tiistai 29. heinäkuuta 2008

Kokoelmien täydennystä

Kuten must have-listastani voi huomata minulla on valtava pula värikkäistä korkokengistä. Haaveilen etenkin punaisista,sinisistä,vihreistä ja keltaisista yksilöistä. Converting vegetarians blogin innoittamana mentiin sitten Citymarkettiin metsästämään halpoja löytöjä,ikävä kyllä yksiäkään kivoja ei löytynyt. Huomenna jatkan etsimistä ainakin Anttilasta ja K-kengästä,pitäkäähän peukkuja.

Onneksi sentään sukkahousukokoelmani sai paljon kaipaamaansa täydennystä kenkienkin edestä:

Siniset&punaiset: Seppälä
Keltaiset: Gina Tricot

En ole muuten ikinä ennen löytänyt GT:stä mitään. Kaikki nuo taisivat olla kuutisen euroa kappale,mutta ovat onneksi paksua kangasta että eivät heti hajoa. Eipähän tarvitse enää huolehtia siitä miten piristän tylsää mustaa asukokonaisuutta. Viimeiset ovat muuten tummemman punaiset,salamavalo vääristää.

Kengät: Seppälä

Katsokaa niitä,eivätkös olekin suloiset. En olisi kaivannut kokoelmiini enää ballerinoja,mutta KAHDEN EURON hinnan takia tämä oli pakko haalia mukaan. Olivat vielä oikean kokoisetkin. Olisko joku muka oikeasti jättänyt tämä kauppaan?

Posti toi aamulla kivan yllätyksen: olin voittanut Katso-lehden kilpailussa Kultainen kompassi dvd:n. Olen tuon jo leffassa käynyt katsomassa,ihan perushyvä tarusormustenherrasta-tyyppinen fantasia. Kiva lisä dvd-kokoelmaani ja vieläpä ilmainen. Olen jo aikaisemmin voittanut netistä Good luck Chuck-nimisen rainan,joka oli niiiiiiiiiiiiiin huono etten taida olla huonompaa nähnyt. Kenties myyn tuon huuto.netissä pois nurkista pyörimästä.

(KUVA)

Huomenna luvassa lisää halpojen kenkien metsästystä sekä Sweeney Toddia sikäli mikäli Makuunissa on yhtäkään vuokrayksilöä jäljellä. Ja sitä leffaa taas suosittelen KAIKILLE,parasta mitä elokuvamaailma on pitkään aikaan tarjonnut.

9 kommenttia:

Limonade kirjoitti...

kiitos(: pidän sinun blogistasi myös, kivoja aiheita!

nana kirjoitti...

oon samaa mieltä kuin limonade, blogissas on paljon mielenkiintosia aiheita ;P

TanjaK kirjoitti...

Aamulla jo katselin noita ballerinoja MouMou:n blogissa ja nyt täällä. päivällä jopa näin noita seppälässä, vaan eipä olleet meillä kahta euroa vaan olisivatkohan olleet 12e. Ei ole kyllä elämä reilua:(

Anonyymi kirjoitti...

Ihania sukkiksia<3

Heidi kirjoitti...

Kultainen kompassi on ihana! Oletko lukenut sen kirjan?

Mäki haluun noi ballerinat! Oiskohan Tapiolan Seppälässä vielä niitä jäljellä...

MouMou kirjoitti...

No niin! Asialliset kengät!;)<3

carry kirjoitti...

kivasti erivärisiä sukkiksia :) itseltäni taitaa löytyä vain mustat tai ihonväriset.

Anonyymi kirjoitti...

oi mitä sukkahousuja! :)

Soffe kirjoitti...

Ihania sukkiksia, heti mullekin!:)
Tosi ihana ulkoasu muuten blogillas.