perjantai 15. lokakuuta 2010

Roosa Roosaa tukemassa

 

Muistin kuin muistinkin pukeutua tänään Syöpäsäätiön Roosa nauha –kampanjan Pukeudu pinkkiin-teeman mukaisesti. Unohtaminen oli kuitenkin superlähellä, olin jo valinnut musta-harmaa-valko-vihreän asuni ja pukenut päälleni kun muistinkin että AINIIN. Asunvaihto pikapikaa ja siitä äkkiä luennon kautta Poriin menevään bussiin. Täällä siis tämä viikonloppu, luvassa vähän Irinaa ja minimuotoista vaellusta.

IMG_1235

Mullahan on etunimikin velvoittamassa (heh), joten ei tätä kampanjaa voinut skipata. Musta on ihanaa, kun voi näin ajatuksen ja pukeutumisen tasolla ilmaiseksi osoittaa tukeansa hienon säätiön toiminnalle. Vaikka lahjoitankin aina kolikoitani lipaskerääjille, en muuten oikeastaan tue minkään järjestön toimintaa rahallisesti. Tällainen pukeutumisella tukeminen on enemmän mun juttu.

IMG_1239

Asuksi valikoitui ikivanha pinkki kello(?)hame, jota rakastan syvästi edelleen näiden viiden yhteisen vuoden jälkeen. Muuten teemaväritystä edustivat eriväripinkit sukkikset samansävyisen baskerin kanssa. Tykkään ihan huimasti tuollaisista vähän erikoisemmista väriyhdistelmistä, tuo mukavasti asuun jotain jujua. Eikä tullut muuten kylmä, kun oli kahdet sukkikset päällekkäin!IMG_1238

Ps. Saatoin vähän riehaantua siitä, että Porin suunnalla satoi juuri kuvauksen aikana ensilumi..

5 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Vähän hauska otsikko! Olisin myös halunnut pukeutua pinkkiin, mutta en omista yhtäkään pikkiä vaatetta, ihan tylsää!:D

Anonyymi kirjoitti...

"Musta on ihanaa, kun voi näin ajatuksen ja pukeutumisen tasolla ilmaiseksi osoittaa tukeansa hienon säätiön toiminnalle. Vaikka lahjoitankin aina kolikoitani lipaskerääjille, en muuten oikeastaan tue minkään järjestön toimintaa rahallisesti. Tällainen pukeutumisella tukeminen on enemmän mun juttu."


Ei jumalauta. Se Roosa Nauha -rintamerkki maksaa KAKSI EUROA ja sitä saa kaikkialta!

Roosa kirjoitti...

Jenna: Otsikko oli kyllä oikee järjen riemuvoitto :D

Anonyymi: Niin? Tiedän?

Chérie kirjoitti...

Äh, ite unohdin ton pinkkipäivän:/

Roosa kirjoitti...

Cherie: No ensi vuonna sitten tuplasti komeempana ;)