lauantai 19. heinäkuuta 2008

Piirrettyjä ja järkytyksiä

En ole varmaan ikinä elämässäni pelästynyt niin paljon kuin tänään tuossa kymmenen minuuttia sitten. Istuskelin rauhassa tietokoneella blogeja tutkimassa kun VALTAVA (siis ainakin pulun kokoinen) lintu täräytti päin ikkunaa suoraan nenäni edessä. Pelästyin niin, että kiljaisin ja piilotin pään käsieni väliin ja pidättelin itkua. Pelkään siis muutenkin lintuja eivätkä tällaiset tapaukset ainakaan hillitse pelkoani.


Siirtyäkseni hieman kepeämpään aihepiiriin voisin hehkuttaa tänään ykköseltä tullutta muumipeikko ja pyrstötähti elokuvaa (kerrankin ykköseltä tuli hyvää ohjelmaa luontodokkareiden lisäksi). Siitä olikin jo liian monta vuotta kun olen viimeksi uppoutunut muumien maailmaan. Täytyy etsiä tuo jostain DVD:nä, jotta voi sitten tuleville lapsillekin näyttää.


Piirretyissä pysytään: mikä on teidän lempi piirretty elokuvanne? Itse valitsisin luultavasti joko Nemoa etsimässä taikka Lilo&Stitch:in (tosin molemmat taitaa olla tehty tietokoneella..). Vaikka tykkäänkin myös vanhoista klassikoista (Lumikki,Tuhkimo,Leijonakuningas ym) niin näiden kahden taianomaisuus ja huumori puree minuun paremmin. Kun vielä onnistuisin metsästämään nämä DVD-hyllyyni.(Kuvat täältä , täältä , täältä ja täältä)

9 kommenttia:

A (ARblog) kirjoitti...

Muumit on parhaita :) Kaikki hahmot niiin söpöjä ja mahtavia persoonia!

May kirjoitti...

Muumit ovat oikeasti parasta viihdettä. :) Mäkin katoin tänään hetken sitä pyrstötähteä, kotoa se kumminkin löytyy kasetilta. :D Ja muutama muukin kasetillinen muumeja löytyy.

Nemoa etsimässä on paras, osaan sen yhden runon ulkoa:

Minä olen kiva hai, en aivoton syömäkone. Jos tahdon muuttaa mielikuvan, on minun muututtava ensin itse. Kala on kaveri, ei sapuska. :D

IHANA <3 (toikin mulla VHS:nä)

Poff kirjoitti...

Hui, mäkin oon joskus pelästynyt ihan liikaa ku joku lintu on lentänyt olohuoneen ikkunaan. :s

Huomasin vasta iltapäivällä et tänään ois tullut toi pyrstötähti eli en siis kattonu sitä. :( Mulla taitaa olla tällä hetkellä 6 Muumi-dvd:tä ja ajattelin ostaa ihan kaikki dvd:t, koska lapsena nauhoittamat Muumikasetit on jo niin huonossa kunnossa liiallisen kulutuksen vuoksi. ;D Ja minäkin haluan esitellä iki-ihania Muumeja lapsille ja lapsenlapsille. :D

Disneyn piirretyt/animaatiot on kanssa niiiiin ihania! Omiin lemppareihin kuuluu Mulan ja Madagaskar. :)

JoJo kirjoitti...

Kun olet kirjoittanut tekstisi loppuun, sielä JULKAISE TEKSTI , kohdan yläpuolella lukee: Julkaisuasetukset, painat siitä ja muutat kellonajan(olen itse joutunut joskus muuttamaan myös päivämäärän!) mutta jos kirjoitat postauksen esim klo 22 illalla, siihen pitää kuitenkin merkata 10:00, sillä muuten postauksesta tulee ajoitettu..

Sen verran minä olen osannut muunnella noita :)

Poff kirjoitti...

Sun blogi muuten vaikuttaa mukavalta! Aion seurata aktiivisesti. ;D

kid kirjoitti...

vitsit, tuhkimo ja lumikki on kyllä niin parhaita :)) ja jos piirretyiksi lasketaan myös vanhemmille tyypeille suunnatut, niin kyllä toi simpsonit on mun aivan ehdoton feivoritti :D

MouMou kirjoitti...

Minun ovat Leijonakuningas, Herkules ja Monsterit OY!<3

Tanya kirjoitti...

Oma suosikkipiirrettyni uudemmista on varmaankn Rottatouille ja Ice Age. Ice Age tietysti mahtavan jyrsiksen takia!

Mantsikka kirjoitti...

Pieni merenneito on kaikkein paras! Rakastan yli kaiken Disneyn elokuvia. Leijonakuningas, Pocahontas. Kaikki ne on ihania.

En pidä hirveästi tästä kolmiuloitteisemmasta uudesta grafiikasta, joka on uusimmissa piiretyissä. Kuitenkin Tapaus punahilkka oli mahtava!