sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Ai ihan nobodyjä?

Otsikossa paras englanninsuomeistusjuttu ever. Blogimiitistä on siis selvitty kunnialla kotiin asti, oli kyllä mahtava reissu taas kerran. Ainoo vaan että mun kamera on mäsärämähuono ja mun kuvat on näin ollen myöskin niin mäsärämähuonoja etten kehtaa niitä edes julkaista. Tämän yhden asukuvan kehtaan ja sitten jään odottelemaan muilta (lue: Riikalta) parempia otoksia.

20100425_30
Mekko: Halonen

Käytin siis tuota mekkoa nyt ensi kertaa ihan julkisesti ja voi että miten tykkään siitä. Jättirusetti ja pallohelma ei vois olla enempää mua. Kengistä seuraa oma tarinansa myöhemmin, samoin sukkahousuista. Ja hissistä ja paidasta ja muista mukavista pikku sattumista.

Kiitoskiitoskiitos vielä Jonnalle, Moumoulle ja Sallalle, ihanan miitin olitte järjestäneet ja nähteen hirveästi vaivaa. Goodie bagit olivat elämää suuremmat, koristelut söpöjä, ruoka ja juoma oli hyvää ja niitä oli riittävästi. Ja kiitos matka- ja hotelliseuralaisille, odottakaas vaan kun näätte niitä otoksia joita napsailtiin siinä yhden aikaan yöllä..

 Muut selvinneet miitistä hengissä kotiin asti?

8 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihana mekko.
Toi rusetti kruunaa koko kokonaisuuden!

Neiti S. kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että miitti on ollut erittäin onnistunut. Harmittaa kyllä kovasti, kun en mahtunut sinne mukaan. Ois ollut mukava tavata teitä tyttösiä taas.

Oletteko muuten miettineet kesälle mitään miittiä Turussa? Ajattelin, että jos annatte luvan, niin voisin tulla kuokkimaan ;)

Riikka kirjoitti...

Ne meiän hotellipose kuvat on kyllä jotain ihan parhaita :D Kai niitä saa julkaista? ;)

Roosa kirjoitti...

Johanna: Jep!

Neiti S.: Ainakin Tampereelle on suunniteilla puistomiittiä, mut tottakai saa tulla "kuokkimaan" jos täälläpäin saadaan jotain järjestettyä :)

Riikka: Anna mennä vaa :D

Jenna kirjoitti...

Mäkin selvisin vihdoin kotiin :D Kiitos itsellesei hyvästä seurasta ;)

Reetta kirjoitti...

Oi upea mekko! Sopii niin mahtavasti sulle! Mukavaa että miitti oli onnistunut :)

Maria kirjoitti...

Pikkuhiljaa joo alkaa selvitä... x)

ihan_hupsu kirjoitti...

sulle ois haaste mun blogissa :) http://ihanhupsu.blogspot.com/2010/04/omituisten-otusten-kerho.html