torstai 15. huhtikuuta 2010

Aina ihastuminen ei johda rakastumiseen

Lähdin tänään tylsyyksissäni tutkimaan H&M:n alerekkejä. Olin muista blogeista lukenut ja huomannut, että siellähän pitäisi olla vaikka mitä mieletöntä enkä halunnut missata mitään.

Kiertelin ja kaartelin molemmat Turun keskustan H&M:t läpi ja kaksi aivan mielettömän ihanaa juttua olisi eksynyt kotiin asti, ellei kummassakin olisi ollut sitä jotain pientä mikä häiritsi.


Mokkabiker: 19e
Tätä takkia oikestaan alunperin lähdin katsomaan ja se oli kyllä ihana. Ja halpa. Ja just mun värinen. Ainoa mikä meni pieleen oli koko, sillä tavallisesti mulle hyvin sopiva 36 oli tässä takissa auttamattoman väljä. Pienempää kokoa ei ollut, joten kaunis takki jäi muiden ostettavaksi. Harmi.


Raitajuttu: ~25e
Tää ei ollut alennuksessa, mutta ihastuin tähän niin lujaa et olisin mieluusti maksanut tästä ton 25 euroa. Se oli liehuva, kauniisti istuva ja ihanan kevyestä materiaalista valmistettu. Mut sen olkatoppaukset näky läpi! Jos tarkkaan kattoo tota alimmaista kuvaa niin oikean hihan yläpäässä näkyy hieman valkoista. Harmitti ja kiukustutti ihan hurjasti, että tommosen typerän, huonosti tehdyn yksityiskohdan takia takki ei täyttänyt mun kriteereitä.

Musta tuntuu, että musta on muutenkin tullut vähän kriittisempi niiden vaatteiden suhteen mitä oikeasti ostan. Mulla oli noiden takkien lisäksi sovitettavana varmaan 10 hametta ja viis mekkoa mut mitään en ostanut koska mikään niistä ei säväyttänyt. Sana säväyttää on just se, mitä haluan vaatteen mussa aiheuttavan. En enää ees välitä hinnasta niin paljoa, sillä jos törmään johonkin mihin oikeasti ihastun niin sitten ostan sen ja jätä kymmenen "ihan kivaa" ostamatta. 
Tänään niin kävi yhden, YHDEN ihanan jutun kanssa, jonka esittelen ihan omassa postauksessa. Siinä on rusetteja!


Minkälainen suhde muille on vaatteiden ostoon?

6 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

Mä olin ennen sellanen että ostin jos vaate oli ihan ok. Nykyään oon tosi kriittinen ja ostan vaan jos on oikeesti tosi hyvä! Ja muutenkin ostan kaupasta tosi harvoin nykyään kun kirppikseltä tekee niin hyviä ja halpoja löytöjä. Ja sitten voin hyvällä omallatunnolla silloin tällöin teettää jotain uniikkeja vaatteita kun muuten tuhlailee vähemmän:)

Aridith kirjoitti...

Joskus nuorempana ostin vaatteita kerran vuoteen, mutta nyt jo vähän varttuneemapana ostan kyllä jotain pientä kerran kuussa. Miun ostopaikkoja on pääosin Ebay, ulkomaalaiset nettikaupat (jenkkilä&briti) ja kirpputorit joista löytää usein aika uniikkeja vaatekappaleita, joita ei tule joka tytöllä vastaan. Suomesta ostan aika pitkälti vaatteita vain alennusmyynneistä, paitsi varustelekasta ;D.

Vaatteen täytyy olla jotekin mua, istua hyvin (tosin joskus istuvuusongelmia korjailen kotona) ja olla huolellisesti tehty & suhteellisen laadukasta materiaalia. On ne tietyt jutut mitä vaatteissa inhoan ja ne tietyt jutut jotka saa sitten sukat pyörimään jaloissa :D Mutta loppupeleissä oon aika kriittinen nykyään mitä ostan, vaikka kirppikseltä voi tarttua mukaan vaikka mitä kun siellä käy. Perus kaupoista ostan kyllä nihkeästi mitään, 25€ jostain trikoorytkystä ei ole ihan mun juttu.

Tosin nyt on kiva kun mun tyylisiä vaatteita rock/niitti/ketju/armyhenkisyys on kaupassa, mutta sitten alkaa kyrpimään että jokaisella vastaantulijalla on nykyään maastohousut :D.

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Nii juu sä teetät niitä ihania mekkoja <3 Ehkä munkin pitäis teettä itelleni sellanen pallomekko, sais ainakin just sellasen ku haluu ja taatusti istuvan :)

Aridith: Oi ebay, mulla lähtis shoppailu niiiin käsistä jos sitä opettelisin käyttämään. Eli pankkitilin saldon kannalta ehkä parempi etten ikinä opettele :D

Aridith kirjoitti...

Mitän luottokortti tyhjene, täytyy tehdä edullisia löytöjä! Olisin konkurssissa tällä korsettiaddiktiolla jos en käyttäisi ebaytä ;D. Kaksi koristekorsettia matkalla kotiin tässäkin kuussa alle 30€ :) Katselin cybershopista että myivät samoja korsetteja siellä mitä mie oon ostanu 15dollarilla ebaystä niin 50€ hintaan...

Roosa kirjoitti...

Aridith: Nii ja ehkä sitten vähenis normikaupoissa shoppailu ku ebayssa pääsis halvoille ;) Hmm, houkutus sen käyttämiseen senkun kasvaa kasvamistaan..

Aridith kirjoitti...

Suosittelen! Myönnän että siellä voi villiintyä, mutta oppiipahan pitään pään kylmänä.