torstai 8. huhtikuuta 2010

Gardenia Gardenissa

Vierailtiin tossa pääsiäisenä äidin ja siskon kanssa Turun kasvitieteellisessä puutarhassa (ihan vaan siks että se oli ainoita paikkoja auki pääsiäissunnuntaina..). Äidillä on tapana aina välillä vähän sivistää tyttäriään erinäisillä visiiteillä kirkkoihin, käsityöläismuseoihin ja kasvitieteellisiin puutarhoihin. Ollaan varmaan kolmekymppisinä niin kultturelleja ettei mitään rajaa.

Kaikki hyvät lähikuvat on napannut sisko, en ota niistä kunniaa itelleni.

20100406_50

20100406_54

20100406_32

20100406_63

20100406_33

20100406_59

20100406_41

20100406_58

Ja mulla oli päällä se sadasta muustakin blogista tuttu Garden Collectionin vesivärimekko. Kun johonkin rakastuu, niin ei sitä välitä vaikka sama vaatekappale olisi monen muunkin ihmisen päällä ja "niin nähty". Eikä välitä myöskään puheista, joiden mukaan mekko ei sopisi lyhyelle ihmiselle. Musta se on ihana, kaunis ja siihen on ihana uppoutua. Mun olo on siinä niin, no sanotaan nyt vaikka viehkeä että en aio luopua siitä ikinä.

20100406_44

Kysyn kuitenkin, että mitä mieltä muut on tuosta "bloggaajamekosta"?

6 kommenttia:

tärpätti kirjoitti...

Toi on ihana mekko. Myös itse omistan kyseisen ja mielestäni se ei ole hassumpi lyhyemmänkään tytön päällä. Itse kun olen sen 165cm eli en mikään kauheen pitkä tapaus.

Maya kirjoitti...

Tykkään tosta mekosta kyllä kovasti. Mun matkaan lähti kyllä garden collectionista ihan toinen vaatekappale juuri siksi kun tuo tuntuu olevan kaikilla. Toisaalta ihmekkös kun on niin nätti!

Bemary kirjoitti...

Täytyy todeta, että mekon malli on varsin söpö, mut kuosi taasen - ylläripylläri mut tuntien :D - turhan kirjava. Vaan täytyy myöntää, että tommoset kuosit on kuin luotuja punapäille eli loistavasti sopii sun olemukseen, vaikkei ookaan mun juttuni.:)

Aino kirjoitti...

Vaakasuuntasten kuvien katkeemis-ongelmaan löyty ratkasu! Tuolla -->

http://livesintrees.blogspot.com/2009/10/ulkoasun-muokkausta.html

on tosi hyvät ohjeet miten saa muokattua noita leveyksia yms. :))

*~SL kirjoitti...

Ihana mekko :)

Roosa kirjoitti...

tärpätti: Se, että mekko näyttää pitkän päällä erilaiselta kuin lyhyen ei tarkoita että kumpikaan olisi toista parempi :)

Maya: Mä en oikeen oo koskaan jaksanut välittää siitä mitä muilla on päällään, mut toisaalta olis se aika kiusallista eksyä huoneeseen jossa muutamalla muullakin olisi sama vaatekappale kuin itsellä..

Bemary: Osta mekko ja värjää? :D Ei vaan, en tiedä voiko tota ees värjätä ja miltä se värjättänä näyttäisi :P

Aino: Käyn tsekkaamassa, kiitos!

*~SL: Voisin kuvitella mekon sopivan myös sun päälle loistavasti :)