torstai 17. helmikuuta 2011

Selkeitä värejä, isoja pintoja

 

Inspiroiduin eilen postiluukusta pudonneesta Trendi-lehdestä aikas kovasti. Lehti oli kerrankin täynnä VÄREJÄ, voimakkaita, kauniita värejä. Toivottavasti tämä selkeästi kevään must-juttu näkyy myös vaatekaupoissa, sillä oikeasti harvoin kaupoista löytää voimakkaasti kirkkaan värisiä vaatteita. Voisin täydentää vaatekaappiani vaikka keltaisella kotelomekolla, punaisella muhkealla hameella ja kirkkaan sinisellä jakulla.

Trendissä oli yksi kuva josta inspiroiduin ehkä jopa muita enemmän:

IMG_2645

 

Pikkuruiset vyö eri väreissä olisivat aivan ihana lisä vaatevarastooni. Niitä voisi fiiliksestä riippuen yhdistellä aina eri tavalla.  Mutta, koska juuri nyt kauniita pikkuvöitä ei kaappini kätköistä löydy, halusin yhdistää vihreää ja pinkkiä vähän eri tavalla. Isoina, selkeinä pintoina.

 

IMG_2643

 

Kokonaisuuden olisi kruunannut valkoinen jättilaukku, mutta sellaisen puutteessa mentiin vihreällä vaihtoehdolla. Laukun oli pakko olla tänään jättimäinen, sillä jouduin kantamaan koululle ja takaisin noin sata kirjaa. Tai ainakin viisi. Plus kansion. Ja terapiasoittimet. Ja kaikki romut siihen päälle. Voin kertoa että hieman särkee niskalihakset nyt. Hieman myös väsyttää, mutta onneksi huomenna pääsee purkamaan stressiväsymystä yöelämään ja tanssilattialle. Ensimmäistä kertaa sitten.. alkusyksyn? En malta odottaa!

Ei kommentteja: