sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Onneks on ystäviä ja miehen kanssa yhteinen tili

Käytiin tänään ihanaisen Kristiinan kanssa Ikeassa ja Skanssissa pyörähtämässä pienoisen mieskriiseilyn jälkeen. Kiva kun on pitkästä aikaa auto käytössä, ei ilman sitä kyllä millään olis saanu raahattua kotiin mm. kolmea tyynyä, peittoa, kahta pahvilaatikkoa jne.

Yksi asukuvakin napattiin tuolla JÄÄTÄVÄNHIRVEESSÄTUNDAJÄÄTIKKÖtuulessa. Yhden kuvan nappaamisen jälkeen hytisin jo "hyvä se on, mennään mennään". En enää seiso näiden sanojeni takani mutta mennään nyt sitten tällä:

Mekko: UUSI, Only
Aurinkolasit: Lindex
Nilkkurit: Mexx

Tuossa on siis uusi ihana tyttörusettimekkoni. Kuvassa ei oikeen pääse oikeuksiinsa, sillä se ei nyt oikeen mätsää noiden Lady Gaga-arskojen ja nilkkureiden kanssa (tuli vähän kiire lähtö).

Ja kyllähän mä sielä Ikeasta jotain löysinkin, niiden tyynyjen ja peittojen lisäksi.

Laatikot eteiseen pahveille ja papereille. Ennen noita siinä oli iso pahvilaatikko, joten parannus entiseen on huomattava.


Söpö (ja halpa) karkkipurkki olohuoneen pöydälle. Voidaan vaihtoehtoisesti täyttää joskus ehkä jollain terveellisellä. Ehkä. Tai sitten tikkareilla.

Skanssista käytiin kipaisemassa vielä tämä ylisöpö pöytäliina keittiötä piristämään:Vihaanvihaanvihaan meidän keittiön pöytää, joten toi pelastaa sitä ehkä hieman. Yllätys, että pallokuosi iski muhun. Eikä muuten Tanelikaan heittänyt mitään moitteen sanaa suustaan. Ja hei toi tuoksuu ihan samalle kuin lapsuuden kaikki vesileikkilelut, sellaselle muoviselle. Tulee ihan nostalginen olo.

Ja sitten seuraavaksi alan haaveilemaan matoista eteiseen ja keittiöön, keittiön verhosta, viherkasveista.. Ja lista on loputon.

8 kommenttia:

Varpunen kirjoitti...

Siellä oli kyllä aivan järkyttävän hyytävä tuuli. Mä en olis suostunut takkia edes pois päältä ottamaan. Hyrrrr. Mihin se kevät oikein meni? :/

Anonyymi kirjoitti...

Toi rusettimekko on ihana! :) Minkä verran tuollaisesta joutui maksamaan? Ja oliko muita värejä? :D

Maya kirjoitti...

Ihan super-nätti asu! Rakastan<3

Roosa kirjoitti...

Varpunen: Äläpä :( Taas näyttää niiiin aurikoiselta aamulta mut farkut on laitettava jalkaan ettei altistu hypotermialle :P

Cessa: Kolmisenkymppiä tuo taisi maksaa, enkä valitettavasti nähnyt muita värejä ainakaan tuolla Hansan pienessä Onlyssa :/

Maya: Aa kiitos, ehkä se ettei kaikki osat ihan täysillä mätsääkään tekee asusta mielenkiintoisen ;)

ravenwaves kirjoitti...

Mielettömän söpö mekko!

Hepa-Neiti kirjoitti...

Tosi söpö rusettimekko! :) Ja toi pöytäliina on niin ihana!

tipitii kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana mekko! Kävelisipä tuollinen joskus muakin vastaan... :)

Roosa kirjoitti...

ravenwaves: Niinpä <3

Hepa-Neiti: Luin ekaks jotenkin väärin sun kommentit :D "Söpö mekko, ihan ku pöytäliina!" :D

tipitii: Lähimmästä Onlysta voi ihan hyvin vielä löytyä :)