame: H&M

Panta: Glitter

Korvikset: Glitter

Kengät: ?Kenkä-Pori?

Niinkuin olen jo jossain muussa postauksessa todennut, ei kannata hyljeksiä perus Halpa-Halleja eikä Cittareita. Ei niissä hyvät valikoimat ole, mutta aarteet sitäkin parempia. Tuossa paidassa on aivan ihanaihana korkea kaulus, rakastan tuota nappisysteemiä. Paidasta tulee muuten aina hauskat ranskalaisvibat.

Tiistai (tänään)
(Ou kaad noita buubseja, ei kai ne nyt noin tyrkyllä koulussa olleet?!)
Punainen toppi: ?? toooosi vanha
Paitapusero: H&M
Farkut: JC

Vyö: Seppälä

Baskeri: Kirppis

Kengät: Kirppis

Tuo vyö on kyllä varmaan paras ostokseni ikinä, se sopii yhteen kaiken kanssa ja näyttää aina hyvältä. Ja "toooosi vanha" on muuten aivan oikea ilmaisu, taisin seiskalla ostaa tuon topin (7v sitten).

Minä vuonna sinä olet ostanut kaikkein vanhimman edelleen käyttämäsi vaatteen/asusteen?

7 kommenttia:

fudge kirjoitti...

Ihanan tollai ranskalaisvaikutteinen (ei mikään oikea sana edes, muuuut...) toi tiistain asukokonaisuus! Tosi kaunis! Ostin itse kans tuon vyön Seppälästä, ihan älyttömän hyvä ostos ja halpakin oli! :) Itse mietin kanssa tekeväni postauksen noista suosikki-blogien kohteluista, mutta taitaapi jäädä. Inhottaa ihmiset, joilla energiaa vaan toisten haukkumiseen ja huonoon kohteluun. Mitäköhän ne siitä saa? Eipä muuta! :)

Perla kirjoitti...

Siinä mun mekossani on se valkoinen osa yhdistetty siihen mustaan, mutta sellaista tuubimekkoa oikeastaan haluisinkin. Oli kuitenkin pakko ostaa tuo tollaisenaan, mielestäni se oli ihana.

Minulla on myös samanlainen ruskea vyö Seppälästä, toimii minkä kanssa tahansa ! :-)

glittermus kirjoitti...

Mustakin toi iha hirveetä että anonyymit on tollain villiintynyt :D Ehkä niil on joku kapina kausi...

kullanmuru kirjoitti...

Vanhin edelleen käyttämäni vaate on noin 5 vuotta vanha, varmaankin..
Mutta ihanat asut! Varsinkin tuo tiistain asu!

Boobettes kirjoitti...

Ihana tuo jälkimmäinen asu! Näyttää mukavalta vyö neuletakin päällä.

Mun käytetyin vaate on varmaa jostai yläasteajoilta...:D Ei kai tarkemmin edes kehtaa kertoa..:D

emma kirjoitti...

Noiden anonyymien kommentit joillekkin pistää ihan vihaksi. Jotkut osaavat heittää niin lapsellista kommenttia että ärh...

Ihanat nuo kengät!
Itsellä ei ole kovin vanhaa vaatetusta kaapissa, kun vien aina samantein kirpparille :f

*~SL kirjoitti...

Kivat asut!:) vanhin käyttämäni vaate? 5 vuotta vanhat farkut