lauantai 26. kesäkuuta 2010

Kirjoita kohteen kirjoitusotsikko

 

Miten päivät kuluu aina lomalla ollessa paljon nopeammin kuin mitä työpäivinä? Viikko hurahti jonnekin ilman, että ehdin edes päästä kunnolla lomafiilikseen. Huomenna on taas lähtö Saarijärvelle, jossa kuluu viikko töissä. Toivotaan, että tällä kertaa juna pääsee ihan määränpäähänsä asti..

Ennen viikonlopunviettoon lähtöä hengailin keskiviikkona mielestäni aikas superkivassa vaatetuksessa:

DSCN3622

Pilkkuhame on löytö kirppikseltä, ei paljon kirpaissut neljän ja puolen euron hintakaan kun noin kiva löytö oli kyseessä. Tulppaanimainen muoto, just sopiva istuvuus ja pallokuosi oli kaikki niin kivouksia et se oli menoa se.

Spirit Storen myyjäkin kehui yllättäen asuni ihan maasta taivaisiin. Punainen väri on kuulemma ihan mahtava ja “kiva että jotkut vielä panostaa pukeutumiseen, ettei kaikki ole sitä harmaata massaa”. Yllättävä kehutulva pisti mut niin sekaisin, että ostaa päräytin sitten kengät. Mut niistä myöhemmin.

fghh

Hame: Kirppis
Farkkupaita: H&M
Hattu: Kirppis
Vyö: H&M
Helmet: Kirppis
Peruskorot: Andiamo

Nam vai enempi nam?

6 kommenttia:

Mirette kirjoitti...

Oiikein ihana asu, pilkkuhame on valloittava.

Maya kirjoitti...

No todellakin ihan namnam! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tulipas tässä mieleen yksi asia jota halusin kysellä kun kerran logopediaa opiskelet. Itse pääsin nyt kevään 2010 yhteishaussa Oulun yliopistoon logopedian koulutusohjelmaan :) Niin mitä luulet, haittaako huulikoru tulevaa opiskelua tai tuleekohan siitä opettajilla/puheterapeuteilla sanomista? Otin soveltuvuuskokeiden ajaksi huulikoruni pois ihan varalta ja nyt opiskelupaikan saatuani olen miettinyt, pitäisikö koru ottaa kokonaan pois. Eihän se tietenkään puhettani tai ääntämistäni haittaa, mutta kun en tiedä yhtään onko tämmöiset pahaksi puheterapeuteille niin halusin varalta kysyä... :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

On kyllä ihastuttava asu! <3

Roosa kirjoitti...

Mirette: Uusi suosikkini :)

Maya: <3

Anonyymi: Epäilen, että ei se taida niin paljoa haitata ainakaan tota perusopiskelua. Enkä luule että sitä kauhean pahalla katsotaan opettajienkaan puolesta, riippuu varmaan kuinka suuri se on? Ja sitte ehkä terapioiden, demokäyntien sun muiden ajaksi kantsii varmaan ainakin iso koru ottaa pois :) Mut kysäse vaikka tuutoreilta sitte syksyllä et mitä mieltä ne on :)

Hepa-Neiti: Tykkäsin itekin ihan huimana :)

Riikka kirjoitti...

Ihana asu!!! Namnamnam.