keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Päivä intiaanibitchinä


Oltiin eilen Riikan kanssa (kiitos taas kuvista!) vähän kampausmalleilemassa Tigille. Lauantaina blogimiitissä mun tukkaa kihartaessa Pintaa-blogista Mikko kysyi josko mulla olisi aikaa lähteä mukaan. Ja olihan mulla.
En oo ikinä ollu hius/kampausmallina ja odotinkin innolla et minkälaisen reuhkan saisin.

IMG_7700
Ennen-kuvaa mulla ei ole ja hyvä niin. Olin koko päivän kulkenut joka paikassa meikittä ja tukka takussa, joten mikään hehkeä näky en kyllä ollut. Mun värille eikä leikkaukselle ei tehty siis mitään, naama vaan meikattiin ja tukka laitettiin kampaukselle.

20100428_35 
20100428_36 

Tigin tiimillä oli mukana hurjat varastot ihania ja HURJAN korkeita kenkiä, pelkäsin hirveesti et saisin jotkut ihan superkapeat ja korkeat omiin jalkoihini. En onneks saanu, noi vaaleenpunaset käärmeennahkakorot oli mun. Numeroa liian pienet, muuten just hyvät kävellä.

20100428_41 20100428_42

20100428_43
Ja jos sitten vihdoin siirtyisin meikkiin. Mut meikattiin ihan eri tavalla ku kaikki muut näytöksen mallit. Kun kaikille muille tuli ihanan hempeitä ja romanttisia meikkejä niin meikän naamaan survaistiin oikeen kunnon rokkibeibesotamaalaukset.

Roosa
Ja ei toi meikki vielä mitään mut se tukka! Mun päähän laitettiin 12 pikkulettiä menemään päänahkaa myöden kuulemma Alexander Mcqueen-tyyppisesti. Oli ehkä hippasen kivulias kokemus..

IMG_7716  
Kampaus puolivalmiina ja sotamaskit naamalla oli aika mielenkiintoista tepastella Linnankapun Clippistä Börssiin.. Tässä vaiheessa siis päällä jo esiintymisvaatteet, ei omat kuteet. 

IMG_7727
Roosa2
Ja tässä vielä näytöksen jälkeen napattuja kuvia. Ei ollut ihan mun tyylinen juttu nyt kyllä, mut oli mukava päästä mukaan toteuttamaan kampaajan visiota. Ja ei sitä kyllä ihan joka päivä tulisi meikattuakaan noin.

IMG_7752
20100428_72 20100428_65
20100428_60

En nyt kysy mitä mieltä ootte koska mä pelotan jopa itseäni!

6 kommenttia:

Pamela kirjoitti...

vaaau, hienoa!

Ihana kampaus, ja toisaalta meikki korostaa sun silmiä kauniisti :))

Jenna kirjoitti...

Wau, upea! Ei tosiaan ihan sun tyyliä, mutta sopii sulle kuitenkin. ;) Harmittaa niin paljon, etten mä päässyt paikalle!

Katja kirjoitti...

Oijjoi, uusi blogilöytö! Melko hurja kampaus, se kiharapilvi sopi sinulle paremmin, jota esittelit aikaisemmassa merkinnässä :) Olet hyvin sievä <3

Riikka kirjoitti...

intiaanibitch :D

Roosa kirjoitti...

Pamela: Joo täytyy ehkä itekin kokeilla sinistä luomiväriä, tosin vähän hillitymmässä muodossa.

Jenna: Kyllä näitä tilaisuuksia vielä tulee, ens kerralla sitte!

Katja: Kyllä mä tosiaan mieluummin sen kiharan valkkaisin itekin ;)

Riikka: Tai näin jälkikäteen mietittynä ehkä enemmän pubiruusu :D

Johanna kirjoitti...

Hurjia kenkiä ja meikit ja kampaus! :D