keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Jazz, baby, jazz!

Ei sitten tullutkaan lähdettyä Särkänniemeen,tuli (positiivisia) muutoksia suunnitelmiin kun poikaystävä pääseekin jo huomenna lomille. Mentiin sitten siskojen kanssa käymään jazzeilla tutkimassa löytyisikö mitään krääsää komeroihin. Tässä asussa lähdin liikkeelle:

T-paita: H&M
Farkut: JC

(valottuneet) Kengät: KappAhl

Nahkatakki: Jimm&Jill

Panta: Glitter

Vyö: Only

Oli muuten huonoin valikoima aikoihin jazzkadulla, pelkkiä ruokakojuja joista ei maha täynnä jäätelöä ole mitään hyötyä. Pari pantaa kuitenkin (vaihteeksi :) ) löysin ja ranskanlippupinssin.

Illalla käytiin vielä tsekkaamassa jazzien ilmaiskonsertin tarjonta, huonoa oli. Tunnelma oli vähän liiankin leppoisa kun oli pelkkiä mummeleita paikka täynnä. Ei muuten ole kovin mukavaa kun vanhemman puoleiset ihmiset tuppaavat vitsailemaan omasta kuolemastaan. "Hehe minähän olen silloin viiden vuoden päästä jo kuollut ja kuopattu". Mitä tuohon kuuluu vastata, pitääkö nauraa vai olla vakavissaan että "no ethän tietenkään ole"? Itse päätin nauraa, miten sinä toimit näissä epämiellyttävissä tilanteissa?

Toivottavasti ei muuten tullut rusketusrajoja aurinkolaseista..

Meillä ei myöskään ollut mikään maailman paras näkymä lavalle (niinkuin ei kellään muullakaan):

Mikä hiton järki on tunkea tuollaiset järjettömän kokoiset teltat suoraan lavan eteen? Pääteltiin siskojen kanssa että ne on rikkaiden viptelttoja. Miksei niitä voinut sijoittaa jompaan kumpaan lavan reunaan niin että tavallisetkin ihmiset näkisivät jotain..
Oli kuitenkin mukavan rento tapahtuma,vasta Eino Grönin astuessa lavalle kyllästyttiin (tätä ennen oltiin kestetty mm. sinfonietta (?) orkesteri, muutama iskelmätähti,surkein kitarasoolo ikinä ja jatkuva hirveä sikarilemu).

Huomenna vihdoin Turkukotiin, odotan jo innolla mitä kaikkea posti on tuonut kahden viikon aikana. Toivokaamme arpajaisvoittoja :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, sullakin kiva : )
Juu, niitä kuvia ois kyllä tulossa, muttaku kamera oikuttelee..

Opal kirjoitti...

kiitti :)mut vaihdoin sen just .Voit kattoo myös sen uuden jos haluat.

Ann kirjoitti...

Kiva asu, tuo nahkatakki näyttää ihanalta! <:

Ansku kirjoitti...

Hei mäkin olin tuolla! Olihan se musa vähän tylsää, mutta parani fiilis, kun Dingon laulaja, Jussi Hakulinen ja Danny saapuivat lavalle \,,/ ;D

Ansku kirjoitti...

Noissa teltoissa oli ne ihme äänentoistolaitteet kylläkin.. Ja teltat oli vaan sateen varalta.