perjantai 8. lokakuuta 2010

“Avaa tekstieditori kaksoisklikkaamalla”

Mun piti alunperin kirjoittaa teille tänään jumppaamisesta. Piti kuvata jumppavaatteet ja mennä peruspiciin. Mut mitäs kävi? Tässä ollaan ja istutaan eikä ole tullut lähdettyä yhtään mihinkään.

Miksi?

No pirun ifolorin kuvakirja!

tytytjpg
Väkertelen siis ifolorkirjaa mun ja Tanelin Rooman matkasta ja hitto et on hidasta puuhaa. Tai ehkä mä vaan oon liian hienopieru ja haluun et joka kuva on just oikeella paikalla just oikein käännettynä. Tuon parissa taitaa kulua koko tämä ilta, joten ei jumppaa siis tänään. Paitsi niskahartiaseutuvenyttelyjä, muuten mun pää jumahtaa tähän nörtteilyasentoon ikiajoiksi.

Ps. Oho muutin vähän ulkoasua. Vaihtelua pitää olla!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se ON jäätävän hidasta puuhaa. Yhden polttarikansion väsäämiseen meni kolme ja puoli tuntia ja siinä ei ollut edes sivuja kun joku 25. Mutta ehdottomasti vaivan väärtti. Vaikkakin varoituksen sananen. Laatu ei todellakaan ole mitään aikakausilehtitasoa mutta ihan kelpo kirjan silti sain.

Roosa kirjoitti...

Anoyyminurkka: Minkä kirjoista tilasit? :) Mulle on tulossa se parinkympin, toivottavasti se on hintansa väärti..

Anonyymi kirjoitti...

Se oli sellainen pienehkö tasan neliön mallinen kovakantinen mutta mitään mittoja en muista. Hintaa sille taisi tulla n. 25 euroa. Mutta vaikka tuota laatua parjasin niin oli kirja ehdottomasti hintansa väärtti ja kiva muisto. Odotin vain ehkä hiukan liikaa, ihan tavallisen valokuvan tasoa, mitä se ei siis ollut. Veikkaan että olet ihan tyytyväinen kyllä kirjaasi