perjantai 12. maaliskuuta 2010

Roosa from wonderland?

änään on vihdoin ja viimein luvassa kauan odotettu Liisa Ihmemaassa-leffan ensi-ilta. Halusin pukeutua leffaan jotenkin sen teemaa mukaillen ja ensi alkuun laitoinkin päälleni mm. raitapaitaa, raitasukkiksia, raitarusettipantaa ja vähän sitä tätä ja tota. Näytin lopulta ihan yli-yrittävältä ernulta ja laitoin koko asun vaihtoon.

Päälle päätyi loppujen lopuksi uusi H&M:ltä tullut mekko parinaan ihanat kengät ja hauska hattu.

20100312_19


20100312_15

Mekko: H&M
Vyö: H&M
Sukkikset: Seppälä
Kengät: Blanko, Espanja
Hattu: Kirppis

Mukana on vähän Liisan herkkyyttä ja tyttömäisyytta uuden mekon muodossa sekä hieman hullua hatuntekijää kirppishatussa. Tuo mekko on siis tänään tullut ja päätin pitää sen, vaikka näytänkin 50 kiloa isommalta jos en pidä vyötä sen kanssa.

Nyt menen vielä loihtimaan naamalle jonkun kivan satumeikin. Mahtava ilta tulossa!
20100312_26

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli kiva postaus! :) kiva asu!

PupuLihavisto kirjoitti...

Hihii,ite kävin kans tännään Liisan ensi-iltanäytöksesä. Sen verran kiirus tuli myöhäispäiväunten jälkeen, etten kerennyt nakkaamaan ku HellBunnyn friikkikuosisen yksisarviskoltun päälle, että se siitä panostamisesta...Olin suunnitellu vähän näyttävämpää asua, vaan menipä se näinki:)Ja ehottomasti leffassa parasta oli pörhäkän pehmiä Irvikissa:D Rillien kanssa alko ne 3D-lasit ikävästi painamaan leffan lopummalla puolella, mikä vähensi kyllä katselunautintoa...

Sun asu on liisamaisen herkän sävynen & tyttömäinen:)