tiistai 7. joulukuuta 2010

Too much? Hell no!


Meidän makkari on selkeesti liian pimeä, kun keskellä päivää valoisalla ajallakaan ei saa hyviä kuvia..

Pukeuduin pitkästä aikaa itselleni aivan uuteen väriyhdistelmään. Unohdan innovatiivisuuteni värien yhdistelyn saralla aina välillä ja pukeudun pelkkiin tuttuihin ja turvallisiin yhdistelmiin. Oikeasti suurinta pukeutumisiloa mulle tuo juuri värien käyttö, kuten varmaan blogia pidempään lukeneille on jo käynyt harvinaisen selväksi :) Rakastan yhdistellä pukeutumisessani juuri sellaisia värejä, joiden ei ikimaailmassa uskoisi toimivan yhdessä. Kuten vaikka vaaleanpunaista ja pinkkiä.

IMG_2259

 

Kun hurjat värikokeilut ympäröi pelastavalla ja tutulla mustalla ei mikään ole too much. Ei edes hempeä vaaleanpunainen ja kylmä pinkki samaan asuun yhdistettynä. Mukaan vielä hopeisia koruja ja värimaailma on valmis. Ah, pitäisi oikeasti tehdä tätä väriyhdistelyä paaaaaljon paljon useammin! Seuraavaksi voisin yhdistellä vaikka sinisen eri värisävyjä..

 

IMG_2262

IMG_2260

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pinkki + vp = jees! Mä oon jotenki kuvitellu et pinkki ei käy millään punaiseen tukkaan.

Anonyymi kirjoitti...

pinkki + vp = jees! Mä oon jotenki kuvitellu et pinkki ei käy millään punaiseen tukkaan.

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Mä en oo vielä löytänyt väriä joka EI sovi mulle/mun tukkaan :D Punainen yläosa ei ehkä näytä parhaimmalta, mut en sitäkään jättäis käyttämättä. Et kannattaa kokeilla rohkeesti kaikkia värejä :)